86
Mas oprendszer futtatasa egy adott alatt
-
#86 #85: telepicsd fel a virtual gepre a vmware toolst.
amugy mar kijott a 9es! -
#85 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Van a WMWare-be feltelepítve Windows NT 4.0 és be van állítva a hangkártya, de a virtuális gépen nincs hang. Amikor egy hangfile-t le akarok játszani, akkor ezt írja ki: "No audio drivers installed." Hogy tudnám ezt beállítani és a nyomtató sem megy.
-
suba53 #84 Sziasztok!
A VMware 9-es korábban létrehozott virtuális gépekre azt írja, hogy túl öreg a policy ezen a verzión való futtatásra.
Hogy tudom konvertálni, vagy használhatóvá tenni őket? -
IXEMGabeo #83 Látom régen írtak ide. Win 7 64 bites rendszerem van. Nos feltettem ezt a programot és hát nem jött össze a Win XP bebootolása. A helyzet az, hogy miután a power on-t benyomom ugye gondolkodik a gép. Betettem a lemezem is és a detectnél se a D, se az E meghajtó nem jó. ugyebár ott van egy másik lehetőség is, hogy egy IMAGE cuccot választjuk ki, ami egy ISO file-t takar. Nos nekem nincs XP-m a gépen én csak lemezről tudnám bebootolni csak nem értem miért nem megy. Azt írja ki, hogy az op rendszert nem találja és a boot name nem lett megadva. Mi lehet a gond?:( -
#82 kérdés, hogy vannak-e berakva ilyen eszközök a virtuális gépbe. -
#81 64 bites Windows 7 alatt a vendégoprendszer nem ismeri fel sem a hálózatot sem az usb-s eszközöket.
Hol a baj? -
#80 Gyors kérdés: lehetséges úgymond "kényszeríteni" a VMWare-t, hogy a bridge-elt hálózati forgalmait (fontos, hogy bridgelt legyen) a gazdagép egy adott hálózati kártyáján keresztül bonyolítsa le? Tehát van a gazdagép, benne két Ethernet kártya, és míg az egyik kártya a nettel rendelkező routerre van rákötve, addig szeretném a másik hálókártyát, ami egy sima kis buta switchre van kötve, arra használni, hogy teszteljek hálózatokat (nem csak virtuális gépek vannak ide kötve).
Lehetséges ez? -
#79 Szedtem le másik W98-at, és az most működik. Azt mondjuk még nem tudom, hogy fájlokat hogyan transzportálok bele az emulált vindózba, de asszem mindegy is, mert amire használtam volna, az nem működik amúgy sem emulált cuccon. -
#78 hat en meg a 6-os vmware-be telepitettem 98at es zsirul ment.. -
#77 Lehet, hogy ez a Win98Plus! a kalap szar? Nem ismeri fel a vmware, hogy milyen vindóz. -
#76 Letöltöttem ezt a fost, meg egy win 98 iso-t, de nem hajlandó telepíteni, valamit faszkodik végtelenítve, MAC adressekkel szarakszik, meg mittudomén. Mifaszt kell neki mondani, hogy telepítse? -
#75 vmware nem igazán játékokra jó :O -
High end PC #74 kérdés!
a következő lenne a problémám, Win 7 alól futtatom VMWare-val az OSX 10.6-ot, VMWareban be van kapcsolva a 3d accellerated
Na most akarnám installálni a játékokat OSX alá, de azt írja hogy gebasz van az OpenGL driverrel.
Ötletek? -
#73 hát kéthelyre az usbt .. :o biztos nem megy. -
#72 Szerintem ezzel nem lehet mit csinálni. Miért nem csinálsz egy megosztott mappát, azt mindkettő láthatja/írhatja egyszerre. -
CSONTI123 #71 Sziasztok!
Hátha valaki még benéz ide és reménykedek, hogy elolvassa a gondomat.
Szval... nekem megvan a workstation 7.1.3-as verziója, és azon van 2 xp.. A problémám az lenne, hogy ha az egyik xp-re felcsatlakoztatom az usb-s eszközömet, akkor, a másik xp-ről lecsatlakoztatja..
