Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Talán felnő a hisztis kölyök is (bocsi tigaro és lacoo) és lesz belőle valami használható figura is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A fiam volt csalódott nagyon mivel "a rosszak egyből meghaltak". Pedig ő igazi rajongó
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Spoilerbe tett feltételezéseid nekem már az első megnézéskor is felötlöttek, illetve feltűntek, hogy aztán halvány kérdőjelekké alakuljanak át a képzeletemben. Bár azért egyik másikkal szerintem az erős belemagyarázás és belelképzelés talajára léptél, a filmbéli "realitástól" messze vannak azért. Egy sanda nézés itt, aztán egy lesajnálónak tűnő nézésott, majd idegbaj meghallva hogy egy lány van képben --> az is lehet ezzel az erővel, hogy csak férfi-soviniszta Kylo nem?
Azonban amint mondtam, ezek közül bármi is megvalósul, az édes kevés és az igen-igen kiszámítható kategória. Ha neked ezek a szempontok miatt válhat érdekes a folytatás, vagy úgy gondolod, hogy ezek bontakoztathatnak ki valami nagyon érdekes, szövevényes történetet, akkor elég kisigényű vagy.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Lehet hogy régen is volt akit nyomokban rájuk emlékeztetett a birodalom..De ez a felsorakozunk egy szónok elött meg piros fekete zászlók lobognak...Na ezt neeee......
Walter Disney a fejét fogja a sírjában amekkora szenny agymosdatómódba kapcsolt az utóbbi jópár évben a Disney....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.25. 23:04:53
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
C3PO: Ezt értem, de mikor Anakin a 2 részben megy az anyját kiszabadítani akkor Ovenéknél ott van. És már évek óta. Igaz közben átfestik és a többi, meg igazából a típusa ez (ha jól tudom), csak most ez annyira megakasztotta a fülem meg a szemem
Na de mit is várunk mikor még mindig az izgat a Walking Dead-ben hogy ki nyírja a füvet meg a bokrokat....
ez a film ÍZIG-VÉRIG star wars volt számomra, sajnálom ha hasonló érzés nem jött át neked.
el kell fogadni, hogy a tatuin-hoth-dagobah-yavinon kívül is van élet, és gecinagy a SW univerzum.
C3PO: Az alkatrészek, melyekből összerakták eredetileg Affa rendszerében készültek, kb. száz évvel azelőtt hogy Anakin megszületett.
Manakron rendszerben volt tolmács, utána valahogy a tatuinra keveredett. a srác később elkezdte újra összeépíteni a robotot.
Az Ep1 idején Padmé kb. 14 éves volt, Anakin 10 az Ep 2 idejére lesznek kb. 20 és 24 évesek.
Miert lett volna egyidos Anakin is Padme a masodik reszben? Nem volt ,csak vannak szep nok akiken meg se latszik 10 ev oregedes...es ez nem is fikcio ...ismerek ilyet😊
De halkan megjegyzem a régebbi részekre vonatkozó kérdésemre senki nem válaszolt... pedig tényleg kíváncsi lennék ám
Ez nem igazi SW New Hope világ, stílus ????
No én végeztem is itt 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.25. 22:17:41
Szóval:
- Azért nem SW mert a világ nem jött össze (számomra, ami ugye szubjektív dolog. Van aki szereti a mákot van aki nem. Ezzel nem lehet vitatkozni). Ha egy "sorozatról" beszélünk akkor igenis nem szabad elfelejteni hogy milyen volt az előző 6 rész világa. Alapjában ilyen erővel akár egy sima földi világba is berakhatták volna a történetet vagy (ha már úgyis szó volt róla) akár Középföldére is. Lett volna egy néhol vicces mese.
- Azért utánzat mert a story-ban nem volt semmi új ötlet. Olyan mintha az első részt kicsit átalakítva, szebb látványosabb módon előadták volna. "Szerelem szenvedély, Sírni mindig van miért, A végén persze győz a jó, A gonosz megfizet mindenért".
Ha nem voltam érthető kifejtem jobban csak szólj 😊
Szerintem azzal azert nehezen vadolhato a film h nem egy rohadt nagy fan service lenne...(Szandekosan)
De ugy latszik meg ez is keves valakinrk..de tul sok az utanzas...
Mi van?????
Ami nem volt SW: Az összes eddigi nem főszereplő az ki lett dobva, talán a lázadó tábornok maradt meg. Egy halom új élőlény lett. De a régiek közül nem láttam. A kocsmába belépve (tudom nem az az a kocsma) azt várod hogy az ismerős "zenészek", figurák ott is megjelennek. Áh dehogy. Teljesen új fajok. Amivel nincs egyébként bajom, mert kell bele új is, de nem kell kidobni a régit se.
Az X-wing és a Tie Fighter megvan (persze meg a csillagromboló) de hol a többi eddig szereplő űrhajó? Egyébként meg a X-wing összement a mosásba? A Tie Figher meg megnyúlt? Ha emlékeim nem csalnak akkor az egyszemélyes volt.
Amugx halkan jegyzem meg h a 77es star wars storyja sem tul eredeti...egy atlagos gyermekmese storyja...csak nem mindegy h h meselik el...
"Nincsen benne semmi star wars...csak egy utanzat, ugyanolyan mint a New hope"
😊
Vártam hogy most majd egy jobb jön, nem nyálas, hanem olyan igazi. Az egyetlen dolog ami olyan volt aminek kellett lenni az Han Solo és Csubakka párosa. Még most is imádom az "öreget".
A legviccesebb a hatalmas Golam aki ül a széken és vár (tuti a gyűrűre)... na meg a fehér vagyis akarom mondani a véres kéz... nagy kedvenc lehetett a készítőknél a Gyűrűk Ura...
A többi egy harmatos utánzat nagy látványossággal...
Viszont ha már úgyis utálni fogtok akkor kérdeznék még párat, mert mint mondtam az első 3 rész se lett a szívem csücske de most a gyerekkel hirtelen láttam vagy 100x.
- Anakin és Padmé a 2. részre hogy lesznek egyidősek? (Tuti kimaradtam valamiből....)
- C3PO-nak meg R2D2-nek törölték a memóriáját az oké, de a Oven bácsi hogy a fenében nem emlékszik hogy: "Jé ez a robot évekig velünk élt csak elvitte a mostohaöcsém"
de ha ez megnyugtat, azért a sztárok egy nagy részét szépnek tartom
remélem megnyugodtál
<#idiota>#idiota>
Egyébként az a teória is felmerült a neten, hogy maga Kylo volt képtelen végezni a gyerekkel lévén rokona és lévén még ugye a filmben is örlődik. Így fogta és elvitte egy távoli bolygóra és odaadta Unkar Pluttnak szinte szolgaként (ez valamelyest magyarázná miért pont ennek a dögnek adták oda és nem egy családnak mint Luke-ot és Leiat).
Hilnap megyek ujrazni , nem lepne meg ha latomasban azt latnam h a gyerek rey egy kis padawannak lenne oltozve
A 2-3-4-es pont alapján pedig akár Han lánya is lehetne...Amikor Hannak mondja hogy nem hitte hogy ennyi zöld létezik,az tényleg érdekes pont....
Végülis mindegy teóriákat gyárthatunk ezerrel,kiderül hogy Solo vagy Skywalker lány. Viszont ha egyik se, sőt még képzést sem kapott akkor egyesével fogok elnézést kérni azoktól akik szerint egy logikátlan szabályokat felülíró baromság volt a film.😊
próbáltam most is a finom apróságokra figyelni, nem pedig a butaságokra (pl. oké, hiba hogy most is "alig" őrizték a pusztító bolygót, de ez volt ugyan így a halálcsillagnál is a baki...)
na mindegy, szóóóóval:
Kicsoda Rey?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Amikor megérkeznek a szép zöld bolygóra Rey a távolba mered és ezt mondja a másodpilóta-ülésben 'I never thought there was so much green in the universe", ennél a résznél Solo nem reagál semmit, csak bűnbánóan néz a lányra, mintha tudná hogy mást is érdemelhetett volna, mint csak homokot a Jakkun.
-Han felajánlja neki, hogy csatlakozzon hozzá, ki akarja tanítani stb. Ezt tenné egy random, vadidegen lánnyal amikor ezernyi más baja van? A családi élete romokban stb.
-Ezután végre megérkeznek a szemüveges nőhöz, a néni megkérdezi Solo-t, hogy kicsoda ez a lány? Aztán snitt vége, jön egy másik jelenet Finnel, aki elvonult társalogni a 2 emberrel aki majd elvinné a peremvidékre... Tehát Solo mesélt közben a lányról.
-Miután megfogja a fénykardot, odamegy Rey-hez a nő, és mondja hogy előbb Luke apját választotta, aztán Lukeot, most meg téged. Vérvonalbeli egyezés miatt?
-Kylo Ren egyből feldúlt lett és porce pullozza az egyik tisztjét amikor megtudja hogy "valamilyen lány" segített megmenekülni a droidnak
-Kylo Ren úgy is kezdi a csevejt a foglyul ejtett Rey-el hogy "már sokat hallottam rólad"
-A végén a találkozáskor Luke-nak könnybe lábad a szeme.
