26171
-
#2840 Tesco gazdasagos diablo, mi? Felrehallhattad nagyon ;] -
#2839 és az leírással van asszem -
#2838 hálálkod, hálálkod .... :)
egyébként már a CD galaxisban is csak 3990 a kettő együtt :)
-
#2837 senki nem mondta a tesco-t -
#2836 NEKEM kell hálákodni :) -
#2834 Hátrébb az agarakkal nokedli!
Az ellen nem tudsz tenni, ha az egyetemi háló szaraxik napok ota. Amugy erre a stilusra nincs szükség a landoron. Nyugodtan menj a bnetre, ha normalis hangon nem tudsz hozzászolni!
-
#2833 ja és köszi az infot mert innen tudtuk meg :) -
#2832 Nna!
Most voltunk haverommal westend media marktban es beruháztunk 5db dio2+lod ra, egyenként 2990-ért :)) Még mindíg rengeteg van nekik, felkészültek a keresletre :)
Minden ismerősünknek vettünk aki játszik vele :)
Ha nem megy a Landor ezentúl a bneten is leszünk:)
no, csak örömködtem itt egyet
cso -
Nimo #2831 Most nem jön valaki a Bnetre?Norm hun game,a karakter neve gyilokcica! -
#2830 Fel eve megy gondnelkul, pici technikai leallas miatt kar kiakadni. 3e ft a bnet, ha ennyire drasztikusan erint par nap pihi. Turelem lecci. -
#2829 A kurva életbe a Landorral ha ilyen instabil szar akkor minek csinálnak belőle servert???????????? -
Hegylakolaci #2827 A leader karakter még nincs bevezetve csak az 1.10-es patch után indithato ilyen karakter,ezen karakter csak leader karakterrel játszhat eggyüt régebben inditot karakterrel nem igy hát cuccokat sem tudd neki adni a régi kari.a küldetések szintkövetelménye egyelöre csak elmélet szerintem. -
Árnyvadász #2826 Azt hiszem...... Szóval ez valami olyasmi, hogy példáúl Andarielt csak akkor ölheted meg ha elérted azt a szintet ami elő van írva és csak utána mehetsz át az ACTII-be. És ez igaz minden aktra. Egyfajta ladder követelmény van az ACT-okra. És a cuccokkal is van valami. De arról mindjárt felvilágosít egy olyan ember aki tudja pontosan.... Valami olyasmi, ami az újrajátszhatósági értéket növeli... -
#2825 vki homályosítson fel mi az a ladder -
#2824 Dobozos nem 7e csak 3+3
Budaörsi Media Markt -
#2823 hellen a druida varázslatai szart sem érnek -
#2822 farkast
furyval és még nem tudom mivel, lényeg, hogy gyors legyen -
#2821 3e píz - Westend - MediaMarkt -
#2820 vmi magyar nevet keress
a karim neve pedig Cusi -
#2818 3000 ft ? seriallal ?? hmm mergéri! :) -
Árnyvadász #2817 West End--- Media Markt 3000Ft D2+LOD DVD tok, angol nyelvű leírás.
Dobozos az 7000Ft, egybe vagy külön, külön és Magyar nyelvű kézikönyvvel. Jó szórakozást! -
#2806 nekem lenne
a Hun-1-n szoktam feltunedezni
de ma mar nem -
#2804 A blizzard elcseszte a d3d-t, ilyen egyszeru. Szoval akinek nincs glide-os kartyaja, hasznalja a 2d modot -
#2803 www.letoltes.com -ról fix lelehet szedni vagy a www.loogoos.hu - ról:) -
#2802 Sztem haver a gond a driverrel van.Szedj le egy új detonátor drivert a Gefhez akkor mennie kell!Ha netán így se menne a diret x-et akkor se bántsd hanem futass le egy dio video tesztet és állítsd szoftverre...ha úgy elindul akkor fix,hogy valami windows gubanc van..bár ezt kétlem.Mondom itt sztem a videó driver lesz a gond.Előre szólok,hogy nehogy a béta verziójú detonátort szedd le! a legújabb véglegesített verziót inkább! -
#2801 Diret X 9 van nekem is és gond nélkül megy. -
#2799 Nem az van, de kösz!
Van valami progi, ami leszedi a Directx9-et, csak a neve nem ugrik be. Azt hiszem a GameStar-ban olvastam, de kölcsön van adva az újság. -
#2797 Cro, Bade, Davidus, Unknown
Bocs, hogy nem reagáltam, de a Matáv szarakodott!!!
Nem ír ki hibaüzenetet, csak a karakter választásba belefagy, vagy nem megy tovább.
Egyébként ez van '98, ME és XP alatt is
A régi gépemen Celeron 466 gond nélkül nyomtam
Elszomorító!!!!!!!!!!! -
Árnyvadász #2794 Akkor már értem miért olcsó ez a szett. A dobozos full magyar kézikönyves, bár az a kézikönyv csak a nagyon kezdőknek segíthet valamit, mivel a táblázatok benne sincsenek. De azért jó látni magyarul a dolgot. -
Árnyvadász #2793 Magyar diablo oldalak:
www.diablo.hu (D2,LOD!, van D1 is) nagyon igényes!
www.diablo2.hu - nem rossz, de a többi jobb.
netrx.iwd.hu rendkivül jól áttekinthető és igényes, csak rövid.
És AZ oldal:
Itt minden megvan: www.battle.net/diablo2exp ez a legjobb... -
#2791 és használja is a LoD ot :) -
Árnyvadász #2790 www.hcgamer.hu és ott a patch-eknél keresd! -
Árnyvadász #2789 Szia! Ezt már egyszer leírtam neked. Csak akkor tudsz 800*600-as felb. választani ha felrakod a LOD-ot is. Ennyi. -
#2788 hogyhogy europa bnetre tudsz menni de nincs eredeti gamed ?? -
#2787 Nyugi, nem allt le vegleg, csak pici technikai szunet, es nem a landor adminok hibajabol.. -
#2784 - megveszed dobozosan, abban van kezikonyv
- tudsz angolul, es elolvasgatod a battle.net-en a diablo2exp-rol szolo dolgokat - annal reszletesebbet aztan nem talalsz sehol -
#2782 diablo 2 ben hogy lehet 640x480 nál bagyobb felbontást beállítani, optionsban nincs nekem ilyen. (1.09 verziom van) -
#2781 Mi a szar van a Landorral, meghalt????????????????????????????????????????????????????? -
#2779 várd csak ki lesz hellen
(mondjuk ha ott sem fogsz szívni, tuti megüt a guta :)) -
#2778 na majd meglátjuk, hehehe :)