5229
-
gebali #4588 - Ez hol van a filmben? Melyik párbeszéd? Melyik jelenet?
- Végülis ez teljesen más mint hogy ifjabb Ben csatlakozik az ütőképes hadsereggel rendelkező Első Rendhez és a rejtélyes, de sanszosan nagyon erős Snoke-hoz. Luke-ban viszont még a bűntudat is munkált, amikor lelécelt, szóval jah, ostoba írás a TLJ, CGI Yoda és a VIlág Legrosszabb Tanára Kenobi sokkal jobb volt (tanított az valaha bármit is Anakinnak, vagy csak állandóan leszidta? Mármint azon túl, hogy mennyire fontos a fénykard lol).
- Hagyjuk már ezt. Nekem ezzel nincs problémám, de ha ma jönne ki a film, órákon keresztül fikáznák Youtube-on, hogy milyen gagyi már, hogy Luke SKYWALKER ott él Anakin szülőbolygóján, Anakin családjánál, miközben Mos Eisley közelében, ami egy rohadt forgalmas kikötő, és boldog-boldogtalan megfordul ott, közismert az a név, hogy KENOBI (Luke-ról feltételezhetjük, hogy korábban nem ismerte Kenobit, mégis ismeri a nevét). -
gebali #4587 Én azt értem, de az a nyomorult gép menni alig tudott, nemhogy segíteni :D -
Wootan #4586 Érveket szeretnél? Tessék pár:
- Yoda nem azért nem ismerte fel Palpatine-t mert ostoba volt, hanem azért mert az "öreg Palpi" skilled dark force user volt, és álcázta magát a sötét erőt használva.
- Yoda és Ben nem azért vonultak félre mert idióták voltak, hanem azért mert a sithek bosszúja végére a dolog úgy állt, hogy a legfőbb ellenségük Palpatine került a szenátus élére, oldalán Vaderrel, és egy komplett ütőképes sereggel. Mindeközben a képzett jedik 99%át megölték, aki meg megmaradt vérdíj volt a fején.
- Persze a legviccesebb Obi-wan képe, ahol felrója a készítő, hogy senkinek nem tűnt fel Ben a tatooinon. Szerintem teljesen igaza van, hisz mindenki tudja, hogy a galaxisban lévő több száz lakott bolygó közül a tatooin volt a legismertebb bulibolygó, ahol mindenki ismert mindenkit. Sőt maga a beggars kanyon ahol Luke rendszeresen repkedett, Obi-wan képével volt kiplakátolva végig. Szóval nem is értem, hogy valamelyik kóbor jawa mért nem szólt Vadernek a jedi skype-on, hogy figyi má tesa, itt van a Benniboy a tátuinon. -
Gerin #4585 Lukeból egy csöcsszopót csináltak, ha az csöcs és tej volt egyáltalán.
Én nem hagytam volna hogy szétrombolják ennyire a régen megformált karakterem.
De hát van az a pénz? jah -
Pares #4584 Anakin nem a semmiből építette C-3PO-t, egy roncstelepen találta, és mindenféle talált alkatrészekkel hozta ismét működőképes állapotba. Ja, és azért, hogy segítsen az anyjának a házimunkában...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.01.12. 17:25:07 -
gebali #4583 És milyen hasznos robotokat! Kinek ne lenne szüksége a világ végén lévő porfészekben egy protokolldroidra xD -
Prof William #4582 Anakin már 6 évesen akkora ászpilóta volt hogy egymaga szétlőtte a Kereskedelmi szövetség Droid Vezérlőhajóját meg robotokat épített. :) Ehhez képest Luke sehol sem volt. :) -
gebali #4581 Ezért is remek az előzménytrilógia:
Mert ebből (At the age of 19 Anakin [...] was considered to be one of the most powerful Jedi in history) SEMMI nincs a filmekben. Pedig annyira király lehetett volna... -
-
Probatbicol #4579 Ez a kritika megvolt? Poén, hogy még dec.14-én jött ki, de már akkor megjósolta, hogy milyen vita lesz a geek-ek között.
http://www.shockmagazin.hu/kulturshock/star-wars-az-utolso-jedik -
Prof William #4578 Persze a Disney-t ismerve előbb-utóbb úgyis kapunk egy Spin-Offot Obi van vagy Yoda életéből a Birodlaom alatt amiből majd kiderül, hogy valójában mennyi mindent tettek ez alatt az idő alatt. :) -
gebali #4577 Tetszenek az érveid :P -
gebali #4576 Le tudnátok írni, miért tetszik a Klónok támadása? Komolyan érdekel, hogy milyen pozitívumokat lehet felsorakoztatni mellette, mert szerintem még egy átlagos filmtől is kilométerekre van, nemhogy egy remektől. -
Wootan #4575 Hahaha, komolyan mondom, már vártam mikor kerül be ez a rendkívül értelmes kép ide :D
A tipikus ostoba mellébeszélés iskolapéldája ez, és aki csinálta vagy semmit nem fogott fel az első 6 filmből, vagy egy troll. -
Prof William #4574 -
Már alapból csak lenni elég durva... -
felnőttnek lenni alapból meredek
-
SzinesGeza #4571 Felnőttként Star Wars rajongónak lenni azért meredek, de bocsánat. ;) -
pett3rson #4570 Nekem sokkal jobban tetszik a Klónok támadása, mint az Utolsó Jedi(k)....és felnőtt vagyok, sőt, amikor ment a Klónok támadása sem voltam már gyerek...szóval, ha ezzel célozgatni akartál akkor megtaláltál valakit... -
Pares #4569 #4289 -
gebali #4568 Oké, király eredeti gondolataid vannak :D -
Ki mondott ilyet?
