Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk itt van a szatyromban egy WF szal tuti nem járnál rossul:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
van pár eredeti játékom...csak vicceltem...
a komolyant nem arra értettem...
Viszont a multis részre nem válaszoltatok!!!

War. War never changes.
Az eredeti játékokhoz nincs crack file
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sztem neked valami globális Oprencer problémád van tutira.Valami el van szúrva,vagy egy alkalmazás öli a gamékat.Értem ezalatt,hogy ugye a Gothic 2 is állandóan fagy nálad,most meg a dio is.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ott kellene megnézzed, mi történt
Ha ilyesmit látsz, hogy c0000005 unexpected handle, vagy valami hasonló ,akkor javasolt újra lefuttatni a video tesztet, s ott a d3d helyett a direct draw 2d-t választani.
Sokkal csúnyább nem lesz, viszont biztonságosabban mûködik a program.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Akkor mindjárt jön valaki és megmondja mit kell csinálnod. Az a baj, hogy most se busmanus, gjoe, gumininja nincsen, pedig õk nagyon vágják a témát. Biztos nyaralnak.
War. War never changes.
Más: szerintem a nekro csontvázai túl gyorsan futnak, szinte korcsolyáznak már a földön!
War. War never changes.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Lehet jön a patch ?! .....
1.09-ben szerintem csak fps -t kell beírni enter után, majd megint enter.
War. War never changes.
(vagy csak mondjátok meg, hogy honnét lehet letölteni)
War. War never changes.
War. War never changes.
1. Szedd le az 1.10beta patchet
2. Telepítsd fel
3. Indítsd el a játékot
4. Játsz vele 😊
5. Ha ismét az 1.09-el akarsz játszani a Diablo2 könyvtárban találsz majd egy Backup nevü könyvtárat, ahol az 1.09-es file-ok vannak (diablo2.exe is meg dll-ek meg stb... egyértelmû lesz) és a mentéseid is ott vannak külön Save könyvtárban. Na ezeket jelöld ki és visszamásolod a Diablo2 könyvtárba és ismét 1.09-es lesz a program. Ennyi.
Nem tudom mikor jelenik meg a full 1.10, de ez a beta nem a készültségi foka miatt béta, hanem csak amiatt, hogy nem lehet vele Bnet-re menni, csak Single és TCP/IP-t lehet nyomatni, amúgy fullos az egész. Tehát megéri kipróbálni, bajod nem lesz belõle és legalább rálátásod lesz milyen is lesz a fullos 1.10 mondjuk a Bneten. Nagyon fasza, szóval nyugodtan telepítsd fel!
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Amikor az 1.10-es patch feltelepül, akkor csinál egy backup könyvtárat a Diablo2 könyvtárába. Onnan pedig csak vissza kell másolnod a file-okat ha már nem akarsz az 1.10-essel nyomulni. Van egy ****.bat nevû file is amit szintén a Dio könyvtárába tesz be az 1.10 és az automatikusan is megcsinálja amit fentebb írtam, de állítólag az nem mindig jó, tehát hibás. Ezért írtam a kézi megoldást. De az 100%-os, tehát nyugodtan próbáld ki! MEGÉRI!!! Nagyon zsír lett😊
War. War never changes.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tud valaki mukodoképes crack-ot 1.10-hez ?
Igen tudom 1.09 is elindul,de hát én az ujjal akarok nyomulni !
Vagy mégjobb lenne ha valaki felrakná az eredeti kiegészitö clonecd verzióját !
๏̯͡๏﴿
Példának okáért itt vannak mindjárt a Styxi babák. Õk azok az élõholt lényecskék, akik rohangálnak ide oda, majd mikor elérik a karakterünket felrobbanak és az életerejük levonódik a mienkbõl. Namármost ez Hellben egyet jelentett karink halálával. És láss csodát: Az 1.10-ben ezen enyhítettek és már nem okoznak olyan nagy sebzést. És sok ehhez hasonló van, majd próbálja ki mindenki.
