Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én 75% light resistes sorcival csomószor mentem már bele double lightningba és soha nem haltam meg.
Másik h 30-40szer egymás után nem lehet double lightninges vagy immune to physicalos tehát lazán le kellett volna tudnia ölni 😊
Az a belt gondolom Thundergod's vigor nem? az 20 lightning absorb-os, nem 20%!! van egy kis különbség.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyik barátom mesélte a minap:
lvl85-ös Barbárjával csinált egy Baal runt-
Ez idáig ok. És ugye elõtte van Bartuc is. Gondolta legyakja, majd jöhet a többi minion. Nos a meglepetés hideg zuhanyként érte õt, ráadásúl így:
-50%-os villám elnyelés! (LightSabre, Belt)
-85%-os villám ellenállás!
-1300-as életerõ!
Egyetlen pamacs azonnali halálhoz vezetett neki... is ... 😊 Mint ahogy lejebb írtátok a többi karakternek is. Ja igen ez players 8-on történt singleben, de ez csak mellékes infó és ami fontosabb: Hellen!
Szóval az a pamacs néha igen durva tud lenni😄

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
© magyar ember 2 2003. máj. 07. 13:50 | Válasz erre | #4271
Akkor csao, en meg Tahuti vagyok. 😊
4300
4271:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
de aki ilyen erõs a névtelensége mögött az nekem ne anyázzon. a véleményét bárki elmondhatja ... tiszteletben tartom.
de nem kell így ide írni..
Úgyhogy próbáljátok ki, ugysem tudunk ellene tenni semmit, aztán húzzatok a ...ba és ne rontsátok itt a légkört.
ui: nagyon remélem hogy 110ben lesz valami csoda folytán megoldás erre, akármennyire radikális is, de legyen.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
V9ykn8_TZL0
ezen is el el lehet gondolkodni.... már ha van mivel
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
mégsincs törölve...
nemértem ezeket az indulatokat....
ha nem akartok válaszolni ne tegyétek!
anyázni meg végleg nem kéne! ez csak azt minõsíti aki megteszi...ezen el lehet gondolkodni....már ha van mivel!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
kisfiam
mi a fene közöd van hozzá????
feltettem 1 kérdést.várom a választ rá.
ha nem tudsz érdemben hozzászólni ..... fogd be!!!!
fijjug
hogy is kell a junikbotot beállítani??
nemtom és yo lenne 1 kis help
pls
segéjjetek

Etheral cuccokba is lehet rakni rúnaszavakat. Csak az elhasználódik egy idõ után, mert etheral.😊