5229
-
Snoke Is Mace Windu
-
-
-
kjhun #3681
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.09.08. 21:57:32 -
Stockbauer33 #3680 http://sorozatfan.com/?p=95514 -
Utolsó figyelmeztetés. -
nekik sztem hollywood-ban lenne a helyük, nem is értem mit keresnek még itt. ők jobban értenek a filmrendezéshez úgy látszik! -
Pares #3677 Lám csak, ha három "szakértő" jómadár ismét egymásra talált. Wootan nagyon jól megfogalmaztad, ugyanis ti hárman kifejezetten "agyatlan hater trollok" vagytok, semmi többek. Tisztán látszik, hogy a 7. epizódra mindenféle előítélettel indultatok a moziba, és sehogy se lehetett volna a magadfatjátokat kielégíteni, mert nem úgy ültetek be a vetítésre (ha egyáltalán elmentetek rá), mint egy SW rajongó, hogy végre 10 év után új SW filmet láthat, vagy több mint 30 év után láthatja a történet folytatását, hanem hogy a film élvezése helyett inkább minden lehetséges dologba megpróbáltok belekötni, még olyanokba is, amit 8 általánossal is könnyű felfogni ("kanyarodó lézersugár", ugyebár Wootan?). Hogy feltűnési viszketegségből, vagy mert "csakazértiskilógokatömegbőlafelsőbbrendűvéleményemmel", nem tudom, de undorító a fajtátok, és sajnos kitartó is. -
kissssss #3675 hagyd figyelmen kívül a hsz-t amit irkál, aztán majd megunja. -
Wootan #3674 Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy nem foglalkozol vele. Ő egy álomvilágban él, ahol az az igaz amit ő mond, aki meg mást, az agyatlan hater, troll. :) -
Lehet nem ugyanazt a fórumot olvastuk a megjelenés után, csak mert én úgy emlékszem, hogy tonnányi értelmes kritikát írtunk le, rávilágítva pár filmrendezésbeli brutál bakira, meg történet gyengeségekre. Téve mindezt még egyszer mondom: értelmesen és több forrást is belinkelve, olyan oldalakról akik ugyanezen a véleményeken voltak az én véleményemtől, vagy ha úgy tetszik sokunkétól függetlenül. De gyakorlatilag te el se olvastad, vagy nem értelmezted a hosszan, és logikus alapokra helyezett elemzéseket, csak trolloztál mindenkit. Végül is az egyszerűbb. -
Pares #3672 A premier idején se lehetett vele meg néhány másik elvtársával értelmesen vitázni, mert még egy közönséges troll szintjét sem ütötték meg az értelmi szintjüket minősítő, sokszor nevetségesen buta hozzászólásaik ("kanyarodó lézersugár"), és ez most sem változott. -
Örülök, hogy átment a Star Wars-os utalás :) Pares is meg fogja kapni, ne aggódj, nincs kivételezés. A legegyszerűbb, ha nyugodtan, egymás véleményét tisztelve társalogtok. Nem olyan nehéz az. A nyugi meg jó. Nekem is, nektek is, a fórumnak is. -
Kb. ennyire voltam személyeskedő: "Na már csak te hiányoztál."--> ugye Pares tollából. De a büntit komment nélkül is elfogadtam volna, ill. a szokásos módon a lábjegyzetbe rakva elolvastam volna a véleményedet rólam. Nem gondolnám, hogy nem szoktam volna higgadtan társalogni, mivel folyamatosan higgadt vagyok. Az meg hogy kit kerestek, az szerintem nem releváns, mert ez nem toborzásos alapon működő oldal. Egyébként meg kihalóban van (ezt sajnálattal lehet megállapítani), tehát a keresgéléshez azért sok sikert, remélem fektetsz is bele energiát. A zsigerből jövő agresszív reakcióidtól meg kimélj meg ha lehet, hisz lehet kulturáltan is fórumozni ("továbbmehetszre" gondolok). Hidd el ilyenek nélkül is megértem az intést és korrigálok magamon, nem kell pluszba belém rúgni. -
Ha nem tudsz higgadtan, kulturáltan társalogni, továbbmehetsz. Nem ezeket a fórumozókat keressük. -
Pares #3668 "Kenobi szinte semmit sem tanított Luke-nak az ANH-ban, egyedül felfedte előtte az Erő létezését, és hogy bíznia kell benne, meg hagyja, hogy irányítsa őt."