Csak néhány fontos dolgot emelnék ki, mert elég sok van.
Mephirun:
A Durance of Hate második szintje 10-szer nagyobb lett az eredetinél, és háromszor annyi szörny van ott. A harmadik szint mérete nem változott, de a tanácstagok négyszer annyi hidrát pakolnak le, ráadásúl fele annyi idõ alatt, mint eddig! Maga Mephi, iszonyat nagy életerõvel rendelkezik, és most már faggyûrû varázslatot is nyomat, ami igen kellemetlen tud lenni, ha valaki nem "cannot be frozen". Ami viszont szuper, hogy még az eddigieknél is jobban dob és végül is ez a lényeg. Nemde? Az MF nem számít annyira ezt én is észrevettem, de azért nem árt ha van. Nekem 518%-as jelenleg.
Nagyon jót tett a játéknak, hogy mindenhol (szinte) új szörnyek jelentek meg a pályákon. Fõleg az ACTV-ben jelentkezik ez hatványozottan. És az ilyen átlagszörnyek is jókat dobnak, pláne a unique-ok! Belõlük is több van és új elnevezéseket kaptak. Aranyosak õk is persze😊
A Nightmare sokkal nehezebb lett, mivel a szörnyek már duál immunisak is lehetnek, az immunisak pedig szinte alapszinten vannak jelen. Viszont így élvezetesebb a játék is. Több a kihívás.
Hell fokozaton tipikusan arra mentek a készítõk, hogy csapatban lehessen taktikázva gyakni. Barátom lvl86-os mindenes Barbárja (Bhul-Kathos, DoomBringer, Grandfather, Lightsabre, Arreat Face stb.... szóval így értettem a mindenest) gyakorlatilag félpercenként halt meg az ACTII-ben a Canon of Magi sima kis mackóitól!!!!!! És semmi players 8 vagy ilyesmi... Ez viszont jó is meg rossz is, mert aki single-ben játszik, annak ez maga a rémálom, mivel így xp-t gyûjteni az szinte zéró esély, viszont annak aki multizik (majdan) viszont kifejezetten szuper. Végre nem arról fog szólni Hell-ben a csata, hogy barbár elõl megy WW-ik egyfolytában, míg a többiek hátúlról osztják az áldást de már szinte feleslegesen, mert addigra minden ellenfél halott. Szóval ez meg fog szünni. És ez jó!
Eldricht sokkal jobban dob, de ez elmondható Shenk-re is meg az ilyen típusú szörnyekre. Super Unique Monter-ek õk. Nekem pl. kidobta az Immortal Kings Belt-et. Ami valjuk meg még Mephitõl sem lenne kis teljesítmény😊
Amúgy a battle.net/diablo2exp részletesen le van írva minden újdonság ami a játékba került. Új Horardic Cube receptek, Unique Charm(ok) (szédületesen brutális!!!), felerõsített Set-ek és a többi...
Nekem bejött az 1.10, mert új szint vitt az unalomig kiismert Diabloba. Viszont így nehezen fogok szintet lépni és valszeg maradok lvl74-es barbár. Én eddig players 8-on játszottam a barbárommal és jelenleg Hell elején (ACTI) vagyok, ha az 1.09-essel játszanék, akkor szinte biztosan meglenne a Hell végére a lvl90 vagy több is. Igy viszont ennek lõttek, de valamit valamiért. Majd ha fejlõdni szeretnék, max visszarakom a régebbi patch-et.
Amúgy aki magyarosítással játszik, az ne ijedjen meg! Tegye nyugodtan fel az új javítást, annyi lesz a bibi, hogy néhány szöveg angolul lesz, de a többi marad magyar. Bug emiatt nem lesz.
Egyenlõre ennyi. Mindenkinek ajánlom. Ne féljen attól, hogy béta...
Hehehe. Ebben van valami, nem de? 😉
War. War never changes.
Valaki esetleg meg tudna dobni egy konkrét linkel?
Elõre is köszönöm!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod