312
Paintball
-
rol33ndooo #145 Bocsánat ezt akartam csak sz**akszik a netem -
rol33ndooo #144 ez tényleg 30dolcsi?és ez tud is valamit? -
rol33ndooo #143 az elsőt -
rol33ndooo #142 Szerintetek megéri rendelni egy ilyet? -
norbi910329 #141 Na engedtem az árból! :)
Invert Mini 85,000 Ft. Ajándék tabitartóval! -
(nem nagyon értek hozzá csak voltam pár játékon és lett egy Icon-Z markerem:D most átváltok airsoftra azért eladó) -
Szia!
Megvan még,ballisztiká mire érted? :D És anyaga asszem alumínium de nembiztos. -
kewin01 #138 helló
Az Icon-z markerről érdeklődnék hogy megvan-e még egyáltalán, van e hozzá ballisztika és h ötvözetből van-e?
-
Csati001 #137 Hello!
Eladó Angel LCD Fly, 14" Infinity Tuning csővel, Töltővel, Flame Drop Forward-dal rajta on/off szeleppel!
Ára: 65.000 HUF
Érdeklődni: [email protected] (képet küldök, ha érdekel) -
weine #136 én is eladnám elektromos bushmasteremet levegős kevlár palackkal és motoros tárral, távtartóval.
Tud egyes lövést, hármas és full sorozatot is.
Régen vettem, de talán kétszer játszottam vele. A cső normál, nem tuning 14"
-
látom te vennél fegyvert, ez olyasmi, mint a spider sonix 2007... nagyon jó kezdőmarker ! ajánlom neked. alkudni lehet ;) -
ja és mmind tökéletes állapotban (és a fegyverhez 200as ejtőtár) -
Hello!
Eladó egy Icon-Z marker (22000Ft) tökéletes kezdőmarker, énis nagyon szerettem. egy 16-os Co2 palack(5000Ft) és egy JT Flex 7maszk (13000Ft)
Együtt adom: 35000Ft -ért -
norbi910329 #132 Eladó egy fekete Invert Mini (125,000 Ft), hozzá egy Vl 3 motoros tár (22,500 Ft). Egy hetes a cucc, egyszer használt. Egyben adom csak. 125,000 Ft.
Eladás oka ETEK 2 + VLocity -
Sith #131 Csak megjegyezném hogy a Triumph ha jol tudom belülről t98 csak ép ráöntötték azt a müanyag izét.. nah hogyez kivülről mennyire strapabíró vagy nem azt nem tudom de a Tippmanok azért nem olyan rosz puskák (sőt) ha nem versenyszerűen akarsz játszani de mivel még ép csak most kezded nem javaslom hogy beruház egy solenoidos valamibe 100K+ ért
A saját felszerelésről meg annyit hogy mielőtt belevágsz szerintem probálj hozzá csapodni egy társasághoz akik járnak játszani mert igy magányos farkasként nem hiszem hogy annyira van értelme.
Átfejtőt és palackot annyira nem javaslom hisz egy palack és egy átfejtő elég jo pár embernek szal egy magadra felesleges pénz kidobás egyébként is a pályákon állt szokott lenni CO2 esetleg levegő is
saját lőszeres játék mindig olyan hogy a játszatóhely határozza meg hogy milyen feltételekkel engednek be
pld X ezer forint és akkor viheted a saját lőszert vagy a bérleti dijat elengedik de tőlük kell venni a lőszert -
norbi910329 #130 Pajtás, akkor pláne várj :) -
rol33ndooo #129 Nos:)most van kemény4ezer ft-m de az sem sokáig mivel most meek haverokkal paintballozni:D -
norbi910329 #128 Figyelj pajtás. 25 ezerböl megveszel egy ócska sziloplasztnyomót, okay, hogy tippmann, de nem mész vele messzire. Lehet, hogy megvan 25,000böl, de vegyél hozzá töltényt, 6000, vegyél hozzá esetleg nagy palackot CO2vel + átfejtöt. (átfejtö 12,000,de ez nem muszály, csak ha nem akarsz céggel játszani) Azt javaslom várj addig, amig össze nem jön egy Speedsterre a Money ;) Hidd el, megéri a 15,000res különbözetet... -
Brinn #127 Ha ezeket mondja akkor érdemes várni. Lesz egy jobb puskád, ami esetleg nem romlik el fél év használat után. Ha meg tovább nem akarod használni, akkor jó az occó is.
