2426
Unreal Tournament
-
izmos29 #2426 egy zsir uj reboot mit meg nem adnek erte... -
JonasSandor #2425 Nem. Ezzel kéne új single részt csinálniuk 2007 már kurva régen volt. Ideje lenne leporolni a polcról az epicnek. -
#2424 Mert eddig csak az UE4 volt ingyér, illetve ha eladtad a játékot, akkor valami százalékért? -
JonasSandor #2423 Mai naptol ingyenesen elérhető az unreal 5 engine, modderek előnyben. -
#2422 GoG verzióhoz hogyan kell felrakni a magyarítást+ szinkront? -
#2421 Akkor már inkább az Unreal, olyan hibáktól mentesen, hogy az űrhajó belülről jóval nagyobb, mint kívülről... -
RED BULL F #2420 Ez is egy olyan játék, ami teljes remake-ért könyörög -
steweee #2419 melyik epizódban ? am régebben nyomtam ott, egész szép sikerekkel, ahogy a quake 3at is. ha nem profi szerveren voltam, akkor dobogós hely általában megvolt.
de most hogy munka miatt pesten élek, itt csak mobilnetem van, nem multizok semmivel... -
#2418 inkább a multiplayerre koncentrálj :) -
steweee #2417 én még most is játszok vele. adeptem már megvolt soxor a kampány, most eggyel felette tolom, majdnem kész. itt már stratégiázni kell, a jó lövészet az alap.
ki kellene már próbálni az unreal 3-at. megvan, de még sose raktam fel, csak a 2003 és 2004-el játszottam, de még mindig az első rész a legjobb... -
#2416 Sziasztok a nyáron megvettem az Unreal Anthology-t és mivel mind a négy ut játék magyarosítva van így a UT GOTY változattal nem tudok menni, mert a nem megfelelő verzióra hivatkozik (a jelenlegi verzi 436)?
Ezt hogyan lehet orvosolni, vagy melyik javítást kell feltelepíteni? -
#2415 Erre nem is gondoltam pedig egyszerű.
Kössz! -
#2414 UnrealEd.exe
ki is tudod WAV-ba menteni, ami tetszik -
#2413 Hi! Mivel tudom lejátszani az UAX fájlokat tudja valaki?
(Az UMX -et már tudom) -
tbundy #2412 436os patch -
#2411 Sziasztok! Honnan tudok leszedni patchet az UT 1 hez? Mert Windows 7 -en akarok játszani vele és patch nélkül nem működik. -
SirLord #2410 azaz, radar szörny... hm
kár:) azt szerettem -
#2409 ut2004-ben az Invasion-ra teljesen illik a leírásod
Unreal-es szörnyek jöttek, volt radar is, aztán indulhatott a móka -
SirLord #2408 olyan játékmód volt, hogy (lehettél bottal együtt) fogtál egy pályát, és jött egy halom szörny. elején még iylen futkározo kis semmik..
ha kinyirtad mind, akkor volt 10 mp-d hogy megjelenjen az ujabb hullám
és egyre erősebb, jéglabdadobálos, tüzlabdadobálos szörnyek jöttek
én a sima ut-n kivül a 2003-al toltam, de nemhiszem hogy abba lett volna, mert ilyen régi grafika dereng:)
igysme simerös snekinek? -
#2407 Vagy az UT2k4-ben az Invasion-re -
tbundy #2406 talán a monster huntra gondolt -
Unreal1942 #2405 Sima UT ban nem emlékszem ilyenre.
Az UT2k3 ban biztosan volt. -
SirLord #2404 help
van egy játékmód, hogy körönként jönnek szörnyek, ilyen űrlények. egyre erősebbek.
azt hogy tudom beállitani?
régen ment, naggyon régen:) -
#2403 köszi szépen, megpróbálom -
tbundy #2402 gondolom a demomanagerre gondolsz, azzal tudsz felvenni demokat, és azzal vissza is tudod játszani. -
#2401 elvileg meg lehet nézni vhogy a replay-t a meccsek után, csak már nem tudom hogyan -
tbundy #2400 mit? vissza akarsz nézni meccset, v nem értem -
#2399 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet az UT-ban előhívni a visszajátszó ablakot?
Előre is köszönöm. -
#2398 -
Ace McCloud #2397 Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni roma skint a játékhoz??
Olyat, hogy amikor fejlövés van, és leborul, leesik a vastag aranylánc a torzóról??
Valahol láttam ilyet... -
tbundy #2396 google a barátod, 2 percre is le lehet szűkíteni a keresési időt :)
hf -
#2395 Nagyon kszi szépen, már egy éve kerestem! Tényleg köszi szépen! -
tbundy #2394 innen -
#2393 Nem tudjátok véletlenül, hogy ehez a régi UT-hoz honnan lehet hozzá lezsedni a S.W.A.T beta 1 modot? -
tbundy #2392 Csumi Gabó -
Gabo #2391 Űdv Mester! -
tbundy #2390 smartctf mutatort rakjátok fel pl -
#2389 Online játéknál (játékszervereken) a CTF meccs végén részletes kimutatást adnak, ki mennyiszer hozta el a zászlót, szerezte vissza stb. Hogy ezt lássuk LAN játék alatt, mit kell tenni? -
#2388 Nekem sem magamtól jött az ötlet -
#2387 Intel procim van, kipróbálom a compatibility módszert, ez eszembe se jutott. :D