GP500

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StainLey
Pontosan ezt akartam mondani, aki több infót akar a játékról és az "online" versenyzésrõl egymásközt nyitottunk egy csak erre specializálodott fórumot!

De MSN-en is mindenkinek szívesen válaszolunk!<#nyes><#worship>

MotoGP500Online

gp500online.extra.hu
IDE MINDENKI!
StainLey
😄 majd írok! ezentúl hátha összedobunk egy kisebb multira.. nekem még 2 emberem van akiket tudok hívni!

MotoGP500Online

Ha lesz vmi multi verseny akko szóljatok elõre nekem is<#vigyor4> Ja amúgy nagyon tuti a motorod!! Énis még amtõr vagyok.
StainLey
Én rendszeresen játszok Ákos "kollégámmal" minket soron kísérhettek a MotoGP500Online Championship 2007
oldalon, mint versenyõket és mint amatõröket a "nagyok" közt...

Mindennap amikoe lehet fent vagyunk akár Hamachi-val akár anélkül attól függ melyiken találjuk meg egymást!

Sz'al ha valakinek bármi kérdése lenne az írjon MSN-en [email protected] -ra

Addig is itt a feljavított GP500 Stunts!!! Saját motorral!

Stunts 2005-2007

MotoGP500Online

StainLey
😛

MotoGP500Online

Ajj mindenki eltünt???<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> az a gond hogy nem ismizik sokan ezt a játékot, aki ismeri az meg nem tudja hogy kell moddolni pedig érthetõen elmondom neki de akkor sem<#szomoru1><#szomoru1> ja meg nehéz már beszerezni sajna
Valamikor egy multi verseny? Mindegy milyen moddal csak legyen.
Már várom õket!!<#finom><#finom><#finom><#taps>
Készülnek...

infidel

Kössz a választ, énis hamachiban gondoltam de sajna így nem olyan jó versenyezni.De remélem, hogy nem csak mi ketten vagyunk ezen a fórumon<#vigyor4> jó lenne ha többen multiznánk. Amúgy van már MOTO GP 07 mod? Vagy valami jó mod?
Csá! Nem halt ki, de sajnos egy rendes multi banda egyszer sem jött össze az érdeklõdés hiányából fakadóan... :c 4-6 ember legalább kellene az élvezetes versenyekhez. Persze 1 - 1 ellen is el lehet szórakozni de az csak rövidtávon mûködik. Amúgy Hamachi-val megy a multiplayer...

infidel

Hello mindenkinek! Még kezdõ vagyok de azért már boldogulok a játékkal, ezért az lenne a kérdésem, hogy valakinek nincs-e kedve onlineban játszani? Még nem tudom, hogy pontosan, hogy kell de majd valaki elmondja. Jelenleg a 2006-os Faster Moto GP mod van nekem felrakva ( az a mod amelyet leírt NEGUEL, hogy hogyan kell feltenni), meg az a pálya javító is fel van rakva, de ha valaki az onlineba más moddal szeretne menni akkor leszedem azt a modot énis, nekem teljesen mindegy, hogy milyen moddal megyünk. Remélem ez a fórum nem halt ki.<#confused><#confused>
StainLey
Trükkök a videó minõsége nem a legjobb...

http://www.youtube.com/watch?v=sufmrTGSJbIStunts Lov_res

MotoGP500Online

StainLey
Akit érdekelnek különleges motorok a játékba irjanak!

MotoGP500Online

StainLey
Helló akit érdekelne a játék annak a DC++-on át tudom adni😊

További infó:

http://motogp500online.co.uk

MotoGP500Online

Valaki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a játékot? ugyanis a demoját azt már szarnakzuztam 8)

Darthmushroom
Valaki nem tudná megirni nekem ezt a GP500t utánvételel megbussineselnénk! Vagy tud adni valaki linket!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Nem kaptam meg!