De akkor már, TLJ rajongónak lenni, felnőtt emberként több mint szánalmas. -
gebali #4566 Felnőttként Klónok támadása rajongónak lenni azért meredek, de bocsánat a tévedésért :D -
:D
Már megint tévedsz! :D Neked ez valami hobbid lehet. :D
Amúgy pont az ugat nekem, aki a saját fikcióit tényként kezeli... na ne nevettess! (bár erre már kértelek :D) -
gebali #4564 Itt egy cikk az idézett tweetekkel. Mondjuk aki nagyon elvakult, az amúgy is rámondja, hogy hazudik az ürge.
A magyar nyelvű idézet a Port.hu-ról származik, de ott nincsenek linkelve a tweetek.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.01.09. 14:06:59 -
Prof William #4563 Szabadidejében pedig Über-kedhetett volna, mert azzal a böhömnagy hajóval tuti sok embert szállíthatott volna.
Meg ezek a nevek...
Mi a forrás?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.01.09. 12:02:49 -
gebali #4562 "Kiderült, hogy eredetileg George Lucas ötlete volt az, hogy Han és Leia fia álljon át a sötét oldalra, és a fiú ölje meg Hant, Luke pedig bujkáljon száműzetésben. A hírt maga Pablo Hidalgo, a Lucasfilm Story Group egyik prominense tette közzé a Twitterén, válaszul azokra a rajongói vádaskodásokra, miszerint a Disney-féle új filmek semmibe veszik Lucas örökségét. A Disney és J. J. Abrams mindössze annyit változtattak, hogy szétszórták két filmbe Lucas eredeti ötleteit, és átnevezték a hősöket: Skylerből és Kirából Finn és Rey lett, Uber vezérből pedig Snoke fővezér. "
UBER BMEG :DDDDDDDDD Ez tökéletes név lett volna pedig egy ÜBERgonosznak :D
Mondjuk a Skyler is megér egy misét...
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.01.09. 11:40:35 -
gebali #4561 Nyilván a Klónok támadása jobb, mert azt még gyerekként láttad és utólag nagy akaraeterő kell újragondolni a dolgokat :P
-
"Vérpistike": #4494
-
DantesHUN #4559 Régen minden jobb volt. Tudom. Régen még a régen is jobb volt. -
Ez így ebben a formában egész egyszerűen nem igaz! Kisebb-nagyobb logikátlan dolgok lehet, hogy vannak, de a TLJ az első, amiben a teljes cselekménysorozat egy hatalmas nagy faszságra épül. -
Hát a Zsivány egyesből kiindulva a Scarif feletti csatából nem sok hajó menekült el. A filmben az is elhangzik, hogy a zászlóshajóra sugározták az adatot, amit viszont a Birodalmiak megszálltak és mint egy mentő hajó, a Tantive IV hagyta el. Ezért volt csak azon a tervrajz.
Amennyire ki lehet silabizálni, Vader egyből elkezdte őket üldözni. (persze az is jó kérdés, hogy hogy talált rájuk :))
A hajón meg ha volt is esetleg több példány, azt megsemmisíthették. (bizonyíték eltüntetés) -
DantesHUN #4556 Már korábban is mondtam, a Star Wars nem logikus film. Egyik rész sem. Ez egy szórakoztató mese. -
gebali #4555 ... akit fél napja ismert :D -
Prof William #4554 Ejj Leia...
-
SzinesGeza #4553 Kár ezen rugózni, hogy tudták-e tervrajzokat keresnek.
Sokkal nagyobb marhaságnak tartom, hogy a Tantive IV-en volt egyetlen(!) megveszekedett példány a tervekről.
Miért nem másolták le x-szer, növelve a továbbítás esélyét? -
Snoke tróntermes jelenetében Palpatine zenei témája csendült fel... w00t -
Stockbauer33 #4551 -
gebali #4550 Na igen, ez jól mutatja, hogy működik a kettős mérce. Egészen biztos vagyok benne, hogy a Birodalmi és az Első Rendi TIE-vadászoknak pontosan ugyanaz a K/D arányuk. Vagy tud valaki mondani olyan jelentős sikert/manővert/támadást tőlük az eredeti trilógiából, amihez foghatót nem láttunk az Első Rendtől? -
IXEMGabeo #4549 megneztem a legujabb reszt...nem akarok hosszan elemezni, nekem tetszettek momentumok es talan jobb lett, mint az Ebredo ero azonban
amikor Leia kirepult az urbe es visszatancolt a hajora a legnagyobb marhasag volt, amit lattam ezenkivul Luke egy dolog, hogy a sajat hologrammjat kuldte harcolni az ero altal, de hogy ez annyit kivegyen belole, hogy "elporladjon" a vegen...nem tudom ilyen marhasagot kitalalni...inkabb halt volna meg ugy, hogy Kylo megoli csataban...
Aki nagyot fejlodott es szeretheto karakterre notte ki magat az nalam Poe Dameron...Rey pedig nem kerult hozzam kozelebb...valahogy en ot nem erzem egy nagy szam Jedinek, bar tetszik az, hogy azt a sztorit talaltak ki neki, hogy a "semmibol" jott igy nem voltak hiresek a szulei...