26171
  • tigeroo
    #26171
    Most elég jó leárazás van a Battle.net-en és a PS Store-ban.
  • SG fan
    #26170
    Ha esetleg valaki szeretne egy ingyen Resurrectedet! :D
  • SG fan
    #26169
    Hali! Mivel nemsokára jön a Resurrected újra elővettem a Diablo 2-őt! Gondolom más is így van. Remélem van egy fajta magyar közösség azért akik izgatottan várják.
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2021.07.11. 08:55:27
  • tigeroo
    #26168
    Ez igaz hogy diablo1, de érdekes kis secret. Nem tudtam róla:

  • tigeroo
    #26167
    Kiderült az igazság: Single playerben használható már csak.
    Már 82-es a druidom :) Jee
  • PiszkosFred
    #26166
    "/players X"-szel próbáld, S a players végén és szóköz utána.
  • tigeroo
    #26165
    a /players8 már nem működik?!

    tegnap duoztunk és be akartam volna állítani /player5-re a nehézséget. próbáltam több formátumban de nem engedte. ezt kivették a játékból?
  • tigeroo
    #26164
    Haverommal mi újra rokkoljuk a laddert :)

    discord meghívót megosztod újra? ez már lejárt.
  • oddbenk
    #26163
    https://discord.gg/7P9mw2t2gP
  • oddbenk
    #26162
    Hali!

    Indult egy magyar playerek számára Diablo 2 Discord. Játszunk PD2-n, PoD-n, Annin, Leoric's Castle, Resurgence, bnet-en.
    S célja az volt a discord megalakulásának, hogy a magyar playereket összeszedve lehessen trade elni meg partyzni. Ha van kedvetek csatlakozni irjatok és dobok inv linket.
  • sirdond
    #26161
    https://www.projectdiablo2.com/
    Tegnap este indult az első éles season. Néhány fix, néhány item és skill balansz (nem nerf, inkább azért, hogy más build-ek is endgame képesek legyenek a megszokottakon kívül, új endgame rendszer, QoL változtatások és mindezt úgy, hogy hű legyen az eredeti D2 érzéshez.
  • Since
    #26160
    Sziasztok,

    Valaki játszik a Path of Diablo moddolt változatával?

    Üdv,
    Since
  • sirdond
    #26159
  • PiszkosFred
    #26158
    Mármint, nem cáfolták, hogy lesz, csak azt jelezték, hogy júniusban semmiféle Diablo franchiset érintő nagy bejelentés nem várható. De az tény, a 20. évfordulós bejelentés már nem lesz 19-én, 22 perce már PT szerint is "holnap" van.
  • PiszkosFred
    #26157
    Masnap egy CM tisztazta a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.30. 09:09:35
  • sirdond
    #26156
    még kell várni?
  • Andule
    #26155
    800*600 karcsu ja, anno sem volt mar combos; inventoryt lehet megszoktam de nekem nincs bajom vele, persze ertem ha nem jon be vkinek; szaggatast en csak bneten lattam az meg inkabb a netkod hibaja. Viszont a jatek mai napig hangulatos es ebben boven benne van imho a grafikaja is sot sztem meg az atvezeto videok is elviselhetoek mai szemmel nezve is. Ez nagyban koszonheto annak, h nem a korai 3D-s grafikaval lett csinalva illetve h nem engine-nel keszult atvezetok vannak benne. Nyilvan nem tudok elfogulatlan lenni mivel anno a jatek beszippantott es vissza-visszatero vendeg lett a gepemen hosszu ideig de ami miatt sztem a mai napig jatszhato maradt az a jatekmechanikaja. Egy jo builddel el tudsz lenni mert az a valasztott skillekre epul es meglepoen sokfajta variaciot ossze lehet rakni beloluk, szemben pl a 3assal ami az esett targyakra epiti a buildet.
    En siman ajanlanam a mai napig a 2est annak aki szereti a stilust, de ha rendes felbontast akar es teszem azt hc karit bnet experience-el akkor moddal megfejelve.
  • PiszkosFred
    #26154
    Kezd átmenni a dolog egy "bármit is mondasz, dafke ellent mondok annak" jellegű, abszolúte nem konstruktív vitába, így én kiszálltam. 5 nap múlva ugyanitt.
  • pjboy091
    #26153
    "A D3 egy új játék volt, a D2 nem az, a remaster sem lenne az, szóval rossz példa."
    A diablo 3 a világ legjobban fogyó játéka volt. Iszonyatos gyorsan adtak el belőle több millió pédányt. Feltételezem, hogy azért mert ezek a játékosok ismerték a 2. részt, a rajongói voltak és ezért várták nagyon a harmadikat (amiben meg sokan csalódtak).

    "Tudsz mondani számokat is, mert szerintem meg nem?"
    A ladder resetkor órahosszás sorok voltak a d2 servereken. Ebből következtetek arra, hogy a kora ellenére még népszerű.

