422
-
Till27 #382 Válogasd meg a szavaidat Falco b+, ismered te egyáltalán a Rosenrot albumot hmm? fogadjunk hogy qvára nem....Ez az album simán veri azt bőven, nem értem, mit nem találsz jónak a lifadban?? tán nem a sokak által tartott legjobb albumhoz (MUTTER-hez) kéne viszonyítanod, nemde??!! És akkor máris megtetszene..
Szerintem nagyon jó munkát végeztek a fiúk, én ezt az albumot inkább (Herzeleid- Sehnsucht) vonalra tenném (mivel azok számomra az igazi Rammstein!!)...
Koncert amúgy Zseniális volt, baszhatod hogy kihagytad...:):)
-
kidlacee #381 Köszi!
Nem követtem őket,hanem egy haverom találkozott velük koncert előtt a szállodánál,így másnap gondoltam megpróbálom én is.Kimentem délelőtt,és összejött Paullal és Richarddal. -
Landor #380
követted őket az utcán? :DD -
kidlacee #379 Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Nagy élmény volt a koncert és persze ez is. -
#378 Ich tu dir weh ment és egy állványon felemelték és egy kannából ezt csúrgatta:D
http://www.youtube.com/watch?v=dZOhLaVu-g0 -
Landor #377 mi gyúlladt ott fel? -
#376 Ja az egész nagyon profi volt nem volt semmi elcsúszás teljesen összhangban volt:D
Aki nem ment el az bánhatja mert ennél jobbra nem lehetett volna szervezni:D
-
Baelint #375 Vérprofi show volt.
Hihetetlen energiával nyomták végig a bő másfél órát, nagyon tetszett :) -
Landor #374 picsába :( -
#373 nekem bejön az új album, a koncert pedig profi volt -
#372 Huh emberek nagyon durva volt..:D
Az előzenekar is nagyon ott volt de ez fergeteges volt..:D
-
#371 Nem lett az gyenge csak ez már nem egy Reise Reise, ami elviszi csak a hangzással. Ehhez már kell egy kis "FÁNNNTÁÁZIII". Persze valakit eleve nem érdekel azért nem törődik ezzel, csak az meg ne hallgasson ilyen zenét. Reise Reise egy jó album, de a LIFAD inkább Rammsteinesebb. Azért a Reise Reise hozom fel mert az emberek nagy része azt tartja a legjobbnak. Ami nagyon jó is ,de mint mondtam Rammsteinhez egy Mutter szintű sokkal közelebb áll. És szerintem a LIFAD is hasonló helyzetbe van mint anno a mutter. Ennek az albumnak időt kell adni és utána kiváló. Egy ITDW vagy egy Waidmanns Heil. Arról nem is beszélve hogy koncerten az új album annyira durva hogy elmondani nem lehet. Szerintem ott sokaknak meg is tetszene az album ,de hát. Ki maradnak a jóból
-
#370 23:00ra már vége lesz. -
#369 Persze a személyes véleményed a tiéd. Nem tetszik van ilyen. Csak az a "akkor már inkább metallica" ütötte az én szemem.
-
#368 Már bocs ,de a Metallica és a Rammstein ég és föld kategória szerint hiába metál vonalon halad mind kettő. Ebből látszik hogy gőzöd sincsen egyik zenekarról se. Saját műveletlenségedet villogtattad meg. Gratulálok érte ! Így tovább. -
#367 Valaki megtudná mondani, hogy meddig fog tartani a koncert mert nem találtam én csak annyit tudok, hogy 20:00 kezdődik:P -
#366 Én is így vagyok vele, de ilyen szar albumért nem adok pénzt, akkor már inkább metallica. És Mo-on megkapta az év rockalbuma díjat, szánalmas. -
Krotchy #365 Tényleg nagyon gyenge lett az új album! És koncerten elnyomják majdnem az egészet! De azért megvan a kiemelt álló! Eddig fiatal voltam egy ilyen koncerthez, most muszáj ott lennem hisz szerintem ennél már csak rosszabb jöhet! Nagyon sajnálom évekig a kedvenc zenekarom volt, meghatározták az életem ! -
tarus21 #364 evildamien gondolom már túladtál a jegyeken, most szólt pár haverom h jönnének ők is rammsteinre... -
evildamien #363 Elég nagy szarban vagyok, úgyhogy úgy döntöttem h eladom a Rammstein állójegyem:( Ha vkit érdekel, akkor írjon pm-et a részletekért, természetesen olcsóbban adnám!
Amúgy én se vagyok nagyon megelégedve az új albummal, de a Rosenrotnál szerencsére jobb lett, az nagyon nem tetszik nekem. Mutter a kedvenc:) -
Landor #362 magyar rajongók nagy része csak "divatból" szereti őket
most nézem már kb az összes értelmes ülőhely elkelt, bezzeg középen elöl a vip állohely (igaz borsos áron) de még mind szabad! :DDD
lets rock... }:ÐÐ -
Micsu #361 apa kezdődik -
#360 Eddig nagyon nagy Rammstein fan voltam, de most lehet, hogy nem fogok kimenni a koncertre. Szvsz ez eddig magasan a legszarabb Rammstein album, elég nagyot csalódtam bennük.
-
tarus21 #359 feuer frei!
BANG BANG!!!!!!
kb erre:D -
fann #358 Még én sem voltam a koncertjükön, de az új album nagyon tetszik. Bécsbe nem tudok kimenni, de talán a budapesti koncertet én is becélzom. -
zeneimádó22 #357 Végre megvannak a márciusi jegyek a koncertre. Nagyon-nagyon kiváncsi leszek hogy milyen lesz. Még nem voltam Rammstein koncerten.
Aki volt már, mire számíthatok? -
tarus21 #356 jaja nagyon messze van még március.......addig nem bírom ki egy kis tombolás nélkül! már alig várom milyen színpadi őrületet találtak ki megint -
zeneimádó22 #355 Én is mennék Bécsbe, nem bírok várni márciusig!! Imádom az új albumot!! Tessék hallgatni!!! -
tarus21 #354 wáá Bécsbe is elkéén menni! nagyon rápörögtem, hogy most is az új album szól -
rammfan #353 Sziasztok!
Akit érdekel, még a magyarországi koncert előtt Bécsben lesz a Rammstein! - Bécsi Stadthalle, Bécs, Ausztria november 21-én!! -
#352 Jó, de a buli épp úgy függ a rajongóktól, mint a bandától. -
artschi2 #351 Nem a rajongókért kellene menni, hanem a banda, na meg a buli miatt... -
#350 Imádom a rammsteint, de nagyon nem azokat, akik szeretik itthon őket. :(
Sok igénytelen barom, szobanáci, stb. Sajnos a magyar rajongók nagy része csak "divatból" szereti őket. Ezért nem valószínű, hogy elmegyek a koncertjükre. :( Pedig érdekelne. -
#349 há jólenne elmenni, végre élőben is megnézni őket. ha már eddig 2x voltak szerény kis hazánkba, meg kellene tisztelni őket ha már harmadjára jönnek hogy elmenünka koncertjükre. -
#348 Ismét fellép a Rammstein Budapesten. A népszerű német együttes 2010. március 16-án koncertezik a Papp László Sportarénában. Jegyek október 22-től kaphatók - tájékoztatta pénteken a Független Hírügynökséget a budapesti koncert szervezője, a Live Nation Hungary. -
#347 Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da [Deluxe Edition] [2009]
320 KBPS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/293687943/Rammstein_-_Liebe_Ist_Fuer_Alle_Da__Deluxe_Edition___2009_.zip
16 tracks, 1 hour 8 minutes 14 seconds
1. Rammstein - Rammlied (5:1
2. Rammstein - Ich Tu Dir Weh (5:01)
3. Rammstein - Waidmanns Heil (3:32)
4. Rammstein - Haifisch (3:44)
5. Rammstein - B******* (4:14)
6. Rammstein - Frühling In Paris (4:44)
7. Rammstein - Wiener Blut (3:52)
8. Rammstein - Pussy (3:59)
9. Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da (3:2
10. Rammstein - Mehr (4:10)
11. Rammstein - Roter Sand (3:59)
12. Rammstein - Führe Mich (4:33)
13. Rammstein - Donaukinder (5:1
14. Rammstein - Halt (4:20)
15. Rammstein - Roter Sand [Ochestral Version] (4:07)
16. Rammstein - Liese (3:55)
-
#346 Kecijó lett az új album! Imádom!
először nagyon szomorú lettem, mert azt hittem, hogy gyenge. Aztán meghallgattam még kb 3x és rájöttem, hogy baromi jó! :) -
#345 Jó lett szerintem is^^ -
#344 Új album marha jó, 2szer hallgattam végig. Elsőre vegyes benyomást keltett, de másodikra már nagyon bejött :D
Ajánlom mindenkinek. -
#343 Új album