Tehát, hogy világosabb legyen. van 2 xp és az egyikre felcsatlakoztatom az usb-s pendrivomat. Amikor átmegyek a másik xp-re, oda is szeretném felcsatlakoztatni, de azt nem akarom hogy az elsőnél leválassza az eszközt. Nem tudom,hogy mennyire érthető a probléma és, hogy egyáltalán van-e rá megoldás, de ha valaki tud mondani valamit azt nagyon megköszönném..
Aloha -
#70 Na mi?! Azt vártad, hogy 30percen belül válasz születik?!
Próbáltad a Host hálózatot? Akkor elvileg a te gépeden keresztül kapja a netet.(ha jól rémlik) -
Apocalipto #69 Na. -
Apocalipto #68 Hali!
Az a problémám, hogy Netet csak akkor tudok varázsolni virtuális gépen ha a fizikain bontom a kapcsolatot. Betárcsázós Digim van, az előző nettel ment simán a NAT-os megoldás, de itt nem. Nincsen erre vmi gyógyír? Mindig meg kell szakítanom a kapcsolatot a fizikai gépen hogy virtuálison menjen? -
#67 Windows 7 megy már alatta? -
#66 na. igen aztakartam mondnai. host .. :D omg. nemyutott eszembe a NAT :D -
#65 Egyedül a NAT mód működik, akkor marad így. -
#64 Hihetetlen miután újraindítottam a gépet az egész megint szar lett. Akármelyik módot próbálom nem elérhető a net. -
#63 bridged akkor yó ha az internetes modemtol kapsz ip-t nem pedig van routered otthon.
használd a host modot. -
#62 Csináltam a telepítővel egy Repairt és most már működik. -
#61 Sajnos úgy sem működik pedig a defaul Bridged mód van beállítva. A gazdagépen nem kell az internetet megosztani? -
#60 Mi van, ha adsz neki IP címet? -
#59 ezt most nem értem :| -
#58 Mit kellene tenni, hogy működjön a hálózat is Xp alatt, mert csak egy felkiáltójel van mindig a hálózati ikonnál. -
#57 megoldások a linuxos problémára:
- /etc/environment
tartalma:
PATH="/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/bin/X11:/usr/games"
LANG="hu_HU.UTF-8"
LANGUAGE="hu_HU.UTF-8"
- rendszer / beállítások / billentyűzet -> kiosztás fül -> adjuk hozzá a magyart
- rendszer / adminisztráció / nyelvi támogatás - pakoljuk fel a magyar packot -
#56 Üdv! Újratelepítettem a gépem, feltettem a Vmware-t, telepítettem vele egy Ubuntu-t. Az volna a problémám, hogy akárhányszor rakom újra az Ubuntu-t, vagy akár XP-t, sosem lehet internetezni rajta és hálózat sem. Meg olyanokat is csinál, hogy telepítésnél beállítom, hogy magyar legyen, és amikor újraindítom félig magyar félig angol :S
-
#55 na. és immár 6.0.4.
kérdés: hogylehet eltüntetni a faszom bar-t felülről amikor fullscreenbe kitolom?:o
windows remote cuccábba is van ijen de az nem ijen ratyi :| -
#54 mivel lehet vmware-s os-t rárakni egy partícióra úgy hogy teljesen átkonvertálja normális OS-é ?
előreis htx.
yaés.. mennyire használható? csinálta má vki? -
zserrbo #53 Lehet meglesem én is közelebbről :) -
#52 haha. nájsz (Y) -
#51 Ja igen,nem tudtam installálni windows xp home-ra.
De a VirtualBox-ot sikerült és van Linuxra telepíthető változta is... -
#50 A Vmware-nek van Vmware player nevű ingyenes változata, amivel csak a "kész" virtuális gépeket lehet futtatni. De ki lehet cselezni, így az ingyenes Vmware playert használva lehet használható virtuális gépeket létrehozni (és nem kell a BSA szablyájától rettegni, crackekkel vacakolni, warezoldalak után kóslatni, vírusfertőzéstől tartani).
Bővebben - nálam bevált.
A Virtualbox mellet ott van még az ingyenes Virtual Pc. -
#49 Használj virtaulBoxot az ingyenes.Már én is letettem arról hogy sikerül Vmware-t találnom ami jól müködik.
virtaulbox -
#48 torrent/dc++ -
balazska8 #47 már tiszta idegbeteg vagyok:)))) valaki megmondaná honnan lehet letölteni a vmwaret de nem ilyen demo változatba vagy elküldené nekem msn-en vagy bármin legyen valaki olyan kedves