Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
milyen néven vagy fent, melyik csatin??
๏̯͡๏﴿
persze, hogy megvan😊
tesco gazdaságos minõség😊
egyébként meg csekkolom mindig www.betet, hogy mikro dobják már peccset
nagyon érdekel pl a farkasembrré változtató barbár siska meg ilyenek😄
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szóval a helyzet a következõ: Barátom single-ben nyomja és már lvl86-os, de néha beszokott jönni a munkahelyemre és ilyenkor trade-elünk, meg nagy ritkán bocizunk. Namármost az történt, hogy a multi játékban volt bent bocin, ahol az egyik csapattag megölte a Cow King-et. Hazavitte a mentését és otthon már nem tud single-ben bocizni. Itt nálam multiban még tudna, de az ritkán adatik meg, meg inkább tradelünk... Viszont fejlõdni meg alig fejlõdik, tehát nagyon kéne a hell boci... Nem lehet megoldani valahogy, hogy mégis tudjon hell bocizni otthon??? Nincs erre vmi program, ami visszaállítja a boci-t, mintha ott sosem járt volna? Ha nincs hát nincs, megértem, de a remény hal meg utoljára, ezért megkérdezem tõletek, hátha akad valami amivel tudna otthon single-ben hel bocizni és legalább lvl90-ig elvinni hõn szeretett barbárját... (Bár biztos nincs😞 ) Thx elõre is a válaszokat...
unique jewel
Müködik a players 2-70, de nyolcasával érdemes kipróbálni, tehát: players 8, 16, 24, 32 stb... 1.09 alatt!
Mondjuk én továbbra is players 8-on játszom és így elértem normalon a lvl60-at... Baal nagyon szép xp-t ad... MF-em is végre kielégítõ éesz lassan, már 330-as a csicskával együtt, amúgy neki 100, nekem 230, így van meg a 330. De lesz ez még több is. Arreat Face még mindig nincs meg, de nem adom fel😊
Arreat face-re mondjatok már némi infót: Ki dobhatja, milyen fokozaton és ilyenek, vagy hol nagyobb eséllyel megtalálható (tehát melyik aktban), mert nagyon kéne már... Egyáltalán ti kinél találtátok meg... Trade nem érdekel, magam akarom megszerezni... Thx
pardon nyomtam 1et
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
akkor minek adta nekem??
:/
eehhh
ha van valaki aki tudna segíteni úgy hogy lecsekkeli a karim írjon pls
mert én is leltem már ilyet
beléptem egy cuccolós gémbe ott volt valami ......-mf -es nevû sorci és attol kaptam ezt a botot
öregem nemtom igazán
elküldöm a landoros logint és pass neked mélbe probáld ki
hátha csak az én gémem a szar
ha neked megy akkor megyek és veszek egy eredetit
ha megy vedd ki a kezébõl azt a szar botot pls
ok????
aztán save
és nemtok belépni semmilyen yátékba
se create se join
a landoron is vannak ilyenek???
elszomorító :😞((
de hát amit amával lelek az mind mûxik amánál + a többinél .. csak a sorcik halnak be 😞(
mááár 3 70-es szinten felüli behalt
alibabától attól a 100 -mf-es késtõl meg még mittomén mitõl
és ezeket én találtam amával
fijjug! valaki tudja miért hal meg minden sorcim ha trédelt vagy másik karimtol kapott mf-es vagy junik cuccokat nyomok a kezébe??
yahhh ez mind csak multiplayerben megy így 😞((
1ccerûen nemtok sehova belépni velük😞((
a chat részig símán bemegyek .........aztán megnyitás vagy csatlakozás és nemtok belépni sehova 😞(
ez csak sorcival van így !
bármelyik másik kari símán mûxik tovább
(amazon,barbár,nekro,druida,stb)
a sorci +hal 😞((((
pls ha valaki tud help!!!
yaahhhh! már 2-3 uninstal és re install is volt ...az sem segített

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!