5229
-
gombabácsi #3553 nekem az 1-2-3 ugyanannyira bejön mint a 4-5-6
benne van azokban is lucas kreativitása, zsenialitása
nekem ez kell, nem pedig a középszerűség, ötlettelenség
jarjarral sincs semmi bajom pl -
Nem volt jó amikor Lucas csinálta ( 1-2-3 ) nem jó amikor más csinálja ( 7 ) Akkor mi a jó? az hogy nincs és a 77es epizódokat nézzük 50 év múlva is? hajrá, akinek nem kellenek új részek, nézze azt, ignorálja a többit. -
szakértőként mit keresel még itt? neked holywoodban a helyed -
gombabácsi #3550 nem arról beszéltem, hogy üzletileg kivégzik -
Prof William #3549 Végül is teljesen logikus hogy megveszik 4 milliárd! dollárért az aranytojás tojó tyúkot, és aztán amikor már náluk van kivégzik. :) -
gombabácsi #3548 haha kiszivárgott valami plot, beleolvastam, röhelyes XD
_félelmetesen_ rossz
nekem teljesen úgy tűnik hogy tudatosan rombolják le az egész sw-t, valami bosszúhadjárat lehet ez a disney vezetők részéről lucas felé szerintem -
Stockbauer33 #3547 http://www.gamestar.hu/star-wars-viii-a-szarnyu-forgatasi-kepek-harry-brit-herceg.html -
Stockbauer33 #3546 http://24.hu/kultura/2016/04/19/william-es-harry-herceg-a-legmazlistabb-star-wars-rajongok-valaha/ -
Stockbauer33 #3545 -
Stockbauer33 #3544 igen -
Prof William #3543 Huhh na végre. Mióta láttam a filmet, nem hagyott nyugodni ez a dolog. Végre véget ért a rémálom! :) -
Stockbauer33 #3542 -
-
https://vimeo.com/162107993 -
Stockbauer33 #3539 -
DantesHUN #3538 Pontosan. A csúcs az nem olyan rég még közös fellépésen ekézték azokat azt előadókat Puzsérral, akik semmit sem csinálnak, csak vacak műsort a nézettségért. Mint ő most. Bravo. -
Strayhand #3537 /OFF
Bizony, kár, hogy mindegyikőtök csak azt tudja mondani, hogy nézd meg a régebbi videóit... Manapság sajnos ő is a nézettségért csinálja, és olyanná vált, akiket régen még kiröhögött volna... -
Dagohun74 #3536 Egyébként megnézve pár video-át a csávónak, nem rosszak. Még mindig igényesebb poénok vannak a videokba mint a mostani nagy amcsi vígjátékokban, a böfögös, hányos, b@szos poénoktól. Hát hogy a star wars 7. részét kifigurázta na bumm, nekem tetszett bár a pisilős dolgot kicsit túl spirázta. Lépjünk túl rajta, egynek jó volt. -
Quantumleap #3535 Nézd meg a korai videóit! -
akkor azt meg kellene mutatni... ha nem mutatja meg milyen művelt, hanem beáll azok közé a hulyék közé akik szar filmeket fikáznak akkor az lesz ő is.. hülye.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.11. 23:00:29 -
kjhun #3533 Ha, már ennyire pörög a topik:
EZ melyik szinkron? A 97-es? Míg, a triplaszinkes DVDRIP-en, a 84-es mellett a 95-ös a második szinkron? (A harmadik hangsáv, az angol.) Vagy, fordítva? (TV: 95, DVD: 84/97) Pár, napja kerülhetett fel, a TV-s változat sample-ja. -
így van, ez a "szakszerűen" fos a tömegeknek szól, ezzel vonzza be a közönségét. amúgy nagyon művelt videós és filmszakértő
például:top 10 kedvenc filmje -
Quantumleap #3531 Fél OFF
Csak javasolni tudom, hogy Dancsótól más videókat is nézzetek meg (ne "szakszerűen"-eket!). Nehogy már ezen egy alapján mondjatok róla véleményt! Javaslom korai munkáit: Szomszédok-kritika, Rasszizmus szívás kritika, 90-es évek tévéműsorai stb. -
DantesHUN #3530 Volt idő amikor jobb volt, és még tudott vicces kritikákat csinálni, jellemzően rosszabb magyar filmekről. De ez rég volt. Azóta, hát ennyi maradt, hogy bevág egy videó alá pisálás hangot mert az vicces. -
Dagohun74 #3529
-
Uramatyám... gondoltam megnézem más videoit is, hátha tényleg csak az elvakult star wars fanságom miatt nem találom viccesnek a videot.. de bár ne tettem volna. SZÁNALOM FOS. Megnyugodtam, ez az ember tényleg nem vicces számomra. -
DantesHUN #3527 Ja. Szar alak aki nem rak ki smiley-t. De amúgy örülük ,hogy bekukucskálsz az ablakomon. Más különben honnan tudnád min nevetek? Szóval akkor ha belátsz, most mutatok neked valamit. Na erről ennyit. -
Na , van ujjabb resze a "Mar megint mindenrol vicceset akartam mondani de nem sikerult "sorozatnak ? -
kissssss #3525 még ha más mondaná ezt akkor oké, de tőled még egyszer se láttam hogy ezen a fórumon nevettél e volna valamin... még egy árva smiley se.
mindegy is részemről vége a témának. -
DantesHUN #3524 Igen. Ilyen nehéz. Vagy, mindenkinek más a humor. Tegyük fel, lehetséges, hogy vagyunk egy páran akiknek az nem humor, ha pisálás hangot vág a videó alá. -
inkább csak arról van szó, hogy mindenkinek más vicces, én kb másfél percig bírtam nézni, mert nem találtam viccesnek a monoton alámondást.... -
kissssss #3522 ilyen nehéz nevetni egy vicc videón? én elhiszem hogy nem vagyunk egyformák de ha így álltok hozzá minden humoros videóhoz filmhez akkor tényleg valami probléma lehet...
vagy esetleg arról van szó hogy az sw7-röl valaki merészelt csinálni egy paródia videót és nem tudja befogadni a fanatikus gyomrotok? mert még ezt is megtudnám érteni.
(no offense) -
DantesHUN #3521 Aha. Meséld el, hogy melyik része volt vicces, lehet én nem értettem a poént. Az hogy bevágta alá a metró hangját?
Vagy a kula galacsin leves?
Retekember?
Ja tudom- Luke hugyál. Azta. Ez tényleg remek humor. -
karajjj #3520 Tehát ha nekem sem tetszik, mert egy igénytelen erőltetett fos, akkor valószínűleg bennem van a hiba... -
kissssss #3519 akkor meny orvoshoz, írass fel magadnak nevetés vitamin tablettákat hátha az segítene a krónikus zsémbes vénember stílusodon. -
DantesHUN #3518 Ja. Egy szar. Nem vicces, izzadságszagú, ostoba baromkodás. De ha neked ez szórakoztató... -
Quantumleap #3517 A "szakszerűen" videóitól nem is kell mást várni, ez a koncepciójuk. Bár nekem sem éppen ezek a kedvenceim tőle. -
Dagohun74 #3516 Hmm.......
-
Értelmetlen halandzsa amit előad. -
kissssss #3514 akarsz beszélni róla?