26171
-
Grifid #5050 A magyarositást innen : http://free.x3.hu/d2hun/
Crack : http://www.gamecopyworld.com/
Énis használok cracket az eredetihez mert 1 playdisc-em már ráment , hogy nem használtam :))) -
#5049 varj picit turelmesen ;] -
netuddki #5048 úgy bíza!
áll a landor .....
hüpp-hüpp
mosmicsinájjak?? -
netuddki #5046 hali
hmmm... áll a landor??
:((
-
#5044 jeeeeee, akkor megyek és veszek még egy példányt, hátha tönkremegy az eredeti (vagy ellopják a cd-key-t :DDDDDDD) -
#5043 uj metro katalogusban van havas interactiv akcios termekek 900ft/db a reklamfoton mind d2 mind d2exp jatekdoboz is van. ez ultrabrutal olcso :D -
#5042 Helló! Nem velem történt szal nem szidni!!!
Amúgy azóta én is láttam szép szürke üzenetben ezt a HUN-1 szobában.Jót röhögtünk rajta haverokkal. -
#5041 ezért jó a hacked gama mert úgysincs mit ellopni :) -
#5040 bazeg ekkora lamat :D kb minden bejelentkezeskor kiirja bnet hogy blizz sosem keri el senkinek a cdkey et es az acc jelszavat... -
busmanus #5039 lup? :) -
#5038 up! -
#5037 Te meg vedd a faradsagot es olvass vissza piciket, leccikoszi. Nem lovagol senki a teman, ecceruen csak feljott hogy valakit megszivattak, es most mindenki reagal ra. Ennyi. Jolenne picit olvasni is a forumot, nem csak irni bele. Az hogy a blizz is most szarakodik a fenyegeteseivel hogy torol/megfigyel/fenyeget/stb. mindenfele mh es egyeb marhasagok miatt, az csak veletlen egybeeses, es megint mas tema. Sz'al nyugi. -
magyar ember 2 #5035 De. -
Dns5000 #5034 koszi -
#5033 ...aztan ha megis, akkor bumm, igyjartal, de legalabb jaccottal egy jot, eheh -
#5032 Hasznald nyugodtan amit akarsz, nem lesz itt gond mh miatt, csak muszaj volt valamit befenyiteni a blizzardnak. -
Aspyrin #5030 http://www.diabloii.net/features/v110-patch.shtml -
magyar ember 2 #5029 Meg jo hogy piros betuvel figyelmeztet a Blizzard felirata, hogy sosem kernek cd keyt senkitol. Aki ezek utan is kepes megadni a tolvajoknak, az + is erdemli. -
#5024 3k-ert a MM polcairol... -
Dns5000 #5022 mi lesz az 1.10 verzioban ?
valaki dobna ehhez egy linket? -
#5015 Igaz hogy nem errol volt szo, de ketsegtelen teny, hogy a legnepszerubb mod a cs. -
#5013 Eddig szvsz egyetlen mod volt a játéktörténelemben,ami felülmúlta az eredeti játékot.És ez a CS. Most nem storyline meg ilyenekröl beszélek,hanem hogy mennyien játszanak/ottak vele. -
#5011 írhatnál néhány jó mod címet, csak hogy ne kelljen gigákat letölétenem. -
#5008 még jó, hogy ezt a skillt nem lehet még jobban fejleszteni a d2-ben ;D
egyébként jók azok a modok (d2mods.com)? -
#5006 pedig ha jól emléxem mindig amikor belépsz a battle.net-re ki van írva, hogy soha ne add meg.... -
#5004 Tetszett a kép azé,meg hogy te vagy az 5000. :-))
Amúgy beszéltem valamelyik nap egy csákóval,aki jól beszopta. Elmesélte mi történt.
Begyött neki egy üzenet,hogy 1.10 server installálása miatt hiba csúszott be,s ha nem akarja hogy elvesszen az acc.-ja meg kell adnia újra a CD keyt meg az acc.-ot. S a csákó megadta. Ez mondjuk milyen szopacs. Úgy ellopták,mint a sicc.
Tegyük hozzá,lehet én is beszoptam volna...... bár én tudom hogy 1.10 soha nem jelenik mán meg:-))) -
busmanus #5002 jé én voltam az #5000. :)
Shaman ezt most miért kaptam? :p -
#5001 -
busmanus #5000 -
#4999 open tcp -
busmanus #4998 hát de modokkal úgysem tud neten játszani nem? -
#4997 bneten ugysem talalkozol vele -
#4996 Paladinka neve melle egy kereszt. Egy ujabb jatekos akit jobb elkerulni, reszemrol. Ha mar a peccseles utan egybol modokat is tolteni akar, akkor....es nem folytatom, errol ennyit. -
busmanus #4994 nézd csak a páros sorokat, úgy van értelme a hozzászólásnak :) -
#4993 A modosokat ki lehetett volna hagyni igazan.. De ma' mindegy. Egy ujabb kereszt a listan. -
#4990 www.diablo.hu -n nézz szét,ott van modmühely,s ott van fórum is erre. Ha ott kérdezösködsz többet tudnak mondani. -
#4988 mellesleg kötelező a portalba bemenni!
és ha nyersz akko újból meg kell küzdened velük -
#4987 Ne higgy nekik csak ugratnak. Holnap jön ki az 1.10,s tartalmazni fog egy új maopt,meg új questet.
Asszem új quest köv. lesz: Horrograthban nyílik egy Portál ahol ecerre szembejön Duriel,Mefi,Diablo,Baal,Bartuc szelleme,s meg kell küzdeni velük egy szük folyosón. Városba visszamenni nem lehet,s aki elhalálozik annak törlik az accountját,valamint a CD key-ét is:-)) -
#4986 ;] -
gtom #4985 nem