26171
-
#3781 most mé... a PK nem az enyim volt, szegeny ujdonsult nekromat akarta kinyini... -
#3780 betegek vagytok :)
és rengeteg az időtök -
#3779 tegnap elpusztult egy 85 os PK barbar is... szegeny nem birta iront amikor raporgott a csontfalra :D idozites volt mesterien :DD egesz party rohogott :D -
#3778 meghalt a 67es hc amazonom... RIP! nade legalabb van hc nekrom is :D -
#3777 én még anno 2990x2 -ért vettem a dobozos verziót
rá két hétre volt a DVD tokos feleannyiért -
#3776 kérni kell, és akkor adnak
dugdossák a raktárban -
[DFL]vajdi #3775 Lol épp most rendeltem meg a D2 originalt CD GALAXISBÓL :))))))))))))))))) 2990 Ft, de mivel vidéki vagyok ezér 3980 Ft . De sztem megérte. Kurvára meguntam a diablo2-t de mit nem adnék egy battlenetes kariért :PPP -
konoko #3774 Itt is írták már sokan, a MMs szórólapokon is hetekig volt látható ha a MM környékén laktál, hogy lehet venni 3k-ért Diablot. Akkor kellett volna gyorsnak lenni, mostmár sajna alig lehet kapni, a legtöbb helyen már elfogyott, es csak ismerősöknek van félretéve raktáron. Bátyám is így szerzett vagy 10-15t ismerősöknek =) Sajnos tényleg nem marad más, mint a CDG, ahonnan akár meg is tudod rendelni, és nem kell utaznod érte ha vidéki vagy. -
#3772 Nálluk:) -
#3769 Megrendeled az egyik cégtől( amiek minden games lapban hírdet) nállunk 3999 a kettő egy 1000-es ide vagy oda mindegy! -
#3767 Ja media markt 2999 forint orig d2+exp:) -
netuddki #3765 up!! -
magyar ember 2 #3764 Elofordul. :) -
netuddki #3763 nem mondom :)
de azéé te is degecen születtél nem ??
:o)
thanx -
netuddki #3760 hella
fijjug dio2 cd key köllene pls
-
Árnyvadász #3759 MIKE!!!A DIABLOBAN VAGYUNK!!! HA VAGY GYERE ,, még 1 órát biztos leszünk
-
#3758 haat ezekszerint reg volt dolgom vele :D ugyemlekezem exp tulajdonsaga a class spec item -
#3757 van sima dioban is pala only cucc :P -
#3756 ok -
Árnyvadász #3755 most megyek!!!!!!!!!!!!!!! -
#3754 "Pedig az ACTI-et sem jártam még végig."
AMugy valoszinü hogy exp.Több mint valoszinu.:)
-
#3753 foleg nem pala only cuccrol -
#3752 gyanitom nem beszelne act5 rol ha normal d2 lenne -
#3751 nem latlak -
#3750 exp? -
Árnyvadász #3749 Nahhh.... Valóban! AZ open Battlenet egy 0! De a closed az isteni! Inditottam tegnap egy paladint, jelenleg 8-as szintű és a játék frenetikus!!! Már most olyan tárgyakat találtam, amit normálban a palával csak az ACTIV-ACTV-be..
Pedig az ACTI-et sem jártam még végig. Van már +54-es Attack Rating-es gyűrűm, Unique bőrpáncélom, 3 socketes kétkezes fejszém fast attack speed-el, benne koponya, rubin, topáz, plussz fasza sisak, kesztyű és amulett, JA MEG A PAJZS!!! Paladin Only és 1 socketes és iszonyat tuti. Legalábbis nekem most nagyon ari... 45% blokkolási érték, minden ellenállásra 10, szóval rulez...
Amúgy Arthas_hun néven vagyok a játékban és kint a képernyő alján Eldasorceres a nevem... Ma is megyek fel, kb. 20 perc múlva... Ha valaki jön innen azt szeretettel várom a Cain megmentése nevű játékban.... Hali! -
#3748 minek aludni :D -
#3747 Szoktal te egyaltalan aludni valamikor? ;] -
magyar ember 2 #3746 :) -
magyar ember 2 #3743 :) -
magyar ember 2 #3742 Azt nem letolteni, hanem megirni kell. -
magyar ember 2 #3741 Ha mar editornal tartunk, 1.09-hez van olyan ami mukodik? -
#3740 sajnos nem mondtál hülyeséget. -
#3739 szerintem siman az alkalmazottak lopják ki
mint ahogy mindent -
#3738 szerintem sehol 800*600 a max -
#3737 na igen a boltban cdkeyt lopnijaro suhancok foliazo geppel mennek :DDD -
#3736 simán ujrafóliázzák
USA-ból jött DVD-m volt jól védve
olyan "szalaggal" volt leragasztva, hogy sérülésmentesen nem nyitod ki a tokot -
#3735 bontasd ki velük a dobozt, nézd meg minden megvan-e
cd-key
lemezek -
#3733 az imént Árnyvadásszal esett meg, hogy amit vett üzletben! dio-t, kilopták belőle a cd-key, pont az olyan hasonló kis görények, mint akit Te említettél. Ugyhogy a lehető legrosszabb helyen, a legrosszabb időpontban hozakodtál elő ezzel
-
#3732 aamit említesz tárgycsalást, tényleg megöli a játékot
tárgyeditorból legkorrektebbnek meg azt tartom, amelyiknél beállítottad milyen prefix, suffix kell, aztán megkereste.
utolsó bekezdéssel egyetértek
illetve annyit tennék hozzá, hogy multiban megegyezés kérdése. ha játékot kicsit más szabályok szerint játszuk, mint a játék kiagyalói, ám legyen, de akkor a saját szabályokat kell betartani