Engem is ez zavar ebben a sportban, drága... Meg heves megyébe nem nagyon ismerek senkit... :S -
rol33ndooo #126 Kössz 15éves vok nem vok milliomos.....25ezerből lenne a legjobb megoldani ezt az egésszer de azt úgyse lehet megoldani....XD -
norbi910329 #125 Hát szerintem maradj a speedsternél... a Spyder nem jó, se a Sonix, se a Victor... Rövid a gyári cső, és nagyon pontatlan vele. Távolra sem lö valami kielégitöen, szoval speedster... az birja is, könnyen szervizelhetö meg jó. :) -
rol33ndooo #124 hát még nincs saját felszerelésem szóval:D -
Ha nekem kéne választanom, akkor már inkább a Spyder Victor. :)
Az a Tippmann már a kinézetével elriasztott. :)
04.19.-én lesz egy 250 fős scenario, részletek ITT. -
rol33ndooo #122 csak előbb eladom az airsoftos fegyvereim mert azokra akkor már nemlesz szükség:D -
rol33ndooo #121 Köszönöm.Egyszer már voltam és naon megtetszett...most rendezek egyet oszt társaimnak/társaimmal áőrilis14én már naon várom:D -
Ha csak kipróbálás szintjén, nem rendszeresen akarsz játszani, akkor elég. (Én is kb 30K környékén vettem az első fegyvert, a következő már 150K volt. :) )
Csak ne menj olyan helyre, ahol rajtad kívül mindenki elektromos markerrel rohangál. :)
Szinte mindenhol lehet bérelni markert a helyszínen is, de azok általában még ennél a Spyder Victor-nál is gyengébbek.
Korhatár? Alapvetően nincs korhatár, de ez helyszínenként és rendezvényenként változhat, érdemes érdeklődni. -
rol33ndooo #119 vagy még esetleg ez???Előre is köszönöm a választ -
A Tippmann egy gyártó, akinek a fegyverei általában mind CO2-t esznek.
Nem tudom, hogy milyen papírmunkára gondolsz. :)
Megkapod a flintát, kimentek a pályára, ott feltöltik a palackot és go játszani.
Érdemes militari, vagy kezeslábast húzni a festékgolyók miatt.
Lőszert lehet kapni több helyen is, de sok helyen csak az ott vásárolt lőszer használatát engedélyezik. -
rol33ndooo #117 értem,kösznöm.És egy ilyennel lenne értelme kimennem valahova is vagy inkább spóroljak....Valamint még1kérdés:Van e korhatár??versenyeken vagy valami rendezvényen -
Brinn #116 És csak annyi, hogy megrendelem, kiküldik és gázt bele és játék? Vagy vmi papirmunka?
(Miért kivéve tippmann?) -
Ez a legnormálisabb a 40K-s összeghatáron belül.
Bár ha később komolyabb flintát akarsz, akkor oda már valószínűleg levegős palack kell. (Kivéve a Tippmann-okat) :)
-
A CO2, illetve levegőtöltést a játszató helyeken tudjátok megoldani.
Ezek általában ingyenesek, illetve be vannak építve az alapdíjba.
Vagy vesztek magatoknak kompresszort, CO2 palackokak. :) -
rol33ndooo #113 Sziasztok,nekem ugyan ez a problémám szeretnék én is venni majd egy packet már az is megvan h melyiket és engem is érdekelne hol tudom vagy mivel tudom ujratölteni a palackot...és azt h van e korhatár............ 

-
Brinn #112 Hali!
http://www.joinpaintball.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=26
Erröl az oldalról melyik a legnormálisabb pakk? (Persze 40eFT alatt)
És a gázt nehéz pótolni? Szóval... hogy tudom pótolni? Kompresszor? Vagy valami?
Sajnos annyira nem értek hozzá, de érdekelne maga a sport... :)
Halp pls! -
norbi910329 #111 hy. Az invert minimre CO2es palackot nem csatlakoztathatok?:P
+ érdekelne, h a HP-s palack töltéséhez csak egy búvárpalack meg egy átfejtö kell, semmi több? -
RagadoZoo #110 PAINTBALL TATABÁNYÁN!!!
http://ratata.uw.hu -
norbi910329 #109 Hát invert mini lett a vége. Lehet megbánom :S Autococker Carnivor-t akartam, csak leríítt róla, hogy szervízigényes. -
weine #108 persze attól is függ, milyen versenyt szeretnél nyomni.
Ha speed vagy hyperball-t, akkor egyértelműen elektromos kell, a tippmann erre nem jó, nagyon nem.
Angel, Cyborg, Droid, stb.
Ezek olyan 1000 usd kornyeken vannak.
Aztan vannak a kozepes, de elektromos cuccok:Epiphany, (300 USD)Autococker , Matrix, Bushmaster.
Ezeknek is megvannak az előnyei és hátrányai.
Pl a cocker eléggé bütykölős, de jó teljesítményű.
-
norbi910329 #107 Kár :D sajna súlyos kötöttségekkel járna :PPPP -
sajna én csak békéscsabán tudok igazán jó csapatot, az meg tőled kb 300km :P
de azért itt a honlapjuk.