Sziasztok! Feltettem a 2006-os szezont és valaki meg tudná nekem mondani h hogyan kell jól rajtolni? Mindig felemelkedit ez eleje aztán viszlát a jó rajtnak! és az mért van h az egyenesben a leggyorsabb motorral is mindenki simán otthagy? Mindig kanyarban kell visszahoznom magam?
Köszi
Megkaptad a privát üzimet nem?

infidel

Nem értelek Darthgomba

infidel

Darthmushroom
Mert azon át tudod küldeni Miguel125?

hi all!
én miguel-vel szoktam nyomni a gp500 at a hamachin 😊nagyon zsír😊 ahogy motogp motorok a kigyorsitásnál igy elkezdenek pumpálni..vááá rohadt jó😊 legjobb motoros játék ... és a modoknak hála teljesen napra kész 125 250 motogp minden van sõt még BSB is ... nagyon állat a fizikája😊

Private Message gondolom <#wink>

infidel

Darthmushroom
Mi az a PM?

Pü.-ket remélem megkapta mindenki. Aki "sikerrel" járt az jó lenne ha majd jönne on-line játszani is nem pedig csak sunyin eltûnne!<#ejnye1><#vigyor3>

Akit érdekel az on-line dolog az keressen meg msn-en az [email protected]

bye

infidel

Írj PM-et és megmondom
Darthmushroom
Ja engem is érd egy link ahonnan lelehetne szeddni! Elõre is kösz!

Én torrentrõl szedem, de megállt 99,4%-nál😞 :'(
srácok valaki segitsen honan tudnám lexedni pls! nagyon kellene ! torrent rol nem szedi !

GP125 2006 bikeset elérhetõ itt: http://wxatgp500.co.uk/Wxatfiles/BKS/125/0000216/0000216.htm
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

infidel

Hááát ez kemény! 😄
Idõeredményeket néztem, hogy mennyire lehet azonos köröket futni a valós élethez képest. Azaz, hogy mennyire közelíti a valóságot a mod. Hát az én eddigi körrekordom Brno-ba a mai 3. szabadedzésen a 4. helyre lett volna elég és kb. 0.3-secre vok lemaradva az elsõtõl. Ha valami akkor ez reális!! 😊

infidel

Akkor igen jó! 😊
Brno-ba gyakorolj sokat, azon szoktunk menni a legtöbbet. 😊
viszont még mindig nem válaszoltál...skype v. msn?

infidel

Kaszi46
Köszönöm a kimerítõ válaszokat, megy a játék, tetszik nagyon! kicsit rágyúrok, aztán mehetünk majd online is.😊

*Posse*T.W.D*

A játék elepítõje nekem kb. 600Mb, és tökéleteen fut XP-n.Még nem is póbáltam máson.

infidel

kilyking
Ja és Xp-n fut?

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
A játék kb. mennyit foglal mert most szedem le és csak 87mb ez kicsit fura vagy tényleg ennyi?

!!!HALA MADRID!!!

Szééééép játék ez !!! 😊

infidel

Kaszi46 itt van, hogy hogyan kell moddingolni a game-t. <#wink>

infidel

Leírás a mod-ok telepítéséhez (gp500)

1. Data switcher V 4.0 (ezzel kell majd kiválasztani a hogy melyik mod-ot akarjuk használni) http://wxatgp500.co.uk/Polfiles/EsSwEdPlan/Switchers/SWI_003/SWI_003.htm

2. MotoGP'06 => http://wxatgp500.co.uk/Wxatfiles/BKS/MGP/0000194/0000194.htm

3. Pálya grafika javítás => http://wxatgp500.co.uk/Polfiles/TracksCam/Tracks/TRA_056/TRA_056.htm

switcher
-GP500 mappán belül a Data mappát nevezd át valamire pl Data1-re
-meg a Save mappát is ugyanígy (Save 1)
-1-es pontban letöltött cuccot a Data Switcher4-et csomagold ki és magát a DSv4.exe-t másold a GP 500mappába (ahova a játékot telepítetted) => ezt elindítod akkor bejön egy tallózó ablak ott válaszd ki a GP500.exe-t

a Data (most már Data1) mappában levõ Sounds mappát egy az egyben másold ki a GP500 mappába de az eredeti helyen is maradjon meg, amit kimásoltál abban hozz létre egy SLVFiles nevû mappát.

És ha a DataSwitcher4 nem tenné meg hozz létre egy Tracks mappát is.

pálya grafika javítás

- a 3-as pontban letöltött fájlt ( „ TRK_Woldrige_231004_TracksSETv3.ace ” ) kicsomagolod => kapsz egy „ TRK_Woldrige_231004_TracksSETv3 ” nevû mappát ebben a mappában találsz egy „ trackset2004.exe ” nevû fájlt
- ezt a „ trackset2004.exe ” nevû fájlt elindítod és egy semleges helyre feltelepíted (mondjuk csinálj neki egy külön mappát valahol a könyvtárban a játék mappáján kívül) mert csak egy mappa kell majd belõle
- miután ezt megcsináltad ahova telepítetted ott lesz egy „ Data ” nevû mappa => nevezd át ezt a mappát (Data) „ Tracks_High resolution ” nevûre
- ezt a „ Tracks_High resolution ” nevû mappát másold be a gp500 mappában (ahová az eredeti játékot telepítetted) lévõ „ Tracks ” mappába

motogp’06

-a 2-es pontban letöltött fájlt kicsomagolod => kapsz egy „FASTER_MGP06bks” nevû mappát
-ebben a mappában van egy „ Data_MGP06Faster ” nevû másik mappa ezt bemásolod a gp500 mappába (ahova a játékot telepítetted)
-csinálj a GP500 mappába (ahova a játékot telepítetted) egy „ Save_MGP06Faster ” nevû mappát . Ezután a „FASTER_MGP06bks” mappában levõ Sounds\SLVFiles mappából a hangokat másold a GP500\Sounds\SLVFiles mappába
-
elvileg kész a motogp’06-ös mod

játék elindítása
-a játékot a gp500 mappában lévõ DSv4 nevû ikonnal indítod el
-ekkor kinyílik a switcher ablaka
-lenyitod a Data_xxx-et ott lesz a Data_MGP06Faster mod kiválasztod
- lenyitod a GPP_xxx-et ott lesz 3 file kiválasztod amelyik épp neked kell.(jelöletlen sima MotoGP fizika, wet nedves, on-line….)Ez az adott szezon fizikája.
- lenyitod az SLV's-t ott lesz a motogp-s hang (MGP06.slv ) kiválasztod
- lenyitod a Tracks_xxx-et és kiválasztod a Tracks_High resolution-t (ha már telepítva van a pálya grafika javítás)
-majd rákatintasz a goooo!!! felíratra

jó szórakozást !!!

infidel

Kaszi46
le akartam írni, de már csak arra emlékszem amit az elözõ hsz.-emben is írtam.
letöltöm újra aztán majd kiderül, vagyis remélem nem derül ki és elindul!😛
ha megvan jelentkezem újra, aztán jöhetnek a patch és mod installálási instrukciók.

ha van egy két link amit addig megnézhetnék a játékkal kapcsolatban, akkor azokat osszad meg velem légyszives!

*Posse*T.W.D*

Jó lenne ha leírnád mik a problémáid...talán úgy könnyeb lenne tanácsokat adni.<#wink>

infidel

Kaszi46
<#guluszem1><#help><#help><#help><#guluszem1> én már többször próbálkoztam életet lehelni a progiba de sikertelenül, a menün túl nem jutottam soha. Valaki segíthetne, pár hazsnos jótanáccsal! 😊

ha õszinte akarnék lenni azt mondanám, most idevele, azonnal, nem akarok várni stb stb...😛P

*Posse*T.W.D*

Jah és ez a jóóó öreg ma már csúnya szögletes játék ma így néz ki:

...jól látja mindenki ez a 2006-os szezon<#szeret>

infidel

Akinek megvan a játék, és mod-olta is, nem akar on-line játszani vele? Jó móka, tapasztalatból mondom...<#vigyor3>

infidel

Csiaki
Akkor mikor és hol?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

OK
Kaszi46
háj!engem is érdekelne, majd értesítsetek hogy hol és mikor, thx!

*Posse*T.W.D*

Szia én szivesen segitek MEGVAN!!!dc++ nincs más megoldás, esetleg eljössz érte.