26171
-
Árnyvadász #3639 Az a baj szerintem: A Diablo2 dobozost és a LoD dobozost vettem meg. A Diablo2-n rendesen matricával volt a CD-kulcs. De a LOD-ba a borító belsején voltfilccel odaírva... Ez gyanus picit... Aki vett LOD-ot mondja már meg, neki hogy volt a CD-kulcs... -
#3638 ha megvetted, ez nem úgy van. szóval én felbasznám az agyam rendesen
írj a Blizzardnak -
#3637 írj a Blizzardnak, hogy csak most játszottál online bneten előszőr
vagy a LoD nem eredeti? -
#3636 :D
kiraly lett a skalpolos barbar :D -
magyar ember 2 #3635 Ugyanmar, minimum 2010, mire megjelenik, pont az Urodusszeiaval 1utt. :) -
#3634 HA jössz felmegyek. De te nem leszel a lvl72-es sorciddal. :))
Ugyanis closed realm. Vagyis open karival nem tudsz játszani. Kreálnod kell karit. Ha gondolod keress meg.
A következö accok egyikén valszeg:
gjoe
gjoe1
gjoe2
gjoe3
ha üzenni akarsz: /w *gjoe szöveg
igy a gjoe acc-al bejelentkezett kari megkapja a szöveget. -
#3633 Kölcsön volt adva a cd key? Mert bannoltak párat 1 hónapra. -
Árnyvadász #3632 Srácok, voltam a Landoron.. Műkszik... Délután 4 körül fentleszek!!! Aki tud jöjjön!!!! Bnet ejtve... Ez van.. Dögöljenek meg. Ember megveszi, aztán nem tud felmenni..
Lvl72-es sorcimmal leszek ELDA a neve.. majd írjátok meg tudtok e jönni ... Valószínű bentmaradok estig... Tehát 4-től 7-ig kb.. vagy tovább leszek... Hali! -
#3631 fenet nem baj en tuti szet spammelnem blizzard tech support ot... milyen mar megveszel egy kiegeszitot rakas penz ert es nem mukodik... ilyen erovel letilthatnak mindenkinek, mondvan hogy valaki mas is hasznalta a cdkey... -
#3630 én nem -
Árnyvadász #3629 Pontosan :(
Nem baj, megyek a Landorra.. -
Árnyvadász #3628 Valaki van fent a landoron közületek most?
-
#3627 Itt nem mert egyszer fizettél azt csá. Szarnak rá mi van a dio2-vel. De ha egy fizetös game pl a wow tele van csalókkal azzal előfizetőket fesztenek. -
#3626 eredeti LOD? es toroltek a cd keyt? ez eleg nagy szivas... -
#3625 sajnos a WoW is az lesz, ha az bejon nekik, a d3 tuti hogy szinten az lesz -
#3624 Amennyiben anyagi lehetöségem engedni fogja, egy legalább Dio 2 szintü folytatásért, egy tiszta és ellnörzött szerveren, minden további nélkül kifizetnék havi 2-300-et. -
#3623 A cigi drágább azt is én vegyem neked? -
Árnyvadász #3622 Na szép! Tegnap simán játszottam a Battleneten a Diablo2-vel. Ma elhoztam a LOD-ot, telepítettem és csatlakozom. Erre: A CD-Kulcsot töröltük, nem lehet felmenni. Délután megpróbáljuk a barátom 3ezerért vett Dio+LODját, de inkább beregelem magam a landorra.. Addig is..
Kurva anyjukat a sok csaló fasznak... Van esetleg megoldás? Azt már tudom, hogy a technical supportot keressem fel:D -
#3621 ha neked ennyi havi 10USD fizess már be engem is lécciiii :)) -
#3620 reméljük nem lesz fizetős -
#3619 van azért már most is 1-2 ami nem szar. szerintem pl. a Dungeon Siege-nek is jó a motorja -
#3618 ezzel a fizetos dologgal az az 1 baj van hogy 10usd meg csak csak kicsengetek de nem jatekonkent...
ide is kene valami xbox live szeru kozponti szolgaltatas. -
#3617 a kizárt az, hogy a köv bejelentés a dio3 -
#3616 elvileg itt is... -
#3615 pont ezt mondtam :D -
#3614 Ez simán megér nekem 3 rugót havonta. Főleg hogy fizetös serveren szétbasszák a csalókat is. -
#3613 Ha valaha megéjük hogy elkészül a Dio3 biztos hogy fizetös lesz szerintem. -
#3612 a 3d szar... bar 2-3 ev talan eleg hogy fejlodjon annyit az ipar, hogy dio2 szintu henteles legyen :D
az is tuti hogy szar fizetos szerveren lesz... -
#3611 2006 junius az nem 2-3 év mulva van?:) -
#3610 kizárt
Diablo 3-mat úgy cc 2-3 év múlva tippelem, de az a legbiztosabb, hogy ebben az évtizedben lesz.
hacsak ki nem találják, hogy egyáltalán nem lesz
és 3d-s lesz, az tuti, ma már elég jó engine-k vannak -
#3609 elmégy a MediaMarkt-ba, és vezsel eredetit, kemény 3e-ért.
első pillanatra azt hittem battle.net szervert akarsz üzemeltetni -
#3608 Egy kis spekuláció:) 2003 tél: az első infók a Dablo3-ról. 2004 E3: Bejelentik hogy megjelenik 2004 karácsonyra. 2005 E3 bejelentik hogy megjelenik karácsonyra:). 2006 junius 24 megjelenik:) -
#3607 egyik reszleg ugye warcraft3 kiegeszitot hegeszt a masik meg a world of warcraft ot... kulsos ceg meg fabrikalja konzolra a starcraft ghost ot. se dio3 se sc2 nem lesz itt meg jodarabig :D -
#3606 SC2 biztos nem. A WAR3-nak még van jo pár éve SC2-t szerintem 2006 elött nem látunk. Viszont már lassan 1 éve lehet hallani hogy a Blizzard North dolgozik valamin. Ők eddig csak a Diablo sorozattal foglakoztak:) Én a kövötkező nagy bejelentésnek a Diablo3-at tippelem:) -
#3604 Feltöltöttem neked ide:
LAndor reg fájl
Ezt elinditod, akkor beirja magát a registrybe, és amikor battle,netre csatlakoznál, akkor a landorra megy fel.
Ez magyar szerver és most ennyien vanank rajta:
There are 759 user accounts on this server.
There are currently 14 users online.
-
#3602 acc? -
Árnyvadász #3600 Na most jöttem vissza a Battlenetről... Nem rossz! Egy varázslónő segített, hogy Sir legyek:) van egy 4-es szintű palám... -
magyar ember 2 #3599 Targytalan. :) -
magyar ember 2 #3597 acc? -
magyar ember 2 #3596 Ugyanma'. :) Nekem ejfel-1 korul mar jo a pingem, akar 700ra is lemegy, azzal mar lehet normalisna jaccani.