Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2021.07.11. 08:55:27
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tegnap duoztunk és be akartam volna állítani /player5-re a nehézséget. próbáltam több formátumban de nem engedte. ezt kivették a játékból?
discord meghívót megosztod újra? ez már lejárt.
Indult egy magyar playerek számára Diablo 2 Discord. Játszunk PD2-n, PoD-n, Annin, Leoric's Castle, Resurgence, bnet-en.
S célja az volt a discord megalakulásának, hogy a magyar playereket összeszedve lehessen trade elni meg partyzni. Ha van kedvetek csatlakozni irjatok és dobok inv linket.
Tegnap este indult az első éles season. Néhány fix, néhány item és skill balansz (nem nerf, inkább azért, hogy más build-ek is endgame képesek legyenek a megszokottakon kívül, új endgame rendszer, QoL változtatások és mindezt úgy, hogy hű legyen az eredeti D2 érzéshez.
How much can you take,before you snap?
Valaki játszik a Path of Diablo moddolt változatával?
Üdv,
Since
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.30. 09:09:35
En siman ajanlanam a mai napig a 2est annak aki szereti a stilust, de ha rendes felbontast akar es teszem azt hc karit bnet experience-el akkor moddal megfejelve.
A diablo 3 a világ legjobban fogyó játéka volt. Iszonyatos gyorsan adtak el belőle több millió pédányt. Feltételezem, hogy azért mert ezek a játékosok ismerték a 2. részt, a rajongói voltak és ezért várták nagyon a harmadikat (amiben meg sokan csalódtak).
"Tudsz mondani számokat is, mert szerintem meg nem?"
A ladder resetkor órahosszás sorok voltak a d2 servereken. Ebből következtetek arra, hogy a kora ellenére még népszerű.
"És akkor, akik szerint ez fordítva igaz, azoknak nincs igaza?"
Miért ne lenne igazuk. De azt nem lehet tagadni, hogy a második rész népszerűbb. Több benne a tartalom, kiforrottabb a multi, változatosabb, magasabb az újrajátszhatóság.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 14:47:47
"Ráadásul a ma naig rengetegen játszanak a 2. résszel is"
Tudsz mondani számokat is, mert szerintem meg nem? Vagy nem ugyanazt jelenti a rengeteg neked, mint nekem.
"A diablo 1 egy fontos játék volt, de közel sincs akkora kultusza mint a második résznek."
És akkor, akik szerint ez fordítva igaz, azoknak nincs igaza?
Ezen felül az inventory menedzsment is egy rémálom, mindig is az volt. Elférne benne néhány quality of life fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 14:30:37
Nyílván a Blizzard is a gyors haszonra törekedne egy d2 remastered esetében, merthát hosszútávra ott lesz az éppen fejlesztés alatt álló 4. rész.
"Egyébként a Diablo 1 miért nem lett felújítva a 20. évfordulóra?"
A diablo 1 egy fontos játék volt, de közel sincs akkora kultusza mint a második résznek. Én sem vennék meg egy diablo 1 remastered-et, de egy második rész felújított változatáért simán kifizetném egy AAA+ os játék árát is.
Starcraft-tal felesleges összehasonlítani, mert közel sincsenek egy szinten.A BW-nek és a 2-nek is folyamatos, aktív tábora van megjelenés óta még mindig, rengeteg offline és online versennyel, mindkét játékban és nem csak Dél-Koreában.
A WoW is rossz példa, mert egy olyan játékról beszélünk, amihez mai napig aktív kiegészítők jelennek meg és mindig is Blizzard feljesztés volt (ellenben a D1 és D2-vel), ráadásul, ha tetszik, ha nem, mindig is sokkal populárisabb volt a Diablo-nál, úgyhogy összességében kevesebb munkával, kisebb kockázat.
Egyébként a Diablo 1 miért nem lett felújítva a 20. évfordulóra?
Mellesleg, a startcraft is kapott egy remasterelt verziót. Pedig ha van műfaj, ami igen csak a radar alatt van , akkor az az RTS. Ha azt megérte felújítani, akkor a diablo 2-t miért ne érné meg.
