Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baal tronban láttam meg, mindenki otthagyta, én felszedtem, láttam eth, és kilyuggattam a dobozban. 4 sockos lett, gondoltam elteszem, hátha...
De eth duskot, meg hasonlókat is lehet találni nagy védelemmel, épp az egyik sg-s kollégával trédeltem el. És ugye annak minimális az str követelménye, bár nem tudom, lehet-e 1012-es deffense..
ornate plate expecional armor-ból a legnagyobb véldelmû, még elviselhetõ str-el, azért nem nyomtam rá egybõl az eladásra.
Bár lehet eth sacred armort is bevállalnék fortinak csicsóra, nem túlzottan érdekel a str követelmény.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként hol találtad? netán bociknál? (én is már régóta keresek zsoldosnak valót de eddig max 600-asat találtam <#confused>#confused> )
http://www.igazsag.extra.hu
érhet valamit egy eth 1012 defes 4 sock vért?
Segítõ alatt ilyen zöld genyó aura, na az segít a húzós jelenetekben 😄
... got nothin to share with you...
I have been told that people like to know my setup and gear and such. Here it is.
sillyBinLaden is level 80
Base Attribute
Strength
156
Dexterity
110 (74% chance to block, normally this is 75%)
Vitality
204
Energy
15
Pontokra kb így:
Erõ: 120
Dex: 250
Vit: 200
????????????????
Milyen stat és skill leosztást javasoltok javazonnak?
Köszi elõre is!<#vigyor2>#vigyor2>
majd látjátok hun1en xD
Egyébként tegnap poénból lementem a 85-ös palámmal normálon Diabló papához. A vicc, hogy allresistem hellen is 75% és 80% között mozog, 17000-es defem van, 3400-as lifeom és normálon egy nyamvad nem minion doom knight leütött 1 ütéssel. Milyen átkot tudnak tolni, ami 1 ütéssel kiiktathat?
A komolytalan az benne, hogy levertem mindenkit 1 ütéssel és amikor ez a mob levert, a zsoldosom még mielõtt összeesett, 1 bökéssel õt is megölte...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
lvl 94...
Asszem emiatt kell, de akkor ilyen alapon a sima eth double axe kisebb req-l rendelkezik. Ias meg nem számít szal tök mindegy.
A CQB necro! Boneshield magára, megmérgezi a tõrét, rányom pár átkot az ellenfélre és közéjuk rohan!
Aztán egy másik necro megtalálja és feltámaszthatja a jól bevált summon seregébe! =]
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
már ha a summonra megy 😛
nekem egy eth military pickben van, zsír 😄
fegyó: ral+amn+ p ametiszt
(non-superior cuccot lehet csak)
Brambléról annyit: a thorns a leghasznosabb aura, amit armorba való rúnaszó adhat.
azért a multi shot az úgy kevés lesz. hasznos még a guided arrow meg a freezing arrow is. és persze a passzív skillekre is kell tenni
Ijász amazonnal lehet jól gyilkolni? Egyetlen skillre gondoltam, amit használnék, a multi shotot.