Most írhatnék valami rohadtul személyeskedőt, ami a szövegértelmezési képességeid minősíti, de nem adom meg azt a lehetőséget, hogy sírni menj a moderátor topikba. Megint bebizonyosodott, hogy a magadfajtákkal annyira van értelme vitatkozni, mint egy kődarabbal. -
Na megint megy a félre beszélés meg csúsztatás haver. Arról volt szó, hogy a filmekben látottak alapján Luke kapott oktatást, Rey meg nem. Az, hogy mit fantazmagóriálsz, hogy mi lehetett volna, meg biztos volt, csak még nem hozták tudomásunkra még, az senkit nem érdekel, mivel unjuk ezt a fajta képzelgéseidet már. Tény az, az állításaiddal szemben, hogy Luknak volt oktatása, Reynek meg nem. -
kjhun #3666 LOL 
-
Stockbauer33 #3665 -
Pares #3664 Ezt most komolyan kérdezed, vagy... Mondjuk én nem bánnám, ha lenne :D -
Seten #3663 Megint lesz pod-race? -
Pares #3662 -
Valóban elírtam. Úgy értettem hogy mindenki azt mondja instant Jedi de lehet több tanítást kapott mint Luke mielőtt kivédte a támadásokat a Falconon. Az senkit nem zavart. -
Pares #3660 Ráadásul ez esetben csak az ANH-ról volt szó, ahogy az új trilógiából is csak az első részt láttuk, és ennek tudatában kell értékelni a benne történteket. -
Pares #3659 Szerintem úgy értette, hogy butaság azt állítani, hogy Reyt nem tanította soha senki... -
honnan tudod, hogy nem tanította senki?
ne rakjátok magatokra a buta vagyok táblát, még semmit sem tudunk ezekről... -
Pares #3657 Na már csak te hiányoztál...
Nem minden Erő-érzékeny élőlény Jedi, és ahhoz, hogy ismerd az Erőt, vagy tudj róla egyet s mást, nem kell Jedinek vagy Sithnek lenni... Snoke sem az... Talán olvass utána Maz Kanata-nak, mielőtt te magad beszélnél butaságokat, vagy másokat hamisan vádolnál meg vele...
-
Mint ahogy az is nagy butaság hogy Reyt nem tanította soha senki. -
Ja, csak Maz Kanata nem Jedi, ill. nem tudjuk hogy Jedi lenne, míg Kenobiról ezt tudjuk.
Kenobi folyamatosan tanította Luke-t (még halála után is), ennek ellentettjét állítani nagy butaságra vall. -
Pares #3654 Kenobi szinte semmit sem tanított Luke-nak az ANH-ban, egyedül felfedte előtte az Erő létezését, és hogy bíznia kell benne, meg hagyja, hogy irányítsa őt. Ennyit Maz Kanata is megtett, plusz ott volt az az elég durva látomás is, és azt is nyilvánvalóvá tették, hogy Reynek nagyon erős a kapcsolata az Erővel. Amikor Finn megemlíti Luke-ot, Rey úgy reagál, mintha valami mitológiai alakról lenne szó, szóval kétlem, hogy a Jedik egyik ikonikus erejéről, az elmetrükkről ne terjedtek volna történetek. Az mellett a rengeteg légből kapott feltétlezés mellett, amivel te eddig előjöttél, ennyit meg lehet tenni a TFA-val kapcsolatban is. -
Probatbicol #3653 Nem. Ben csak bíztatja, hogy képes rá és bízzon az erőben, önállóan oldja meg.
Ez pont jól van megoldva a VII-ben, amikor Rey önállóan próbálja alkalmazni az elmetrükköt, támogatás nélkül, akkor először bénázik.
Nyilván volt már ezzel valamilyen tapasztalata korábban is, de ezt nem rágják szájba, pedig a jelek szerint kellett volna. -
kissssss #3652 "Luke a IV. epizód végén, a radart kikapcsolva, az erő segítségével robbantotta fel a Halálcsillagot."
igen mert ben beszélt hozzá az erő segítségével és a ben által megtanított koncentrációval sikerült radar nélkül is sikeresen tüzelnie... ha már egy eseményből egy adott pillanatot kiragadsz akkor illene a többit is hozzátolni.