Ami meg a költségeket illeti: nem gondolom, hogy olyan horribilis összegeket emésztene fel, még akkor sem, ha gyakorlatilag új játékot kell csinálni. Még is csak egy 20 éves játék újrázásáról beszélünk, ami nem hiszem hogy többe kerülne, mint mondjuk egy torchlight elkészítése (ami valószínűleg nem került tú sokba, tekintve hogy egy független csapat első játéka).
A WC: Reforged-al tényleg mellé nyúltak. Ellemben a starcraft remastered és a WoW classic kimondottan igényes játékok lettek. Mellesleg a diablo 2 olyan rosszul öregedett, hogy szerintem azon nem tudnának mit elrontani ( A Warcraft III viszont abszolút nem szorult rá a remasterelésre, ezér is lett belőle baj, hogy megpróbáltak valamit beleeröltetni.)
"Meg egyébként is, Reneszánszát élik a Remasterelt játékok."
Jaja, lásd csak WC3:Reforged, reméljük a Diablo széria sosem fog arra sorsra jutni.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2020.06.24. 13:28:29
Meg egyébként is, Reneszánszát élik a Remasterelt játékok. Nem hinném, hogy kihagynának egy ilyen lehetőséget. Főleg hogy 20. évfordulója lesz annak hogy megjelent.
Szóval még egyelőre ne jelentsünk ki semmit biztosan.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 13:21:23
"Diablo 2: Resurrected is mainly developed by Vicarious Visions & co-developed by Blizzard."
Vagy, csak egy "remaster" lesz, kiadják újra, szép színes "új" art-okkal, sokadik rókabőrként.
(Egyébként pár héttel ezelőtt ugyanez volt Sega kapcsán, 60. évforduló közeledett és valami hasonlóan nagy nevű oldal egy hasonlóan megbízható forrásból kitalálta, hogy ott jelentik be Dreamcast 2-t. Rád bízom, hogy megkeresd mi lett a vége, ha nem ismered még a történetet.)
gondolkoztam rajta erősen, de pénteken új PoE liga, úgyhogy most inkább az lesz, majd utána valamikor kipróbálom. még sosem próbáltam a median-t pedig tudom,hogy kurva régóta létezik.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
amúgy link
a közösség nagyon jó, csak mivel usa szerver ezért elég nagy a latency.
egyébként pont holnap lesz ladder reset náluk.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.06.16. 20:26:11
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Aki még a mai nap szokott nosztalgiázni annak ajánlok egy elég jó kis módot.
neve: Median XL Ultimative (XVI verzió)
weboldal (forum) : forum.median-xl.com
Trailer (bemutató) : www.youtube.com/watch?v=_qtQcV3N9Bo
engem nagyon megfogott, kicsit összetettebb mint a sima vagy a többi mód, nehezebb is, és a legjobb benne vannak szerverek is, ami aktívak is.:)
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
először is vannak az elemental resistek: fire,lightning,cold,poison ezeknek az értéke 75% (itemekkel 95%) lehet, ezek megjelennek a karakter adatlapon is. értelemszerűen az adott elementállal szemben növeli az ellenálásod adott százalékkal. plusz van egy fizikai resist is (damage reduced by %), ami nem jelenik meg az adatlapodon, a max értéke 50% lehet és a fizikai sebzések értékét az adott százalékkal csökkenti.
ezeken kívül van egy (magic) damage reduced by x érték is,ami összeadódhat és nincs felső határa. ez a tényleges összértékkel csökkenti a feléd irányuló fizikai sebzést. azaz, akár nullázhatja is azt. pl van egy mob 70 fizikai sebzéssel. 50% damred-nél (damage reduced by 50%) 35-öt fog levenni a hp-dból, de 50 PDR-nél (damage reduced by 50) csak 20at (70-50).
Barbárból, paladinból és assassinból léteznek olyan buildek, amik erre építenek, jó magas PDR-t összeszedve gyakorlatilag sebezhetetlenek hellen is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Valaki megtudná mondani hogy mennyi a max damage reduced? két dolgot olvastam, az egyik 50% a másik 75% ot ír.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
1.: Ezen az oldalon katt a "buy it now" gombra
2.: Kifizet
3.: Letölt
4.: Telepít
5.: Elindít
6.: Főmenüben "multiplayer"
7.: battle.net
8.: Karaktert kreál, belép, játszik