Voodoo3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
ezen sincs tv kimenet...igaz ez nem 3dfx szerelt...hanem powercolor.
183MHz en dolgozik. gyanus-)
csak xp nerm szeresse sajna...de majd megoldom.
That\'s All Folk\'s
egyetlen megoldás Powerstrip lenne, de az sem müxik valamiért. 2 monitor nem zavarhatja meg? Összevissza vannak így a monitor infok...
AGP 3000 -esek tuti TV kimenetesek...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
That\'s All Folk\'s
vannak driverek XP alá
Ott kellen kipróbálni, hátha vmelyik normálisabban le tudja kezelni a képfrissítést...
Win98 alatt is volt ilyen gond, de csak némelyik driverrel, a legutolsó hivatalossal nem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
WinXP + V3 combo = max 75Hz. Továbbra sincs semmi? Csak mert már kipróbáltam mindent, de semmi. Powerstrip se ért semmit sajna.
Ő izé, az nem zavarhatja, hogy 2 monitort ismer fel? Általános televízió, s HighSync775 (LG Studioworks 775N), s a max felbontás 2048x1536 1280x1024 helyett? Másra már nem bírok gondolni. Viszont erről az általános televízióról se lehet lebeszélni, max rebootig...
A PCI-os 3000-esen nincs kimenet
Bemenet pedig csak a 3500-ason van
Amennyiben neked AGP-s 3000-esed van, s nincs rajta TV-OUT , akkor az nem lehet valami márkás fajta:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
That\'s All Folk\'s
A 3000-es AGP-n van tv kimenet, a 3500-ason pedig bemenet is van.
S a 3000-es kimenete (SVHS) nálam nagyon szép képet adott a tv-men.
vagy rosszul tudom hogy a tv kimenetesek a 3500 asok?
na mindegy-)
That\'s All Folk\'s
9000 Huf
Minden videokártya 60 hz-el fut a játékok alatt?
Még a Voodoo is? Régi oprendszerekkel nem volt ilyen gond..
A www.x3dfx.com-on találsz drivert XP alá, azt hiszem, 1.08.04-es
Esetleg próbáld ki azt.
Aztán van ilyen is:
http://www.voodoofiles.com/type.asp?cat_id=13
Itt egy halom tweak program van
Pl a 2. oldalon a voodoo oveclocker 3.2 is jó erre, de nézd meg a többit
Legalább egy biztosan jó lesz....
Namármost gamék ugye 60Hz el indúlnak, ami kicsit fárasztja szemem, szal kéne valami megoldás. Kezd tele lenni a tököm, hogy csak nVidia meg Ati refresh rate fixeket találok V3 hoz semmi info. Esetleg valaki?
és lehet hogy azért fagy mert húzva van a v3?
That\'s All Folk\'s
mert ha igen...érdekelne miben futtatja...állítólag UT motorrol lévén szó..menne ez glide ban is...de nekem sehogy se akar d3d n, meg software n kívül másban elindulni..d3d ben fagy...soft ban meg...hátizé...nem a legszebb.
előre is thx
That\'s All Folk\'s
Az lenne a kerdesem hogy tudtok-e Voodoo3-hoz dx8 kompatibilis driverrol 98 ala... Mert mar kiprobaltam egy rahedlit de meg mindig nem akar futni az f12k1.. 😞 (GP2, 3 a kiraly off 😊
thx
bye
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Egyébként az 1.40 a legújabb verzió. Azt próbáltad?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
? Jólvan pistike. Tény hogy az (illetve a Gef256 mert abból nemigen létezett mx) is megverte a Voodoo 4-et és abban t&l is ot volt jól de hát a sebesség nem minden. A 3dfx-nek az utsó piacvezető kártyája a V2- esetleg a V3-volt, de amikor kijöttek a Geforcok akkor vége volt a dalnak. Nekem is 256-osom volt pedig mondták hogy vegyek vudu hármat mert az állatifaszakirály+gyors de azért ezt már akkoriban is nevetségesnek találtam. az tány hogy a V3 gyors volt, de randa képet adott, + a 16bit + a tnt2-vel szembe max.MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu