Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
mert pindle pont olyan szarul dob mint az osszes tobbi unik, ayok sem dobnak szinte soha semmit, a pindlet csak botozni hasznaljak, mert mindig ugyanott van, lvl99 es es konnyu legyakni, igy idealis alanya a botnak.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

De ez csak elmeleti maximum, gyakorlatilag ennek a toredeket sebzi, mivel a ligtos bosstol tavolodva 1re jobban szetoszlanak a boltok. 90%+ ressel es 1 thundergoddal siman beleallhacc 1 multi lightba akar kozelrol is, semmi bajod nem lesz, meg gyogyit is.
G@b0r
85 %os light ressel nem lehet behalni még ha double lightninges is a szörny!Nem lehet, hogy ez valami bug vagy csak simán laggolt a gyerek? 😊
Én 75% light resistes sorcival csomószor mentem már bele double lightningba és soha nem haltam meg.
Másik h 30-40szer egymás után nem lehet double lightninges vagy immune to physicalos tehát lazán le kellett volna tudnia ölni 😊
Az a belt gondolom Thundergod's vigor nem? az 20 lightning absorb-os, nem 20%!! van egy kis különbség.

Milyen igazad van ! Bár az már az 1.11 hiszen tavaly már peccseltek 1.10-re nem emléxel ?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Végül is úgy oldotta meg a problémát (mivel legyõzni nem tudta Bartuc-ot!), hogy elcsalta lentebb, majd visszament abba a terembe ahol Baal ül és így a program, illetve Baal kidobta a következõ eresztést a minionokból. Hiába próbálta állítólag 30-40-szer!!! kinyírni Bartuc-ot, egyszer sem sikerült neki. Szép az élet😊
"Bartuc pamacsa...:" /-kapcsolódik a lentebbi témához/

Egyik barátom mesélte a minap:

lvl85-ös Barbárjával csinált egy Baal runt-
Ez idáig ok. És ugye elõtte van Bartuc is. Gondolta legyakja, majd jöhet a többi minion. Nos a meglepetés hideg zuhanyként érte õt, ráadásúl így:

-50%-os villám elnyelés! (LightSabre, Belt)
-85%-os villám ellenállás!
-1300-as életerõ!

Egyetlen pamacs azonnali halálhoz vezetett neki... is ... 😊 Mint ahogy lejebb írtátok a többi karakternek is. Ja igen ez players 8-on történt singleben, de ez csak mellékes infó és ami fontosabb: Hellen!

Szóval az a pamacs néha igen durva tud lenni😄
Shaman
De nem tudják,mert szegény bocikat mindenki lemészárolja

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fejjék meg a teheneket
ez mondjuk sokat segitett:-))
© magyar ember 2 2003. máj. 07. 13:50 | Válasz erre | #4271

Akkor csao, en meg Tahuti vagyok. 😊

Mi a nikked ircen?

Lehet, en nem emlexem, de mostmar biztos ami biztos. 😊
4375
4300
4271:-))

régebben egyszer azthiszem elszoltad magad:-)

Na jo, de tudtad hogy en vagyok ezen a neven? 😊
pedig járok a diablo2.hu-ra is:-)

Koszones. 😊 Mer eddig meg csak a b.neten lattalak.
Shaman
eeeee-ööööö Láttam egy szkrínshotot az 1.10-böl. Létezik sztetek,hogy szerencsétlen necrómnak,aki eddig alig 200 felett sebzett a bone-spearral,most olyan 600-700 körül lesz a sebzése,vagy ez egy kamu kép vót?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nem. nem nehéz megérteni.....
de aki ilyen erõs a névtelensége mögött az nekem ne anyázzon. a véleményét bárki elmondhatja ... tiszteletben tartom.
de nem kell így ide írni..
Ez most mi akart lenni Tahuti?:-))

Nem egészen. Ezzel a MM-es ó'csó diabloval csak azt érték el, hogy felhigul az amúgy is néha elég szánalmas bnet. Igaz hogy több játékos lesz kis hazánkból, de látva az ujakat, és az elsõ kérdéseiket a játék kapcsán (hogy kell botozni? adjatok linket hekkekhez, stb.) nem biztos hogy ez pozitivum =(

Mindig is lesznek csiterek. Mi openen már csak kevés emberrel játszunk, azokkal akikben megbizunk. Bneten és egyéb zárt serveren pedig vigasztal az a tudat, hogy az aktuálisan csaló jajdenagyonokosemberek hálaajóégnek pár hét mulva megunják a játékot(köszönhetõen az immár nem létezõ kihivásnak) és mennek máshova, és ott kezdenek el csalni. Az ilyen embereket kár minõsiteni vagy kommentálni, õk királynak tartják magukat, mi meg .........nak(szabadon kitölthetõ) =)

Úgyhogy próbáljátok ki, ugysem tudunk ellene tenni semmit, aztán húzzatok a ...ba és ne rontsátok itt a légkört.

ui: nagyon remélem hogy 110ben lesz valami csoda folytán megoldás erre, akármennyire radikális is, de legyen.

u hi okok~~ me Tahuti okok~~
Most? Mar 3 eve ez megy, megjelenes ota, kezdve a carrion songgal.
Van akinél a kiakadás anyázásban nyilvánul meg van aki(mint én)egyszerüen nem játszik a b-neten.Különböznek az emberek.

JustIce
Nos: ha vki bneten csal, azt lehet is utalni, elismerem... de ennyire kiakadni?😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Davidus
Faszér lett ilyen olcsó a dio2! A sok 12 éves akiket kiutáltak CS-böl megvetette anyucival a dio2-t aztán most itt csalják szét az agyukat.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha meg nincs idõd cuccokat keresgélni még mindig ott a CS meg a Q3.

V9ykn8_TZL0

botozás és anyázás között óriási a különbség!!
ezen is el el lehet gondolkodni.... már ha van mivel
Igyvan.

Justice:gy dolgot azért vegyél figylembe,mégpedig azt hogy a B-netet épp azért találták ki hogy elméltileg cheat nélkül tudjanak játszani egymással az emberek,namost mindenfajta bot inkább a b-netre van kitalálva ezáltal azok játékát rontja ell akik azért vették meg a játékot hogy legiten játszanak.Jó hogy felszalad az emberek vérnyomása ha valaki az ö játéka elrontásához kér segitséget.

JustIce
Ejj ejj..mi ez a nagy duhkitores.. miert kell rogton igy nekiesni vkinek, aki pl csitel? Zavar az titeket? o csinalja nem ti. azt hozzateszem en sem csitelnek! de kiprobaltam mar jo par modot, kivancsisagbol. sot csinaltam is(nehezitesekkel) szal nem kene rogton anyazni szerintem. na meg kivancsi ki az aki regota diozik, s meg soha nem csitelt.. mert en miota kijott dio 1, jo par eve mar😊 , azota nyomom egyfolytaban.. s mig a kov reszt varom, unalomuzonek jo neha az a mod, ha epp multiban pangas van..

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

gumininja
Vegre valaki rajott hogy lehet a legjobban modozni, ugy hogy ne szamitson sem csalasnak, sem nem-megengedett-elonynek a tobbiekkel szemben. Ott legalabb minden karakter azonossal moddal jaccik, egyenlo eselyekkel. Modos zart server, csak helyeselni tudom az otletet.
gumininja
Zart, a serveren tarolt karakterek. (nincs edit lehetoseg, sem barmi "belenyulok" dolog).
gumininja
Gyere a Landorra jaccani ha nincs eredetid.
hmmm....
mégsincs törölve...
nemértem ezeket az indulatokat....

ha nem akartok válaszolni ne tegyétek!

anyázni meg végleg nem kéne! ez csak azt minõsíti aki megteszi...ezen el lehet gondolkodni....már ha van mivel!
gumininja
Najovan, ez a resz torolve lesz, ugyhogy szerintem itt fejezze be mindenki. Nem eri meg egy idiota miatt beleronditani a topikba. Masik dolog pedig az, hogy ez a bot/csit tema folyamatosan elojon 2-3 havonta (manapsag egyre surubben) es ugyanigy megvivtuk mar ezerszer ezt a csatat. Az ilyen kerdesre ecceruen nem kell valaszolni, vagy direkt felrevezetni, de semmikeppen sem segiteni neki. (ha mar annyira nem kepes hogy a readmet elolvasva bekonfigoljon egy botot)
Davidus
Menny az anyádba csíter! Ez már kedvedre való válasz?

V9ykn8_TZL0

gumininja
Bacsikerem, mijazajunikbot? Nincse' mellette ridmi tekszt?
Shongi
behalt a landor?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

DarkHorSe
ne botozz!

Swedish people are albino monkeys

Shongi
Akkor se botozz!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

kisfiam
mi a fene közöd van hozzá????
feltettem 1 kérdést.várom a választ rá.
ha nem tudsz érdemben hozzászólni ..... fogd be!!!!
hali
fijjug
hogy is kell a junikbotot beállítani??
nemtom és yo lenne 1 kis help
pls
segéjjetek
Davidus
wazze😊

V9ykn8_TZL0

Laalee
a shaftstop jo ruci egy melee karinak

Hi!

Etheral cuccokba is lehet rakni rúnaszavakat. Csak az elhasználódik egy idõ után, mert etheral.😊
Multi light nem veszelyes, eleg egy thundergod ov, es 75 light res, akkor mar gyogyit. Ha nincs, akkor amaval slow missile, igy rengeteg ido van kikerulni.
Laalee
a topp idaig a windforce flawed topazzal 😄

gumininja
Ethrealba nemtom, lehet azokba is. En sosem raktam meg bele, legalabbis nem emlexem. (keves zodom van/volt eddig, eheh) ;]
gumininja
Ismeros. Nagyon is. Ezt minden jatekos egyszer jacca el nalam, masodjara mar nem segitek, keressen mas balekot. Alulra szoktam lerakni a bejarathoz pont ezert a tp-t nekik, amig fenn mefit irtom, aztan ok vissza, en meg a rednel egy ujabb tp, majd onnan mehetnek at akt4be. Ha esetleg nem egybol a redbe menne, hanem mondjuk csavarog kicsit, az mar az o gondja lesz ;]