26171
-
#3467 Lalee, benned mindig is van valami, valami, amít nem bírok valahogy benned -
#3466 engem nem
ha annyira irigyelném, akkor azt modanám magamnak, látod, neked is olajat kellett volna szőkíteni, nézd mennyi a pénze.
én spec nem szoktam a gazdagokra irigyke és ezért rajtuk háborogni, mivel mindenki a mag szerencséjének kovácsa, mindenki előtt számtaléan lehetőség áll, csak lépnie kell
másrészről én attól még nem érzem magam kevesebbnek, mert neki olajszőkítésből több pénze van mint nekem. ez természetes. ugyanakkor jóval rizikósabb, mint bejárni a sóhivatalba és aktát tologatni -
#3465 nemmondod :D akkor most mi lesz a karimmal? :DDD -
#3464 Nezd a hetkoznapi peldat. Dolgozol mint egy hulye eveken keresztul, hogy megalapozd az eleted. Jopar ev kemeny melo utan sikerul venned egy hazat, egy jo kocsit, a csaladodat is eltudod tartani, es a gyerek felnevelesere is megvan a penz. Buszke vagy, mert megcsinaltad. Erre a szomszedodba koltozik egy fiatal 30eves suhanc, aki olajat szokitett(csak egy pelda a sok kozul), es ket ev alatt annyira osszacsalta magat hogy egesz eleteben nem kell tobbet dolgoznia. Nem baszna fel az agyad az ilyen szomszed? Persze hogy semmi kozod hozza, de az embert akkor is zavarja. -
#3463 ez simán szivatás megint
ird be a user acc, meg a pw-t, hát persze
-
#3462 Sajnos igazad van. A 25 wf, és egyebek nem csak a játékélményt veszik el, hanem tönkrevágják az egész realmot. Minden cucc elértéktelenedik, és gyakorlatilag lehetetlen bármit tradelni normalis áron. Ezért ne mis fogok a bnetre menni azt hiszem soha, és amig nem lesz egy tiszta ellenörzött magyar realm addig nem fog lázba hozni a Dio ujra. -
magyar ember 2 #3461 Masreszt 1 pindlezett wf-el jobban lehet irtani mint akarmilyen ith karddal, igy a sok pindleforces ama pillanatok alatt legyalulja az egesz palyat, neked pedig semmit se hagynak, igy meg gyakorlatilag jaccani se tucc. Hacsak nem pindlezel te is vmi jo cuccot. -
magyar ember 2 #3460 Akkor a dupolt cuccai miert erdekelnek? -
#3459 engem sosem erdekelt hogy pistikenek miota van acc-a es hogy milyen cuccai honnan vannak... -
magyar ember 2 #3457 Csak a sajatjat? LOL. Ha jon 1 noob, es 2 nap alatt 5szor jobb cuccukat "talal" mint amit neked 2 ev alatt sikerult begyjteni, az aze' tonkrebassza a te jatekelmenyedet is, hiszen lenullazza az eddig elert eredmenyeidet. Raadasul meg te leszel a noob, mer nincs 25 wf-ed. Ezert nem baj hogy volt dupe, legalabb nem olya nagy a csalok arca. -
magyar ember 2 #3455 Legjobb a koreai acc tolvaj, azok meg helyesen irni se tudnak. :) -
#3454 de azzal csk a sajat jatekat bassza el ha botozik mig egy hackolt cucc mas ember jatekara is kihatassal van -
magyar ember 2 #3453 Mert nem a b.netet hekkelik, hanem a cuccot. -
magyar ember 2 #3452 Regen ugyanez ment carrion songgal. -
#3451 media markt ott lehet(ett) kapni -
magyar ember 2 #3450 Pedig mind2 ugyanolyan csalas, hiszen nem dolgozol meg erte. -
#3448 BAzz,ekkora köcsögöket. Ilyenért azonnal törölném az accját véglegesen. -
#3447 itt van par hozaszolassal lejebb a pelda ra :D -
#3446 Mindig van uj játékos valaki csak beveszi:) -
#3445 A minimum sebzése akkora mint a legjobb legit cuccok max sebzése:) Bár 1.10-ben lehet hogy lesz hasonló kaliberű cucc:) -
#3444 -
#3443 -
#3442 Ha már hackelt cucc miért nem raknak rá 10000000 damot meg 200000% mf-ot? -
#3441 sokkal erdekesebb latvany amikor egy 950es +2skill es jewel es runakardot akarnak eltédelni :D
meg +100mf es SoJ gyurut... -
#3440 Valóban nagyobb gond. De a botozók is basszák szájba a kurva annyukat. És még finom voltam. -
#3439 engem jobban zavar a hackot cuccok letezese mint a pindlezes -
#3438 igazabol nem vagom mi a bajotok ugy csinaltok mintha kotelezo lenne cowozni, csitelni... jarjatok act5 ot fejlodeshez, ha ugy jobb bar kulonbseget nem latok -
magyar ember 2 #3437 Az 1.06 pont jo volt, aztan a LODban elbasztak az egeszet. -
#3436 egész act5 rulla. bár az lenne a legjobb, ha hell után midnen szinten egyforma brutko ellenfelek lennének, vagynem tudom. Nehéz ezt jol kitalálni. Nem könnyü egy olyan rendszert kitalálni ami ezreket le tud kötni hossz idöre. -
magyar ember 2 #3435 Act5bol is csak az 1. palyat runolta mindenki. -
#3434 Eheh ;] Ez is csak egy szokasos ertelme-semmi par velemeny reszunkrol, amit a kutya sem olvas el, es meg annyian sem foglalkoznak vele. A lottot tobb eselyem van megnyerni, mint a diablo vilagabol szamuzni a botokat, hekkeket. -
#3433 jol beszélsz. Lehet hogy ma is megváltjuk a világot? :) -
#3432 Odehogynem. Sokkal tobb jatekot igyenyel es valtozatosabb akt5ot vegigdaralni xp-ert, mint beallni egy sarokban a cowon, amit ket 90+os javazon ledaral 2 perc alatt. szerintem legalabbis. -
magyar ember 2 #3431 Aki hekkel, ugyis lopott accal teszi, ez se jo. -
magyar ember 2 #3430 Ha nincs cow, visszaall mindenki act5-re, az is jol oszt xpt, csak picivel lassabb, ez nem igazan +oldas. -
#3429 ellenörizni kéne. Aki a szabályt megszegi azonnal acc del. -
#3428 Ecceruen a botokat kellene valahogy eszlelni es kitiltani, es a bocikat kiszedni. Ez utobbi talan hamarosan meg is lesz. Aztan lehetne jaccani. -
magyar ember 2 #3427 Inkabb a gamblezest kene visszaallitani, mint ahogy classicban volt, akkor nem kene csalassal +szerezni a hellre nelkulozhetetlen cuccokat, amik igy ertektelenebbek is lennenek, tehat nem lenne (annyi) ertelme dupolni/pindlezni se. -
#3426 Kéne ugy fél évente egy realm reset akinek nem tetszik az játszon máshol. Mire elterjednének a csites cuccok jönne az uj realm reset:) -
#3425 addig nem is fogok ujra Diozni rendesen amig nem lesz egy tiszta szerver