5229
-
jaja szerintem is, azzal még nincs is baj. lehet olyan electrostaff is, ami griveous őreinél is volt. -
Az egy vibroblade féleség volt. Kb fénykard erősségű cucc. Csak egy csomó effekt nincs a videón.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.13. 15:40:32 -
Prof William #4666 Az meg más kérdés hogy egy ütőfegyver hogy a bánatban tudja ilyen szépen letépni valakinek a kezét. Ráadásul csuklóból. A csuklóból való kézlevágás már szinte SW védjegye. :) -
véresen gagyi megoldás lett. 5x lelőhette volna Phasma mire odaér levágni a kezét (mert minden SW részbe kell egy kézlevágás
), vagy egyszerűen a szavába vág Finn monológját megszakítva és szitává löveti a stormtrooperekkel.
-
-
-
Kissssss0 #4662 ouchh...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #4661
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.10. 22:56:00 -
Prof William #4660 Egy érdekes videó arról, hogy hogyan mentette meg a Star Wars a vágás.
Kell némi angoltudás hozzá de ha bekapcsoljátok a feliratot úgy könnyebb követni.
-
pett3rson #4659 ez egy tipikus hsz arról amikor nem tetszik semmi sem... ;) -
szalacsi10 #4658 HOL VANNAK A DROIDIKÁK? -
he? ha meg mindent ellőnek akkor az a baj :D Legyen már egy trailer trailer és ne egy kisfilm.... -
Nekem már a trailer alapján is jobban tetszik, mint a 7-8 :) -
én várom, kár, hogy lebontják han solo körül a "mítoszt", de kit érdekel? fasza kis űrwestern lesz remélem!
-
pett3rson #4654 De nem is :DDD
amolyan semmilyen..mutat is valamit, meg nem is. ettől még lehet, hogy jó film lesz, de elsőre nem is sütöttek el semmit..mondjuk miért is tették volna...csak ez meg akkor "minek csináltátok" dolog? -
De nem is jo. -
Nem rossz :) -
-
Kissssss0 #4650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gebali #4649 Super Bowl helyett másnap reggel, a Good Morning America alatt jön a Solo előzetese. Úgyhogy hétfő kora délután így fog kinézni a Youtube:
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.02.02. 09:45:29 -
Stockbauer33 #4648 -
Stockbauer33 #4647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!my:a legnagyobb tanító a bukás.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.01.20. 13:19:48 -
Rey + Luke téma
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.01.20. 11:23:52 -
Így -
pett3rson #4644 Ebben nem tudok segíteni, a Thrawn könyvek megvannak otthon, de úgy emlékszem, hogy ezek nem és szerintem nem is olvastam még őket. Nem ugrik be most hirtelen, hogy miről szólnak. -
Köszi!
És az Star Wars: Igazság Keze - Hűség és Válaszutak milyen mértékben tartoznak ezekhez a könyvekhez?
Ugye a Válaszutakban is Mara Jade van. -
pett3rson #4642 Thrawn keze duológia: A múlt kisértete és a Jövő látomása. -
Prof William #4641 Nem is vettem. :) Már moziban is fogtam a fejem azon a jeleneten + a egész nézőtér hangosan felröhögött amikor Padme ennyivel elintézte az egész dolgot. -
Zahn könyvek hogyan vannak kronológiai sorrendben?
Az utolsó parancs után melyik könyv következik?
(Tudom, hogy ez a Thrawn trilógia záróakkordja, de még utána is vannak könyvek Zahntól ugyanazon szereplőkkel).
Sajnos könyves topikot nem találtam a fórumon. :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.19. 08:37:31 -
gebali #4639 Ez a komment se lehet ennél sokkal epic failebb :D -
Nem muszáj ám Szirmai véleményét készpénznek venni.:D -
Prof William #4637 Úgy értem hogy ezek között a tettei között nem érzetem hogy most annyira de annyira változna a személyisége. Utána megint ugyanaz a nyafogós tini volt mint előtte.
