Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RussT
1.10hez: http://diablo.530.hu/useful/hun2/main/doc001.html

1.11hez: http://www.diabloii.net/files/runewizard.shtml

http://www.igazsag.extra.hu

vinko
Priviben valaki elküldené azt a progit,amelyik a Horadrim recepteket tartalmazza és azt amelyik a meglévõ rúnákból kirakható szavakat jeleniti meg.Esetleg müködõ link is jó lenne.Köszi !

helyes :]

vinko
Megvan Immortal páncél.Egyszerüen csréltem egy 6 foglalatos egykezes barna baltára.

semmire...

vinko
A Hõsök Medálja mire jó ?90-rs szinttõl lehet húzni,de Én nem észleltem változást semmiben.

Odáig rendben van, csak elég sok ember, az elitebb d2õsök is mind azt mondják, h jók a buildek - kritika van ezekhez, el is fogadja mind Joey, mindenki, aki oda írt buildet, csak az ilyen plata-szintû kritika no need.

Udv! A rakanisos dologhoz csak ennyit szeretnek hozzafuzni:a teli cucc tenyleg fasza,de nem ertem mi baj a leirasokkal?? Nemcsak egyfajta karakter-leiras letezik egy-egy tipusnak,hanem ugye izlesek es pofonok.Hat ez itt a baj?Amugy szerintem jok a leirasok<#beka3>
Na de ahany ember,annyi velemeny.
RussT
thx, de egyelöre nem veszek, csak nézegetem hogy a normál/magic/rare
tárgyakból mi az amit egyátalán érdemes felvenni-megnézni ill. jó-e alapnak 😊

Ma lett annink 😄
Bár nem nézi a fórumot, de köszi pgc_clone ;]

vigyori14
ja és normal sisak, deliriumnak sztem jo.

vigyori14
üdv. nekem most van raktáron 3bo helm 112def el 3sock os, ha erdekel irj.

eshet 6 bo helm

RussT
jó lett az oldal (karácsonyfát díszítõ diablo nagyon poén 😄), sok hasznos info van (bár karifejlesztés nem olyan sok) (javazonnál nincsenek meg a skillek )

Olyan barbár sisak (magic) eshet hogy 3 to warcries 3 to BO ? illetve normál sisakokból deliriumnak milyen a legjobb alap? <#help>, thx.

Kedves Plata.
Szeretném, ha bõvebben, érvekkel meggyõznél engem igazadról.
köszi.

Akárki akármit mond, a hun1 rakanishut legalább értelemes emberek csinálják, olyan célból, hogy jobbá tegyék a magyar diablos társadalmat. Én leglábbis ezt vettem ki belõle. AKi hülye leoltják, persze csak ha megérdemli, Bnet chat viszont nem tudom miért, de újra és újra alapanyaggal szolgál. Mondták már szépen, finoman cizellálva, meg hallottam már durván is, ami meg is ragadt " a szar mindenhova begyûrûzik". Egy halom idiótával vagyunk körbevéve ha fel bátorkodunk tévedni a chatre.
Ki hogy van vele, de én menekülök el random nevû chatre, csak ne is lássam a sok idótát. Van kivétel de ez nem nekik szól.

"Hát megnéztem azta leírást,szerintem neazigazi,trang settel kb ugyanennyi a csontijaim damja 😊"
Hát ha a te trang nekródnak kb ugyanannyi a damja ENNÉL, akkor igazi gosu vagy -.-'

Köszi nem érdekel(sz).

Ha akarod bemutatom az enis necróm meg a trang necróm neked,és meglátod a trang necró sokal hangulatosabb.<#vigyor4>

Van enivel meg egyéb jósággal felcuccolt necróm is,de az eni eleve hülyén néz ki rajta.

Nem az a legjobb de én azt szeretem.Set mániás vagyok.<#gunyos1><#beka3>

Köszi, már fel is mentem a fórumra, el is ment 1 órám az olvasgatással. Nagyon jó a fórum. Lol trang set summon necrora. Nem igazán a legjobb.
mooo
<#nyes>
Á, mivel szerinted a trang set a legjobb a summon necrora...
Szeretem, amikor vki ilyen okos...

Felölem akár beis zárhatják.Ha jól láttam van pár leírás ami kicsit elvan cseszve.

kész, üdv a fórumon.

Egyenértékû azzal, hogy ha 20 scroll van a TP könyvben, akkor több a boci, illetve -természetesen- jobb cuccokat is dobnak ^^
Írj privátot nekem, írd meg, hogy milyen névvel akartsz regelni, és azt is, h melyik email-címrõl.

i hope you like pain, azt mondja 😄

UHhh ez erõs volt:....... Nem kellett volna XD

Felrakom kedvencekhez.. I could be like pain! 😄😄😄😄😄😄😄

Én szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Meg is próbáltam beregelni, meg is volt minden ami kell de már vagy 3 napja adminisztrátori jóváhagyásra vár. Kicsit felhúzta az agyam.
2 bejelentenivalóm lenne.
Elõször is, megújult a rakanis.hu, fasza téli designnal :]
Aztán itt van Joey tegnap esti üzenete:
Bejelentés:

Az utóbbi idõben elharapózott ál-forumregek miatt úgy döntöttem, hogy elzárom a Forumot egy idõre. A jelenlegi regisztrálásokat át fogom vizsgálni, az inaktív és gyanús egyéneket pedig törlöm.

Innentõl kezdve egyfajta meghívásos rendszerrel, egy belsõ aktív forumozó ajánlásával kerülhetnek be új tagok. A ajánlásokat emailben küldhetitek el nekem, mely tartalmazza, hogy milyen néven és emaillel regisztrált a jóváhagyásra váró user.

Megértéseteket elõre is köszönöm!
Ha vki szeretne csatlakozni a fórumhoz, akkor nyugodtan írjon ide, esetleg /w *JaNoU
Köszöntem.

hát kábé ^^

Nem, ez egy hülyeség. Úgymond "babonából" szokta megjavíttatni az, aki így tör hellforge-ot.

Köszi! Otthon kipróbálom!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem írtam volna, ha nem csináltam volna. 3/3 fire facet-t tisztán emlékszem, hogy így tüntettem el. Craftolt dolgot újra craftolni nem lehet ez fix. Rbf dolog meg már rég volt, de tényleg úgy rémlik, hogy csináltam vele :S

Egyébként felõlem aztán tök mindegy, csak segíteni akartam.😊

Egyrészt mivel 1.11-ben vezették be, másrészt mivel ladder-only, valszeg alapból nem fog menni...

Viszont van a PlugY nevû apró dolog, amivel ezer beállítást módosíthatsz, abban beállíthatod h jöjjön über diablo illetve lehessen tristramozni is.

Nagyon sokan így csinálják, szóval lehet benne valami igazság
Csak egy buta kérdés:

Az überezés 1.10Lod Lan alatt még nem megy? Mert hellen már kétszer leütöttem a Nihlatkot vagy kit és nem dobott kulcsot...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

RussT
HF törésnél tényleg jobb rúna eshet ha meg van javítva hephasto kalapácsa?

facetet te biztos nem craftoltál - minden más juwit lehet. és valóban, a craftolandó dolog ilvlje számít.

1: nem (crafoltam már rossz rainbow facetbõl is )
2: passz, szerintem nem

Lilith az ugyebár überandi😄 Õt pedig úgy lehet megtalálni hogy terror, hate és destruction kulcsokat keresel. A terror keyt countess dobja, a hate keyt a summoner a dest keyt pedig nihlatnak(lehet nem jól írom a nevétxDD). Össze kell szedni 3 db-ot mindegyik kulcsból. a cube-ba beteszel 1 destet, 1 hate-et és egy terror-t és mix. Az itt nyíló kapuk közül pedig Lilith a matron's den-ben lesz.
valaki meg tudja mondani hogy a necro elsõ csonti idézõ képessége hányas skill szinttõl idéz kardos csontokat?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

-menni hell hf
-találni ist rune
-venni ik armor 😊

... got nothin to share with you...

vinko
Akkor mit javasolsz ?

nearo
Két kérdésem lenne: craftolásnál számít, hogy a jewelnek milyen tulajdonságai vannak? Azok az oltárok, amik ellenállást adnak, adnak absorbot is?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Készülj fel, ha magad akarod megtalálni, akkor hamarabb megõszülsz :]

Hellen Baal