Rammstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
-tRs-Landor
Még tudsz venni a Ticketpro-nál!!
-tRs-Landor
arra bazírozok, hogy pár nappal elõtte valakinek feleslegessé válik egy.. :)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
http://www.facebook.com/#!/LiveNationHungary ezt kellett lájkolni. sorry h most linkeltem be de nem néztem ide eddig. asszem máshonnan kell jegyet szereznünk:(
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Adja nagyon <#vigyor1>#vigyor1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Azért itt írkálták, hogy mennyire szar lett a cd de a koncert után bekussoltak:D
Nekem abból a:pussy,ich tu dir weh,halt,bückstabü,wiener blut
Btw. LIAD agyon vissza veri a reise reisét, meg a rosenrotot is. A frühling meg a roter sand óriási számok.
Kész vagyok.
Ich tu dir weh helyett rein raus volt:D
Ez tök jó :D
Amúgy a Herzeleidban voltak anno keményebb számok, de ott is valahogy szvsz sokkal jobban összeállt az egész album. Meg a számokon belül sem voltak ennyire kontrasztos részek mint a LIADban, hogy megy a zene viszonylag nyugodtan, aztán egyszercsak elekezd zúzni meg ordítani...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Führe mich, donaukinder, halt stb?????
Én nem nyafogok, csak leírtam a véleményemet, hogy ez az új album nekem qrvára nem tetszik, ezért nem vagyok hajlandó elmenni koncertre sem. Erre te meg jössz, ogy ostoba vagyok.... Logika abban amit mondasz az kb nulla, gondold már végig <#idiota>#idiota>. Neked tetszik, kész, nekem nem, kész, teljesen szubjektív az egész. Most mi a francnak örüljek?
Amúgy részletesen a személyes szubjektív véleményem az uj albumról:
Pussy - jó szám, stílus, szöveg, zene, ilyet vártam
Rammlied - baromira untat, végig sem birom hallgatni, szöveg is, stilus is...
Ich tu dir weh - egy fokkal talán jobb
Waidmanns Heil - egész jó, csak nekem kicsit sok benne az ordítozás
Haifisch - na ez rendben van
B* - ebbõl 5mp elég, mi szarért kell ordítani végig <#idiota>#idiota>
Frühling.... - no komment
Wiener Blut - na ez egész jó, csak a végén megint nem bírom hogy ordít
LIAD - egész jó
Mehr - ez is egész jó, a csörömpölést kihagyhatták volna belõle a refrén mögött
Roter Sand - Tillnek nem kéne így nyávognia <#idiota>#idiota>
Na kb ennyi. A többi albumban szinte az összes számot elsõre érdeklõdve végighallgattam, mert magával vitt az egész, és kiváncsi voltam a végére, itt több mint a felét nem bírtam végighallgatni, csak erõltetve.
Egyébként örülök, hogy neked, meg még sokaknak tetszik, én teljesen mást vártam most tõlük.
Ha annyira nagyokos vagy áruld el nekem mitõl és miben olyan qva szar az új album pl a Reise Reise-hez vagy Rosenrot-hoz képest:):)??
Szart sem tudhatsz te a zenekarról,így meg helyedben nem fitymálodnák, hanem õrülnék annak amit kiadtak:), amikor te elkezdted halgatni b+, én már javába toltam 6 éve, úgy hogy tudom mi a dörgés, le vagy maradva nem kicsit, nagyon:):)
Figy, Mutter óta hallgatok Rammstein, az összes számuk megvan, az összeset meghallgattam már kismilliószor. Szerintem ez az új album, figyelembe véve az ÖSSZES eddigit, szánalmasan szar.... Egy két szám van ami tetszik rajta, de ennyi.
Szerintem nagyon jó munkát végeztek a fiúk, én ezt az albumot inkább (Herzeleid- Sehnsucht) vonalra tenném (mivel azok számomra az igazi Rammstein!!)...
Koncert amúgy Zseniális volt, baszhatod hogy kihagytad...:):)
Nem követtem õket,hanem egy haverom találkozott velük koncert elõtt a szállodánál,így másnap gondoltam megpróbálom én is.Kimentem délelõtt,és összejött Paullal és Richarddal.
követted õket az utcán? :DD
-tRs-Landor
http://www.youtube.com/watch?v=dZOhLaVu-g0
-tRs-Landor
Aki nem ment el az bánhatja mert ennél jobbra nem lehetett volna szervezni:D

Hihetetlen energiával nyomták végig a bõ másfél órát, nagyon tetszett :)
-tRs-Landor