Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
csicsóra még éppen rámegy az ornate plate, azért gondoltam nem is lehet olyan rossz, bár sokan húznák a szájukat a nagy str követelmény miatt, dehát egész jó a védelme.
Baal tronban láttam meg, mindenki otthagyta, én felszedtem, láttam eth, és kilyuggattam a dobozban. 4 sockos lett, gondoltam elteszem, hátha...

De eth duskot, meg hasonlókat is lehet találni nagy védelemmel, épp az egyik sg-s kollégával trédeltem el. És ugye annak minimális az str követelménye, bár nem tudom, lehet-e 1012-es deffense..

ornate plate expecional armor-ból a legnagyobb véldelmû, még elviselhetõ str-el, azért nem nyomtam rá egybõl az eladásra.
Bár lehet eth sacred armort is bevállalnék fortinak csicsóra, nem túlzottan érdekel a str követelmény.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

RussT
hohó..biztos ér valamit, szerintem nem is keveset..(bár bnet világában nem vagyok otthon)
egyébként hol találtad? netán bociknál? (én is már régóta keresek zsoldosnak valót de eddig max 600-asat találtam <#confused> )

http://www.igazsag.extra.hu

sz4bolcs
hopp elfelejtettem írni, hogy ornate plate

sz4bolcs
tudod ütötte õket vele.. 8)
érhet valamit egy eth 1012 defes 4 sock vért?

Infinity runaszó nélkül sehogy 😊

Segítõ alatt ilyen zöld genyó aura, na az segít a húzós jelenetekben 😄

nem vágom mi köze van ehhez az occolusnak 😄

... got nothin to share with you...

sz4bolcs
biztos ütöttek õket az oculussal 😄

My Amazon

I have been told that people like to know my setup and gear and such. Here it is.

sillyBinLaden is level 80

Base Attribute

Strength

156

Dexterity

110 (74% chance to block, normally this is 75%)

Vitality

204

Energy

15

Köszi a válaszod!

Pontokra kb így:
Erõ: 120
Dex: 250
Vit: 200

????????????????
most húzott egy light sorc hellen és azt nem értem hogy tudta megölni a light immunokst 😮

A lighning java skilleket ki kell maxolni, aztán egy-egy pont a passive magic skillekre, persze csak azokra amik érdekelnek téged.

Helo!

Milyen stat és skill leosztást javasoltok javazonnak?

Köszi elõre is!<#vigyor2>
már nem fogjátok, újrakezdtem 😉

pl: arcane sanctuary

sz4bolcs
vortex shieldet ti hol találtatok legtöbbször? tronban nem esik, bocinál nem esik.. 😞 hol keressem?

sz4bolcs
6 socketes eth cs-ér mit kapni?

igen,hc kari volt...
majd látjátok hun1en xD

sz4bolcs
nem tudom, rám néha olyan átkot dobnak, hogy beleütök egyet, és azzal a lendülettel meg is döglök. (iron maiden (?))

sz4bolcs
nem, nem hc kari..
nyugódjék békében

HC kari volt?

Egyébként tegnap poénból lementem a 85-ös palámmal normálon Diabló papához. A vicc, hogy allresistem hellen is 75% és 80% között mozog, 17000-es defem van, 3400-as lifeom és normálon egy nyamvad nem minion doom knight leütött 1 ütéssel. Milyen átkot tudnak tolni, ami 1 ütéssel kiiktathat?

A komolytalan az benne, hogy levertem mindenkit 1 ütéssel és amikor ez a mob levert, a zsoldosom még mielõtt összeesett, 1 bökéssel õt is megölte...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Meghaltam...
lvl 94...

sz4bolcs
most ti milyen fajta necroról írtok? melyikhez kell beast?

Ha a Joey-féle buildet csinálja meg, akkor berserker axeban is elbírja a neci a beastet 😛

AZért military pick, mert ugye a beast-n van str bonus. SZóval minnél jobban ki tud azt használni. ETh pedig tízzel kevesebb requirmenetet tesz lehetõvé. 49 str 33 dex ez lemegy 39 és 23-ra.

Asszem emiatt kell, de akkor ilyen alapon a sima eth double axe kisebb req-l rendelkezik. Ias meg nem számít szal tök mindegy.

sz4bolcs
köszi a felvilágosítást 😄

Dehogynem!
A CQB necro! Boneshield magára, megmérgezi a tõrét, rányom pár átkot az ellenfélre és közéjuk rohan!

Aztán egy másik necro megtalálja és feltámaszthatja a jól bevált summon seregébe! =]

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

sz4bolcs
fegyvered nem kopik ha téged ütnek. csak ha ütsz. De nem ismerek olyan necro fajtát, ami ütne. 😄

vigyori14
ha nem eth be rakom azis jo nem? vagy eth ben jobban néz ki?

vigyori14
és ha engem megütnek akkor sem kopik? mibekerül most eth militari pick? és van kinek elado?

Ha nem ütsz vele, akkor nem kopik! 😉

vigyori14
és mért pont eth nemkopik a nekron?

Katonai étkészletet. Van benne kanál, villa, kés meg egy konzervnyitó is. mindegyik széles, lapos jó a fogása, nem kopik, rozsdamentes acél. Egybe lehet rakni az egészet így az invertoryba sem foglal sok helyet. Király.
hello mindenkinek az lenne a kérdésem hogy milyen fegyvert érdemes adni 1 druidának<#confused><#confused>
military pick ;]
már ha a summonra megy 😛
nekem egy eth military pickben van, zsír 😄

vigyori14
és milyen fegyverbe érdemes kirakni?

ias, +dmg...sztem beast jobb.

vigyori14
de akkor meg elvesztem a throns aurát. most azon gondolkodok h kirakot egy beast ot. most leoric ot használok a sok skill miatt, fana aurával jobblessz a nekro? nembaj h veszt kb6 skill-t?

Halli megszállott játékos vagyok szívesen segítek ha tudok bárkinek
Sõt ha erre a might aurás mercre teszel egy pride-t (lvl 16-20 concentration aura) az még további durvulás.

faith lehet jobb, de az a2 mercen van még 1 might aura, valamint sokkal jobban sebez.

miért lenne jó? :S

vigyori14
beast cb/ow. rosszul irtam.

vigyori14
üdv. summon nekronak melyik a jobb? beast vagy faith? mert az ismert oldalon beast ot ajánják, de nézegettem és nemjobb a faith? az 1-2sk, nagyobb aura lvl, alres miatt? vagy a beast cb/cw je a csontiknak is jo?

Szabolcs: armor : tal+thul+p topaz
fegyó: ral+amn+ p ametiszt
(non-superior cuccot lehet csak)
Brambléról annyit: a thorns a leghasznosabb aura, amit armorba való rúnaszó adhat.

lehet vele jól gyilkolni😊
azért a multi shot az úgy kevés lesz. hasznos még a guided arrow meg a freezing arrow is. és persze a passzív skillekre is kell tenni
Hali,

Ijász amazonnal lehet jól gyilkolni? Egyetlen skillre gondoltam, amit használnék, a multi shotot.
sz4bolcs
iletve azt érdemesebb larzuknál?

sz4bolcs
hogy tudok eth flailt dobozban socketelni?

vigyori14
de nem én fogom hordani hanem a merc em, és summon nekrom van.

nema thorns fontos neki hanem az 50%+ poison dmg