Azért annál jelenetnél nem tudom ki írta párbeszédet de majdnem lefejeltem az asztalt amikor Anakin elmondta hogy hogyan irott ki egy komplett falut mire Padme...
- Dühösnek lenni emberi dolog...
Most komolyan? Nagyon tudhat az ágyban a srác ha Pade ezt ennyivel elintézi. :)
Viszont harmadik részben amikor Anakin megöli Dokut és utána Palpatine emlékezteti hogy kiirtotta a falut és akkor a csata hangjaiba pár pillanatra, alig halhatóan de belevegyül a buckalakók klasszikus üvöltése... na az egy nagyon jól összerakott jelenet. -
Jah, csak az Ep2-ben már kiirtott egy komplett buckalakó falvat férfiakkal, nőkkel és gyerekekkel együtt... az Ep3 elején előbb megcsonkítja Dokut majd a fegyvertelen kriplit le is fejezi, a rész közepén meg kinyírja az egyik jedi mestert... de tényleg, egy szentként volt ábrázolva és egyik pillanatról a másikra vált gonosszá...
-
gebali #4635 Akkor főleg jó ötlet volt így felépíteni a filmet, hogy ez sehogy ne csapódjon le. -
A Darth Vader akit mi ismerünk Mustafari dual után után született meg. Nem azután hogy Vindu kiesett az ablakon -
DantesHUN #4633 Rettenetesen rossz volt az Anakin-ból hogy lett Vader vonal felépítve. A színész vacak volt, mit láttunk? Jaj Obi-van nem ismer el. Kritizál. Pedig én vagyok a kiválasztott. Jaj nem akarnak bevenni a tanácsba. Állandóan dühöngök. Meg durcizok. -
Prof William #4632 Csak éppen ennek a hideg gépies és megfontolt karakternek még csak a csíráját sem láttuk Anakinban. Úgy lett volna jó, ha már láthattuk volna ennek kezdeteit. Ha már az elején is lett volna benne valami hidegség, ami -szerinte- előbbre helyezi őt másoknál. Ha már láthattuk volna benne azokat a csírákat amik egy nap Darth Vaderré emelik. -
Wootan #4631 "Egy igaz grandiózus bukástörténetet lehetett volna kihozni ebből a trilógiából de kaptunk egy rakat tinipicsogást, majd egy iszonyat hiteltelen 5 perc alatti meggonoszodást. "
Az alapvető probléma szerintem ott van, hogy sokan Vadert GONOSZ-ként kezelik, csakhogy ez a jelző nem teljesen igaz rá. Egész pontosan a gonosz, az egy elég tág fogalom. Vader inkább a megkeseredett, megtört, hideg, gépies, de megfontolt, és kegyetlen karakter volt. A filmekben legalábbis én nem emlékszem, hogy szórakozásból, vagy csak úgy ok nélkül megölt volna bárkit is.
Az átállása meg nem 5 perc volt, hanem sokkal hosszabb folyamat. Az ep2/3 nagyrészt erről szólt. Kezdte rabszolgaként, ami már alapban nem egy vidám élet. Aztán elég sok elutasítás/csalódás érte (nem akarták képezni/jedivé avatni), elvesztette az anyját, aztán a szerelmét is. + Palpatine manipulálta is. Az a hirtelen "meggonoszodás", inkább a végső átbillenés volt, mondhatni megadta magát sötét oldal erejének. -
2007: Fos ez az előzménytrilógia
2017: Jó ez az előzménytrilógia
-
pett3rson #4629 Szerintem az, hogy Ő is egy olyan Sith aki annak idején Jedi volt és szintén az egyik legjobb. Hasonló a története, mint Anakin-é. Harcolt egy bizonyos eszméért, de aztán meghasonlott, csalódott lett. Csalódott a Jedi Rendben. Pontosan nem tudom felidézni, de ilyesmiket mond Obi-Wannak amikor elkapják és Ő próbálja maga mellé állítani, Obi-Wan persze nem áll át, sőt, azt akarja, hogy Dooku legyen ismét Jedi. Vagy nem így volt?