26171
-
konoko #6365 Az a game nagyon gagyi lett =)) -
konoko #6364 Csak az agyatlan szingle/multi dm nélküli hentelések. Próbáld ki egyszer egy profi dm alatt/melett/-vel játszani, 3-4fős partyban. Van egy partynk, 3hete játszunk vele amikor van kis időnk (és mindenki ráér), és leszámitva a játék adta kötöttségeket, majdnem olyan jó mint élőben. -
Hegylakolaci #6363 Réggen Diablózhattál mivel már nagyon rég a Dió-ban is igy van. -
#6362 Divine Divinity-val az volt a bajom hogy csak egyet kellett kattintani az adott ellenfélre aztán a karakter már magától ütötte. Elmaradt a jó kis egérgyilkolászás :) -
#6361 Jaja, olvastam róla - legalább is a második részről. Remélem multi lesz... -
#6360 készül hozzá kieg, sőt 2. rész is -
#6359 aha
nekem is, bár voltak benne idegesítő dolgok, ami a d2-ben kevésbé -
#6358 Határozottan jót - nekem a Divined Divinity nagyon tetszett annó -
#6357 ésezmitjelent? jótvagyrosszat? -
#6356 A Kivétel erősíti a szabályt - legalább is szvsz. -
#6355 A Divine Divinity-t láttad már? -
#6354 A kínai baromságot láttad már? Azon jó nagyot röhögtem. Valami Fate vagy Hate vagy mi, van benne barbár, meg varázsló, meg rogue, echte Diablo 1!! A helyszínek - legalább is a legelső, tovább nem bírtam - meg echte Diablo2. Célzok Kurast-ra... :D -
#6353 Jól van, visszavonom az rpg-t :) Csak arra akartam célozni hogy a Diablo 2 a maga kategóriájában messze a legprofibban megcsinált rpg akarom mondani akciójáték. Mindig röhögök amikor megjelenik valamilyen Diablo-klónnak becézett förmedvény...láttam már vagy egy tucatot. -
#6352 Váágom, lemaradtam valamiről, mert magadban beszélsz. Logikus :D
-
#6351 Mindkettő -
#6350 Most magadban beszélsz, vagy lemaradtam valamiről? :D -
#6349 vazze ott ugyanazt a mondatot 2 féleképpen mondhatod.
1. igazat mondasz
2. hazudsz
-
#6348 Életemben nem találkoztam még vele, de már többen ajánlották... Csak hát a pénztárcám lapos, a net meg nem tárháza az egy évnél idősebb játékoknak. -
#6347 Nálam meg a Planescape:Torment-nél -
#6346 -
#6345 Miért van az, hogy mindig előjön a "DIABLO NEM SZEREPJÁTÉK DE IGEN AZ"?:) Ez olyan mint a "Milyen endzsines a HL?"
Nekem a Diablo2 akciójáték, viszont a Baldur's Gate is. Nálam az RPG a Morrowind-nál meg a Gothicnál kezdődik. :) -
#6344 -
#6343 Diablo = fantasy szerencsejáték -
#6342 Jóválasz. :D -
#6341 méne?:) -
#6340 Miért?:) -
#6339 És nem is fog legalább is úgy látszik egyelőre :D -
#6338 RPG??? eheheh... hack'n slash rpg a neverwinter-nél kezdődik... -
#6337 Ebből is látszik hogy hack&slash Rpg kategóriában a Diablo 2 óta nem jelent meg semmi érdemleges :) -
#6336 Baccameg :( -
#6335 tobzódás -
#6334 Hő.
Gyerekek, megjelent már az 1.10, vagy még mindig Bétában tobzódás van? -
#6333 upsz 1.09-ig -
#6332 én aszittem, hogy a cons ring az 1.08-ig legit cucc volt és találni is lehetett -
#6330 Jogtiszta? Mer csak akkor érdekel... -
#6328 nem tud valaki működő szervert, ahol kipróbálhatok más karakterek ellen egy singleben végigvitt brutál karaktert????
72 szint varázslnő és no cheat, csak tágyduplázás -
#6327 a gyürü tiltott volt mindig is létezik de tiltott, tehát nem megtalálható. --> cheatelte magának, ugytudom 1,10 ben meg van valami alap cheat detector, ami kiirtja a csalt cuccokat -
#6326 Szia Danika!!
:))) -
#6324 40-45 skilpont és nem csiter :D LOL -
retial #6323 Hát jah.Vagy,hogy majd amikor(valamikor)kijön 1.10 akkor az 1.09el müködö modos szirszar karik eltünnek egy ideig és ez idö alatt rájön,hogy kurvára nincs sok értelme,ha singlebe rohangál 50es skill pontokkal...