-A bázison Leia és Solo beszélgetnek a fiukról, hogy Luke tanítványa lett a fiuk, aztán áttért a sötét oldalra és minden rosszra fordult. Itt mintha egy tragédia történt volna, lehet volt egy tesója is vagy valami és megölte az egyik családtagot.
Teória: Szerintem Luke nem csak Kylo-t taníthatta, hanem volt egy testvére (+ Rey mellettünk, szal 2-en vagy 3-an), amikor az ifjú Ben csinált valami szarságot (lehet féltékenységből megölt valakit, hogy ő legyen az erősebb, ő hasonlítson csak Vaderre), ekkor Luke elvonult, Rey-t pedig a Jakkura vitték, hogy ne találhassanak rá. (Ahogy a látomás is ezzel kezdődik, valami baj történt, lövések/fénykard suhintások, utána pedig mutatták a kislányt akit elszakítottak).
Más: Ez a Kylo Ren egy állat karakter, így sokadik "ízlelgetésre" a dolognak nagyon jól összerakott karakter. Nem tud felnőni az erejéhez, vívódik a jó és a rossz között, még magát is becsapja (Han Solo, ez a név nem mond nekem semmit blabla).
Aztán megfogják a fénykardot és .... puff... Ilyet még Vader sem csinált a gyerekeivel, akármilyen kegyetlenül is tartotta félelemben a galaxist és a saját embereit, a gyerekeit számtalanszor megölhette volna azonban mégse tette. Szóval a fiú előtt még nagy jövő áll (nagy, és sötét hahah). De az tuti, hogy még abban a pillanatban is kettősség uralta a döntését, Csuvi is simán eltalálta az oldalát, tehát kurvára nem összpontosított abban a pillanatban, simán benyelt egy találatot amit szerintem zsigerből kivédett volna ha stabil az elméje akkor.
Bár két dolog elhangzott: Ő a rend lovagjainak mestere, tehát képzett lehet bizonyos szinten ahogy azt láttuk is, de a legvégén szól Snoke hogy vigyék el hozzá, befejezni a kiképzését. Finn nem volt ellenfél számára, de Rey jól megszopatta, nyilván erősebb a pszichéje is.
Kurvára várom a következő részt, annyi dolog van még amiről fogalmunk sincs, pl. ki kicsoda, mi a múltjuk, mik voltak a múltban a töréspontok amik ide vezettek...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
na mindegy, a lényeg hogy nekem az sw főleg nem a lézerkardozás meg menő űrhajókkal űrcsata volt, hanem a kreativitás, fantázia, meg az igazi tökösség (lásd tauntaun kibelezés stb). és ezek valszeg végleg kihalnak az sw-vel, mert ilyesmikhez egy zseni kell (lucas) és nem egy ipari gyár (disney)
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.12.25. 12:25:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De ha a döntő többség gyengének itélné akkor nyilván nem menne..:-P
Csordaszellemet akarsz? Ott a metacritic és az IMDB user értékeléseknél a 0 közeli pontokat dobáló, kritikát mellveregetéssel és magukat SW fannak beállítva kezdő tipikus divathaterek közt.😊
Érdemes párba beleolvasni,van aki annyira hülye hogy olyan dologba is beleköt miközben naaaagy SW fan,ami már az eredeti trilógiában is benne volt...<#fogmosas>#fogmosas>
tehát az objektív tény hogy az új rész jó 😊 világos...
aki az előzményt nem tartja szarnak az hülye és troll.
ja meg az ewokokat.
de már egyre több helyen olvasom, hogy a c3po is gáz, az is gagyi 😊
ha nem lehet a star wars fórumban normálisan beszélgetni, meg győzködni kell akkor csak hagyd rájuk, abba fogják hagyni hidd el.
faszom se akar itt 50 hsz-t végignyalni ami felesleges, szubjektív vitázásról szól, igen vannak benne logikai buborékok mert EZ CSAK EGY FILM.
Utoljára szerkesztette: gombabácsi, 2015.12.25. 11:28:12
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.25. 11:07:04
röhelyes nyafogás
De szerintem felejtsd el ezt a fizika vonalat....
elég durván "lassan" mozog a fény 😄
na eme videó alapján pl a millenium falcon 100ezer szeres fénysebességgel megy 😊
meg is van, elég durva
https://vimeo.com/117815404
Utoljára szerkesztette: gombabácsi, 2015.12.25. 00:20:01