"Sőt a film cselekménye előtt az erő segítségével lőtte ki a buckapatkányokat"
egy erőérzékeny nem egyenlő egy képzet jedivel... azért szezont a fazonnal meg ne keverjük már oké? luke hol dobált elmetrükköket az új reményben? sehol... -
Pares #3651 "itt meg rögtön kaptunk egy instant jedit mindenféle bevezetés és edzés nélkül"
Mi a szarról beszélsz már megint? Az a baj, hogy képtelen vagy felfogni amit látsz. Rey messze nem volt képzetlen közelharcban, Kylo ped egyértelműen nem szándékozta megölni őt. Kylo megadásra próbálta kényszeríteni, ami majdnem sikerült is, de Rey az Erő segítségével meglepte és visszaverte az egyébként súlyosan megsérült Kylot. Kylo Ren meg nagyon messze van Darth Vadertől, mind kiképzésben, mind mentálisan.
Annyira messzire mentél már a film szarozásával, hogy onnan már nincs visszaút hatalmas arcvesztés nélkül, ezért teljesen felesleges veled vitatkozni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.08.27. 13:24:54 -
Probatbicol #3650 Luke a IV. epizód végén, a radart kikapcsolva, az erő segítségével robbantotta fel a Halálcsillagot. Sőt a film cselekménye előtt az erő segítségével lőtte ki a buckapatkányokat. Instant jedi volt? Lehet. -
kissssss #3649 fan teóriák úr isten...
"star wars filmben logikus ok okozatot keresni?"
azt gondolom te is észrevetted hogy lukenak 3 filmen keresztül kellet felkészülnie mire szembe szállhatott vaderel és még így is majdnem ott hagyta a fogát, itt meg rögtön kaptunk egy instant jedit mindenféle bevezetés és edzés nélkül
"az nem zavart hogy az Ewokok kavicsokkal és kőkorszaki eszközökkel zúzták le a BIRODALMI ROHAMOSZTAGOSOKAT"
meglepődél ha azt mondanám igen engemet is zavart? hihetetlen nem igaz? -
Pares #3648 Amúgy van egy olyan rajongói teória, hogy szándékosan, parancsra nem találták el Luke-ot és Leia-t, a Tantive IV-en és Hoth-on is mindenkit simán legyilkoltak... Kiváncsi vagyok az RO-ban mennyire lesznek pontosak 
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.08.27. 11:25:21 -
Pares #3647 
-
Prof William #3646 " -az nem zavart hogy az Ewokok kavicsokkal és kőkorszaki eszközökkel zúzták le a BIRODALMI ROHAMOSZTAGOSOKAT?"
Annyira kellett az anyag a Halálcsillag 1-2 -be hogy a rohamosztagosok kiképzésén és felszerelésén spóroltak már évek óta. :) Nem csoda hogy mindig mellé lőttek és bárki le tudta nyomni őket. :)
A 7-ik részben is ez van csak ott a Starkiller Base vitte el a büdzsét. :) -
star wars filmben logikus ok okozatot keresni?
-Rey nyilvánvalóan erőérzékeny, nem tudjuk, hogy hány évesen szakadt el a szüleitől, lehet hogy 5 évesen rakták ki a Jakkun, és már kapott valamilyen alap kiképzést is, mint Jedi tanonc (ez mind fan teória, majd kiderül a következő részben). Hasonló szinten, ahogy Leia megérezte hogy ottvan Luke a Bespinen és visszafordultak érte. Van egy olyan teória is, hogy Rey valamilyen nagyhatalmú Jedimester újjászületése (hasonlóan Anakinhoz, aki a próféciához hűen egyensúlyt hozott az erőbe azáltal, hogy az Új remény idejére csak 2 sith és 2 jedi maradt...), ezért járja át jobban az erő, ezért volt képes a tanonc Kylo-t megverni. Kylo Ren sztem ezért félelmetes amúgy, mert ő még csak egy tanonc, egy forrófejű kényes gyermek. Tuti, hogy mire legközelebb megütköznek már sokkal félelmetesebb ellenfél lesz (eltekintve attól, hogy már most is egy Vuki bowcaster sebzése által harcolt).
-az nem zavart hogy az Ewokok kavicsokkal és kőkorszaki eszközökkel zúzták le a BIRODALMI ROHAMOSZTAGOSOKAT?
GTFO -
Olyanról vitatkozni amit nem tudunk nincsen semmi értelme. Tudjuk ki Rey? Az is lehet hogy oktatták már előtte? Nem tudhatjuk. Anakin az első részben a fogát versenyeken is úgy versenyzett hogy az erő irányította,mert nem gyors reflexei voltak ettől volt jó pilóta.
Az erő nem oktatás alapján van még az emberben...maximum az erővel való kapcsolódást,elmerülést az erőben. És mégegyszer nem tudjuk hogy Reyt oktatták-e.