5229
star-wars-banner.jpg
  • Cat #216
    meg ugye nem csak nekem tünt fel, hogy a birodalmi tábornokok és más katonai vezetők egyenruhája a nácikéra hasonlít? :)
  • Punker
    pill
  • Cat #214
    igen, az érdekes, meg arra is kiváncsi lennék hogy mit tudnak a császár piros sisakos testőrei, milyen spec képességeik vannak ilyesmi
    kétlem hogy csak reprezentatív szempontból lennének ott :)
  • Punker
    jobb alul mi az a piros rohamosztagos sapka???
  • shaba23 #212
    Normális rajzfilm sorozatot csináljanak belőle. olyan Fájnöl fentezis sztájl-t
  • shaba23 #211
    hé a képem
  • Cat #210
  • Waterhorse
    Annak idején kellett volna megcsinálni a folytatásokat is, nem pedig a mai technikával. Egyáltalán nincs már Star Wars hangulata, az akkori bábok, sminkek és maszkok sokkal jobbak voltak mint a mai renderelt figurák. Hát hogy néz ki már Watto vagy Yoda, ne haragudjon meg senki, de sztem sokkal, valóságosabbnak tgűnt, ha nem teljesen annak, a régi bábos, maszkos megoldás. Jabbát meg már meg se említem.
  • Jagi
    Nem, ami Movie az maradjon is az! Igy is elég gáz az 1,2,3, + a 7,8,9 ezekhez képest kicsit lassúak a Jedik az "eredeti"
    epizódokban!Mókás, de lehetne már hagyni békén ezt az egész SW dolgot,amikor megcsinálták kultusz film lett de a folytatásokkal nekem egy kicsit sok volt! Szerintem elvesztette a varázsát! Szó szó Nem kéne belepiszkálni, így is eléggé elb*szták
  • Punker
    "TV-t nézünk 2006-ban?
    2004-04-29

Továbbra is tartja magát az a pletyka, hogy a Lucasfilm a mozifilmek után a
    TV-képernyőn szeretné tovább bővíteni a Star Wars-univerzumot. A TF.N forrásai
    állítják, hogy lesz TV-sorozat 2006-ban. Hogy animációs vagy élő szereplős sorozatról,
    esetleg mindkettőről lenne-e szó, arról állítólag év végén dönt a Lucasfilm.

Ti melyiket látnátok szívesebben? Mely szereplőkre és történetekre lennétek kíváncsiak?
    Egyáltalán örülnétek-e, ha a történetek a TV-képenyőkön folytatódnának? "
  • Punker
    a könyvek jók voltak, de hogy a film megvalósítható e abban nem vagyok biztos, az eredeti szereplők megöregedtek újjakkal pedig szerintem nem szabad megcsinálni
  • Sephi
    Alitolag nagy esej vanarra hogy megvalositsak par ev mulva az utolso harom reszt a szeriabol. Igaz hogy azt Timothy Zahn irta de mivel tudgyuk hogy a tobbi reszhez is "erosen" koze volt , ezert orvedhetunk ha a Birodalom Orokosei , Sotet Erok Ebredese es Az Utolso Parancs is majd egyszer filmvaszonra kerul. Oszinten nekem Thrawn is eleg imponalo negativ karakter es tok fasza lenn egy muvi. Azaz harom muvi :)
  • Punker
    azok kalóz verziók voltak, mint pl az EP I-nél is voltak megjelenés elött majd 1 évvel, mozikból kilopták a filmet és a hangot és azt rakták DVD-re
  • Waterhorse
    Pedig én láttam dvd-video logoval ellátott borítokkal, nem írottnak tűnő dvd-lemezekkel.
    Akkor az nem hivatalosan jött ki?
  • Punker
    hivatalosan soha nem jött ki DVD-n csak VHS-n.........
  • Waterhorse
    Hmm....
    Már egy ideje van dvd-n, most újra kiadják?
  • Esrohnoil
    Egyébként a 00. részben (Így készült) mondja is a csóka h. csak 20 részes.
  • Esrohnoil
    Hát ha láttad a 20.-at akkor tudod miért.
  • Blasta
    NEM
    LESZ
    TÖBB
    RÉSZ?????????

De miért? Ennyi volt?
  • Punker
    ez van
  • Bucser
    de én azért vettem meg a VHS-t mert azt mondták nem lesz dvd.... Ha tudom, hogy lesz dvd akkor megvárom azt...
  • Esrohnoil
    Addig még elhalálozhat a rendező :)
  • Punker
    Szeptemberben jön....
  • Punker
    én is megvettem a VHS-t és örülök hogy kijön DVD-n ugyanis a VHS minősége kissé romlik...
  • Esrohnoil
    Ki is adták már?
    Mert ha nem, akkor addig még meghalhat az öreg.
  • Bucser
    Mert 1,5 évvel ezelőtt mondta azt, hogy nem lesz dvd kiadás az első triológiából amíg ő életben van. Jó mondtam így megvettem a VHS-en..... Akkor mi a tökömnek vettem meg VHS-en ha mégis lesz dvd kiadás????????? Menjen a fenébe.... Hülye pénzsóvár.............. Áhh hagyom a picsába szót sem érdemel....
  • Esrohnoil
    20 van össz. Több nem lesz.
    Matrix hubon tuti megvan vkinek.
    Én 1 hét alatt leszedtem.
  • wizy
    megnyugtatlak, én ugy tudom hogy copy, mert máshol is láttam már ezt a szövegt, és akkor én is nagyot röhögtem rajta, hogy ilyen kérdéseket feltesznek:-)
  • Hazo
    nekem 1-14-ig van meg angolul, a többit sajna nem találom :(((
  • Punker
    mert?
  • Blasta
    Én meg nem találtam 10-20-ig egyik magyar hub-on se...:-(
  • Blasta
    "Sikeres lesz-e Palpatine gonosz terve? Elnyeli-e Anakint a sötét oldal hatalma? Többek között ezek a kérdések kerülnek majd megválaszolásra májusban "

Ki az az ütődött, aki ilyen kérdéseket feltesz?????
    Ezzel a "megmutatom a film előzményét" koncepcióval csak épp annyi a fő gond, hogy MINDENKI TISZTÁBAN VAN A VÉGÉVEL (azaz a trillógia elejével).

Ilyen hülye hatásvadász kérdéseket feltenni szánalom...
    Remélem nem Cat írta, hanem copy-zta vhonnan. :-)
  • Bucser
    Méghogy amíg Lucas él nem lesz First Triology DVD repack.... Dugja f*l magának Lucas és még utánna is rúgok....
  • Esrohnoil
    Én megnéztem mind a 20-at.
    Nekem tetszettek. :)
  • Punker
    Star Wars Trilogy DVD
  • Punker
  • Punker
  • Cat #179
  • Hazo
    sziasztok!

nem tudjátok véletlen, hogy honnan tudnám leölteni a clone wars rajzfilmsorozat eddig megjelent részeit?

köszi
  • Kori
    Nagyon de nagyon valószínű ez lesz!!