26171
-
busmanus #4342 :) -
magyar ember 2 #4341 Meg jo hogy ennyire kompatibilis a compatibility mod. :) -
busmanus #4338 na ezaz, akkor jól emlékeztem, nem kellett crackelni
valószinúleg emiatt nem megy Banyek_yoo-nak a diablo1 bneten -
magyar ember 2 #4337 Nem. -
magyar ember 2 #4336 Nekem is az van. Lehet ezt nem szereti. :( Most ezert nincs kedvem letorolni es 1 szar win98at felrakni. -
magyar ember 2 #4335 Ha meg aszondom neki hogy futtassa win98 compatibility modban, akkkor mar el se indul, aszongya nincs benn a cd, mer amilyen hulye, a virtualis driven kezdi keresgelni (daemon tools), az eddigi rendes cd helyett. -
magyar ember 2 #4332 :)
win xp? -
busmanus #4328 és kellett valamit crackelni diablo 1en? -
magyar ember 2 #4327 Siraly. -
magyar ember 2 #4326 En ugy fel eve probaltam, akkor ment a dio1. -
magyar ember 2 #4324 Nincs veletlenul fenn 1.06-od? Amaval talaltam sojt meg umest, barbival eyelesst, sorcival meg leeches prism. amut, kene pakolni. :) -
Árnyvadász #4322 Megnézem, köszi...! -
magyar ember 2 #4321 :) -
busmanus #4319 nagyon nem emélkszem már, mert jég játszottam diablo 1-gyel, de nekem úgy rémlik, hogy nem kellett semmit crackelni, csak a cdfs.vxd-vel volt esetleg némi problémája -
busmanus #4318 nem pontosan igy van, itt olvashacc a TCről:
http://www.diabloii.net/items/tc-monster.shtml -
magyar ember 2 #4317 Nekem accot meg nem, de ugy a karik felet igen (3 honap). -
magyar ember 2 #4314 Es ujra van SOB is. Ancsi is atigazolt oda. :) -
magyar ember 2 #4309 Patchelted 1.09-re? Dio1hez is asszem az az uccso peccse. -
Árnyvadász #4308 Várj csak! Ez most azt jelenti, hogy a főszőrnyek szintje az beleszámít mit dobhatnak ki? Tehát ha normál Diablo 44-es szintű, akkor 44-es szintig dob majd tárgyakat? Tehát ő már nem dob olyan tárgyat, ami magasabb ilvl44-nél? -
magyar ember 2 #4307 Tudod hogy Laura ujra jaccik? :) -
busmanus #4306 és mindez az 1 cds diabloval? -
magyar ember 2 #4305 Sztem igen. En nem emlexem ra, hogy a LOD elott vissza kellett volna valaha is valtani 640-be, tehat az 1.06-tal mukodnie kene. Mind a mezei 1.06-tal, mind az 1.06b-vel error ablak. -
magyar ember 2 #4304 Reinstall mar volt, eredmeny 0. :( -
busmanus #4301 de normal baalnak 42es TCje, az arreat face-nek pedig 45os, szal elvileg nem -
magyar ember 2 #4300 Mostanaban mar csak frissitgetem a karijaimat 3 havonta, vodkafonnal sajna nem nagyon tudok jaccani (700as ping mar istencsaszar, 10-15k atlagos), majd ha lesz penzem adslre, akkor fogok (addigra mar lesz 1.10 is). Most ezert singlezek, abban csak 20as a pingem. :) -
magyar ember 2 #4298 Az 1.06b-t a blizzardtol, a 800*600 peccs meg 1reszt megvolt nekem classicbol, de letoltottem a netrol is (mar nemtom honnan, beirtam a googleba hogy "800 600 patch diablo 2"), mind2 ugyanaz volt. Van egy patch_d2.mpq, azzal felulbaszom a regit, meg egy 800600.reg, amit meg regelek, eredmeny: az error ablak. :) -
busmanus #4297 elvileg meg baal sem dobhat normalon arreat face-t, viszont nightmare andariel mar dobhat. -
magyar ember 2 #4294 Junik jewel meg nincs, majd 1.10ben lesz. -
magyar ember 2 #4293 Hat nem sok. Viszont most csinaltam 1.06-os sorcit, lvl47, 266 elet, -50 allres, es mar baroness. :) -
busmanus #4292 rare jewel van, unique nincs(1.10ben elvileg lesz)
nincs rare charm -
magyar ember 2 #4291 Aszongya:
Assertion failure
Location: C:\Projects\D2106\Source\D2Common\DATATBLS\DataTbls.cpp
line #501
Expression: nLoadedValue < MAX_SKILL_RESTRICTED_STATES
Az a jo benne, hogy nincs is C:\Projects konyvtaram. Regen se volt. A skilljeimmel meg nemtom mi a baj, total legit, semmi editor. Odaig elmegy hogy bejon a karakter kivalaszto kepernyo, kivalaszom a karit, nehezsegi fokozatot, aztan toltes helyett jon az error ablak. -
busmanus #4290 szerintem poén lenne, ha egy itemből több fajta unique lenne, csakugy, mint amuleteknél, meg ringeknél sem tudod, hogy mi az, amig nem azonositod -
Árnyvadász #4289 Thx a válaszokat! Ez nagyon megnyugtató, gogy ACTV-ben már lehetőségem lesz Arreat Face-t szerezni. Na persze jó nagy mák is kell, de addig maradok ott amíg nem lesz meg ez a sisak!
Ja igen!!! Képzeljétek el mit találtam tegnap előtt!!! Én még soha nem láttam, hallottam még csak hírét se ilyennek.
Sárga ékszert dobott ki az egyik ellenfél, azt hiszem az egyik Council Mephi termében... Van vagy 4-5 tulajdonsága és nagyon tuti!! Mindezt normalon!!!! Volt már valakinek ilyenje? Mert az ok, hogy ékszerem az van dögivel és egyre jobbak, de SÁRGA!!! Ezekszerint van ilyenből unique ékszer is? Vagy charmokból is lehet sárgát vagy unique-ot találni?
Nekem ez nagy élmény volt..
Ilyesmiket ad: +30% damage by demons
+30 attack rating by demons
+26% lighting resist
meg még valami...
majd ma este megnézem jobban és holnap leírom a tulajdonságait... De én ilyenről nem is tudtam... Bele is rakom majd a kétkezes unique baltámba, mikor Larzuk socket-eli:)
-
busmanus #4288 vicc akart lenni, hogy lóttónál is számit-e az mf :)
na mind1 -
#4285 Ja főleg egy magic meg fagy immunis monszta ellen:) -
magyar ember 2 #4284 Nekem vmi error ablak jon helyette. Szokas szerint. :) -
magyar ember 2 #4282 Lattam, de eelg fiktivnek tunik, mer junik fe'z ble'd mar van, az a jedikard. Mondjuk ettol meg nem kizart. Aze' a 2 500-as elemental sebzes kicsit ultrataposnak tunik nekem. Lassan mar skill se kell, meg jaccani se, eleg ha jo cuccod van, es majd alapbol megadja a 99es szintet. :) -
magyar ember 2 #4278 Minden szorny olesnel szamit az mf. -
magyar ember 2 #4277 Hamar itt vagy, nem emlexel hogy classicban kellett vmit buveszkedni a 800*600 peccsel, vagy csak a win xp miatt nem m1? -
busmanus #4276 ritkán lottózok, de eddig még nem jött be, ennél is számit az MF? :)