86
Mas oprendszer futtatasa egy adott alatt
  • Flamer
    ya értem. csak már szó volt itt a konvertálásról is..

szóval az 5-s image elindul a 6-sba konvertálás nélkül.
    htx.
  • homeless
    Ha azt se tudod, hogy mit kérdeztél akkor sajnálom, de nem tudok segíteni.
  • Flamer
    mi megy?:o
  • zserrbo
    Ha megy akkor jó. Mondom sose próbálkoztam ilyennel.
  • homeless
    De megy
  • zserrbo
    Szerintem nem megy, de nem álítom biztosra. Sose próáltam ilyet.
  • Flamer
    hát én uninstalloznám és telepitenék másikat. aztán a régi osek fájljait átmásolni ahova kell és open..

csak gondoltam ha nemn kompatibilis akkor nem csinálom mer nem akarom elkurni a mostaniakat.
    de akkor konvertálás nélkül nem megy.. azmeg tök fos. :C
  • zserrbo
    Úgy nézem kompatibilis lesz vele, csak át kell konvertálni őket vagy mifene és ilyen korlátok lesznek:
    3.5 GB memory limit
    2 processor limit
    3 Ethernet adapter limit
    No USB 2.0
    No multiple monitor display
    No battery status

van egy ilyen menüpont, hoyg VM/Upradge or change version itt lehet ilyet sztem.
  • Flamer
  • zserrbo
    Nincs meg, de miért kell olyan régi? :)
  • do2
    vmware 3.1 verzió kinek van meg ????
    dobjon rám 1 privit légyszi mert nagyon keresem
  • Flamer
    inkább valaki azt mondja meg hogy az 5.5-tel gyártott guestek a 6.02-ben hogyviselkednek? tehát.. beveszi a 6.* az 5.* -os gépeket vagy nem?
  • gergobaby
    Sziasztok amikor létre akarok hotni egy uj virt gépet ezt irja:

SCSI adapters: LSI Logic v. Bus logic

melyiket válasszam?
  • Zsoltika 007
    Van valakinek ötlete hogyan lehetne letiltani vmware-ben hogy ne pittyegjen a pc speakeren? az őrületbe visz.
  • 12346
    loál... a tököm se vette észre, hogy ha a tálcán nyomok rá egy jobb gombot a bezárás helyett hide controls cucc van... ezek szerint egyszer sikerült véletlenül megnyomni zárás helyett.
    :/
  • 12346
    nah akkor nekem meg olyan banális problémám lenne, hogy hogy a ...be lehet visszakönyörögni a menüt? se gombsor, se semmi.... volt már reinstall is, regből kiirtás, aztán semmi. ha altot nyomok és úgy mocorgok a "nem létező" menüsorban akkor a legördülő menük bejönnek, matathatok, csak nem látni honnan indul ki.. össz-vissz csak a home, meg a vendég oprendszer fület látni. ideggörcsöt kapok...:/

pls help! ha van help.
  • 12346
    ms virtualpc-ről no tapasztalat, de a vmware-el ez simán összehozható. ment már alatta pingvin, novell, meg ms serverek is.
  • Garfield
    Üdv!

Windows-os szerverkörnyezetet akarok tesztelni és mivel nem akarom elbarmolni a rendszeremet, virtuális gépben futtatnám.

Van valakinek tapasztalata, hogy a VMWare vagy a MS VirtualPC (ex-Connectix) felelne meg jobban a célra? Alapkövetelmény, hogy a virtuális gépben levő szerverrel tudjon kommunikálni a gazdagép, mint kliens.
  • RelakSfromhome
    Hogyan lehet megoldani, hogy ha futtatok winme alatt dosos játékot (sajna a 98 nem volt hajlandó a vmware hangkártyáját felismerni), rövid idő múltán az fx csatorna dma-ja ne tűnjön el?
  • JimHUN
    Köszi a gyors választ!

Kicsit félreértettél. Én nem vártam el semmiféle bődületes sebességet, csak kicsit kényelmetlenül érzem magam luxusnak nem mondható 16 szín 640X480 febontásban. Ez így számomra használhatatlan. Úgy meg pláne, hogy nem látom a hard disk-et.

Amire rájöttem közben, hogy valóban van egy olyan menüpont, hogy VM/Settings. Itt az Add... gombbal hozzá tudtam adni egy új hard disket a saját létező vinyóm "személyében". De ettől függetlenül ezt nem látom a Virtualis gépben.
    Valamint hozzá tudtam adni egy virtuális hálókártyát, de ugyanúgy nincs hálózatom, mint előtte. Szóval lehet itt sokmindent állítani, csak értelmét nem látom...egyelőre. Biztos én vagyok a lámusz.

Légyszi segítsen aki tud! :-)
  • lck
    Igazad van. Tényleg túloztam. Úgy értettem hogy nem várható töle el az a szolgáltatás és sebessége mint egy önálló oprendszertől. Igazából a 3.1 fut rajta csak fullon :-) . Már elég régen használtam, de úgy emléxem SVGA-ba ment nekem. Mintha még a vituális gép indítása előtt a menüben lehetett volna egyes hardware eszközöket matatni...
  • JimHUN
    Igazabol nem kell nekem 3D, csak legalább vmi SVGA legyen a VGA helyett. Meg rálátás a vinyómra.
  • JimHUN
    Ne hülyéskedj!
    A melóhelyemen használok VMWare-t. Win 2003 server fut az XP-én, 1280X1024 felbontásban, és a hálóra is kilátok vele.
  • lck
    Sehol. Be kell érned ezzel. 3D-t ne keress.

Ez csak ennyi ám. Egy kis játék.
  • JimHUN
    Sziasztok!

Hol lehet a virtualis gép VGA-ját beállítani arra, ami igazándiból a gépben van?
    Alapból egy sima PCI VGA adaptert talál meg 16 szín 640X480 panorámában. :-)
    No meg az is érdekelne, hogy hogy tudom elérni a valódi vinyómat? Hálózaton keresztül?

pretnx
  • FreeHome
    Lenne egy VMware problémám.
    A 3.1-es verziót használom, és régebben tudtam vele cédét írni, de valamiért most nem sikerült. A Chip magazinban is írja a cikk, hogy a cikkíró pörkölt alatta lemezt, de sehogy sem akar már összejönni. A Nero Windows NT alatt azt írja ki, hogy nem üres a lemez, pedig üres, és nem kezdi el az írást. A Norton Ghost sem tud nekikezdeni az írásnak. Bajban vagyok, mert az adatokat a virtuális gépről a host gépre át kellene vinnem, de még a hálózati kapcsolat sem áll föl a két gép között, és ha a saját winchesterem rákötöm, amin az éles rendszer van fönn, arra nem tudok másolni, mert nem jelenik meg a fájl másolás után. Valaki segítsen kicsit a problem megoldásában. Előre is köszi
  • wphantom
    nincs valakinek a 3.0-hoz crack, v. licinsze?