    "És akkor, akik szerint ez fordítva igaz, azoknak nincs igaza?"
    Miért ne lenne igazuk. De azt nem lehet tagadni, hogy a második rész népszerűbb. Több benne a tartalom, kiforrottabb a multi, változatosabb, magasabb az újrajátszhatóság.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 14:47:47
  • sirdond
    #26152
    A D3 egy új játék volt, a D2 nem az, a remaster sem lenne az, szóval rossz példa.

    "Ráadásul a ma naig rengetegen játszanak a 2. résszel is"
    Tudsz mondani számokat is, mert szerintem meg nem? Vagy nem ugyanazt jelenti a rengeteg neked, mint nekem.

    "A diablo 1 egy fontos játék volt, de közel sincs akkora kultusza mint a második résznek."
    És akkor, akik szerint ez fordítva igaz, azoknak nincs igaza?
  • pjboy091
    #26151
    De, mind egy is. Pár nap múlva kiderül úgy is. Nem azt mondom, hogy biztosan bejelentés várható, mert nem. Én csak arra utaltam, hogy azért szólnak mellette érvek, hogy miért is lehet esély egy újrakiadásra.
  • pjboy091
    #26150
    Az a 800x600 max felbontás azért már igen csak megmosolyogtató, arról nem beszélve, hogy modernebb gépeken hajlamos szaggatni.
    Ezen felül az inventory menedzsment is egy rémálom, mindig is az volt. Elférne benne néhány quality of life fejlesztés.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 14:30:37
  • pjboy091
    #26149
    Szerintem nem csak én járnék jól, mint vásárló. A diablo 3 -ból a megjelenésének első órájában több mint 1,2 milliót adtak el, 2015-ben pedig már 30 millió eladott példánynál járt. Ráadásul a ma naig rengetegen játszanak a 2. résszel is (nem rég volt ladder reset). Ha ennek a rengeteg embernek pusztán a töredéke megveszi - ha másért nem, hát nosztalgiából - már akkor is plusszosra jönnének ki. Az, hogy pár hónap mulva esetleg már a kutya se játszik vele, mert feloszlott a rózsaszín köd a játéksok szeme elől, az már nem számít, mivel a pénzüket otthagyták a blizzardnál.
    Nyílván a Blizzard is a gyors haszonra törekedne egy d2 remastered esetében, merthát hosszútávra ott lesz az éppen fejlesztés alatt álló 4. rész.

    "Egyébként a Diablo 1 miért nem lett felújítva a 20. évfordulóra?"
    A diablo 1 egy fontos játék volt, de közel sincs akkora kultusza mint a második résznek. Én sem vennék meg egy diablo 1 remastered-et, de egy második rész felújított változatáért simán kifizetném egy AAA+ os játék árát is.
  • Andule
    #26148
    Dio 2 rosszul oregedett???
  • PiszkosFred
    #26147
    D1? Mert megkaptad D3 részeként az eventekkel :D
  • sirdond
    #26146
    Ezzel csak egy baj van, hogy te azt nézed, hogy neked, mint játékos mi lenne jó, de a cégek nem így működnek, főleg nem az USA-ban.

    Starcraft-tal felesleges összehasonlítani, mert közel sincsenek egy szinten.A BW-nek és a 2-nek is folyamatos, aktív tábora van megjelenés óta még mindig, rengeteg offline és online versennyel, mindkét játékban és nem csak Dél-Koreában.

    A WoW is rossz példa, mert egy olyan játékról beszélünk, amihez mai napig aktív kiegészítők jelennek meg és mindig is Blizzard feljesztés volt (ellenben a D1 és D2-vel), ráadásul, ha tetszik, ha nem, mindig is sokkal populárisabb volt a Diablo-nál, úgyhogy összességében kevesebb munkával, kisebb kockázat.

    Egyébként a Diablo 1 miért nem lett felújítva a 20. évfordulóra?
  • pjboy091
    #26145
    Én máshogy látom: a D3 ideje már kitelt, a 4. rész meg még a látóhatárban sincs. Ez a legjobb alkalom, hogy kiadjanak valamit, amivel eltud az a nem kevés számú rajongó játszani.
    Mellesleg, a startcraft is kapott egy remasterelt verziót. Pedig ha van műfaj, ami igen csak a radar alatt van , akkor az az RTS. Ha azt megérte felújítani, akkor a diablo 2-t miért ne érné meg.
    Ami meg a költségeket illeti: nem gondolom, hogy olyan horribilis összegeket emésztene fel, még akkor sem, ha gyakorlatilag új játékot kell csinálni. Még is csak egy 20 éves játék újrázásáról beszélünk, ami nem hiszem hogy többe kerülne, mint mondjuk egy torchlight elkészítése (ami valószínűleg nem került tú sokba, tekintve hogy egy független csapat első játéka).

    A WC: Reforged-al tényleg mellé nyúltak. Ellemben a starcraft remastered és a WoW classic kimondottan igényes játékok lettek. Mellesleg a diablo 2 olyan rosszul öregedett, hogy szerintem azon nem tudnának mit elrontani ( A Warcraft III viszont abszolút nem szorult rá a remasterelésre, ezér is lett belőle baj, hogy megpróbáltak valamit beleeröltetni.)
  • sirdond
    #26144
    Akkor csak nézd reálisan: szerinted érdekel bárkit is az Actiblizz vezetőségében egy húsz éves játék,aminek olyan kicsi a piaca, hogy még az 1%-ot sem éri el? És a rengeteg beleölt fejlesztési időt, ami egyértelmű kiadás, csak egy évtized múlva hozná vissza? Ráadásul nincs esport piaca sem, mobilról nem is beszélve.

    "Meg egyébként is, Reneszánszát élik a Remasterelt játékok."
    Jaja, lásd csak WC3:Reforged, reméljük a Diablo széria sosem fog arra sorsra jutni.
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2020.06.24. 13:28:29
  • pjboy091
    #26143
    Én azért fenntartásokkal kezelném az olyan fejlesztők nyilatkozatát, akik már vagy húsz éve nem dolgoznak a blizzardnál. Ha az activision úgy látja, hogy megéri valamien úton-módón felújítani/remakelni és újra kiadni a diablo 2-t, akkor az meg fog történni, még ha ennek érdekében az egész játékot a nulláról kell újraírniuk.
    Meg egyébként is, Reneszánszát élik a Remasterelt játékok. Nem hinném, hogy kihagynának egy ilyen lehetőséget. Főleg hogy 20. évfordulója lesz annak hogy megjelent.

    Szóval még egyelőre ne jelentsünk ki semmit biztosan.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2020.06.24. 13:21:23
  • PiszkosFred
    #26142
    Értem amit mondasz, elfogadom, köszönöm, de laikusként semmibe sem kerül számomra, hogy megvárjam, mi lesz 29-én. Ha jön, jön, ha nem jön, nem jön. Azt az élményt és társaságot már nem kapom vissza, mint anno. De, egy nosztalgia trip azért még belefér, 2020-ra upgradelt technikával.

    "Diablo 2: Resurrected is mainly developed by Vicarious Visions & co-developed by Blizzard."
  • sirdond
    #26141
    Nem kell várnod 5 napot, a Blizzard North-os öregek nyilatkozták, hogy elvesztek az eredeti D2-es források és ezért nem reális egy remaster. Hacsak nem az Actiblizz reverse engineering-eli a mostani játékot és 0-ról újraírja az egészet, vagy valami csoda folytán mégis megtalálták a forrást, úgy, hogy arról senki más nem tud.

    Vagy, csak egy "remaster" lesz, kiadják újra, szép színes "új" art-okkal, sokadik rókabőrként.

    (Egyébként pár héttel ezelőtt ugyanez volt Sega kapcsán, 60. évforduló közeledett és valami hasonlóan nagy nevű oldal egy hasonlóan megbízható forrásból kitalálta, hogy ott jelentik be Dreamcast 2-t. Rád bízom, hogy megkeresd mi lett a vége, ha nem ismered még a történetet.)
  • PiszkosFred
    #26140
    5 nap es kiderul
  • sirdond
    #26139
    fake news
  • PiszkosFred
    #26138
    Diablo 2: Resurrected to be announced on June 29, 2020 as part of the Summer Game Fest
  • sirdond
    #26137
    ugyanott kellene lennie, a classic games-nél. ha nincs ott, akkor valószínűleg nem adtad hozzá a kulcsot az account-odhoz.
  • tigeroo
    #26136
    szerettem volna a diablo2-vel kicsit nosztalgiázni a hétvégén. azonban a b.net accountomnál a "classic games" szekcióban csak a warcraft 3 van ott, megjelenítve a CD kulccsal. hiába töltöm le a classic games listából, ott nincs kulcs. ezt hol tudom megtekinteni hozzá? szüleimnél van a fizikális doboz, benne a cd kulccsal... mi a teendő ilyenkor?
  • sirdond
    #26135
    hogy téged itt is látni :D

    gondolkoztam rajta erősen, de pénteken új PoE liga, úgyhogy most inkább az lesz, majd utána valamikor kipróbálom. még sosem próbáltam a median-t pedig tudom,hogy kurva régóta létezik.
  • Terawatt
    #26134
    Nekem most is fent van elhúztam egy 120as melee sorcit. Szerintem nagyon is jó mod lett. Discord szerverük családias, sokat röhögök rajta.
  • sirdond
    #26133
    hmmm
  • Sippie
    #26132
    diablo mióta nyomat tűzfalat? :D