5229
-
Cat #216 meg ugye nem csak nekem tünt fel, hogy a birodalmi tábornokok és más katonai vezetők egyenruhája a nácikéra hasonlít? :) -
pill -
Cat #214 igen, az érdekes, meg arra is kiváncsi lennék hogy mit tudnak a császár piros sisakos testőrei, milyen spec képességeik vannak ilyesmi
kétlem hogy csak reprezentatív szempontból lennének ott :) -
jobb alul mi az a piros rohamosztagos sapka??? -
Normális rajzfilm sorozatot csináljanak belőle. olyan Fájnöl fentezis sztájl-t -
hé a képem -
Cat #210
-
Annak idején kellett volna megcsinálni a folytatásokat is, nem pedig a mai technikával. Egyáltalán nincs már Star Wars hangulata, az akkori bábok, sminkek és maszkok sokkal jobbak voltak mint a mai renderelt figurák. Hát hogy néz ki már Watto vagy Yoda, ne haragudjon meg senki, de sztem sokkal, valóságosabbnak tgűnt, ha nem teljesen annak, a régi bábos, maszkos megoldás. Jabbát meg már meg se említem. -
Nem, ami Movie az maradjon is az! Igy is elég gáz az 1,2,3, + a 7,8,9 ezekhez képest kicsit lassúak a Jedik az "eredeti"
epizódokban!Mókás, de lehetne már hagyni békén ezt az egész SW dolgot,amikor megcsinálták kultusz film lett de a folytatásokkal nekem egy kicsit sok volt! Szerintem elvesztette a varázsát! Szó szó Nem kéne belepiszkálni, így is eléggé elb*szták -
"TV-t nézünk 2006-ban?
2004-04-29
Továbbra is tartja magát az a pletyka, hogy a Lucasfilm a mozifilmek után a
TV-képernyőn szeretné tovább bővíteni a Star Wars-univerzumot. A TF.N forrásai
állítják, hogy lesz TV-sorozat 2006-ban. Hogy animációs vagy élő szereplős sorozatról,
esetleg mindkettőről lenne-e szó, arról állítólag év végén dönt a Lucasfilm.
Ti melyiket látnátok szívesebben? Mely szereplőkre és történetekre lennétek kíváncsiak?
Egyáltalán örülnétek-e, ha a történetek a TV-képenyőkön folytatódnának? "
-
a könyvek jók voltak, de hogy a film megvalósítható e abban nem vagyok biztos, az eredeti szereplők megöregedtek újjakkal pedig szerintem nem szabad megcsinálni -
Alitolag nagy esej vanarra hogy megvalositsak par ev mulva az utolso harom reszt a szeriabol. Igaz hogy azt Timothy Zahn irta de mivel tudgyuk hogy a tobbi reszhez is "erosen" koze volt , ezert orvedhetunk ha a Birodalom Orokosei , Sotet Erok Ebredese es Az Utolso Parancs is majd egyszer filmvaszonra kerul. Oszinten nekem Thrawn is eleg imponalo negativ karakter es tok fasza lenn egy muvi. Azaz harom muvi :) -
azok kalóz verziók voltak, mint pl az EP I-nél is voltak megjelenés elött majd 1 évvel, mozikból kilopták a filmet és a hangot és azt rakták DVD-re -
Pedig én láttam dvd-video logoval ellátott borítokkal, nem írottnak tűnő dvd-lemezekkel.
Akkor az nem hivatalosan jött ki? -
hivatalosan soha nem jött ki DVD-n csak VHS-n......... -
Hmm....
Már egy ideje van dvd-n, most újra kiadják? -
Egyébként a 00. részben (Így készült) mondja is a csóka h. csak 20 részes. -
Hát ha láttad a 20.-at akkor tudod miért. -
NEM
LESZ
TÖBB
RÉSZ?????????
De miért? Ennyi volt? -
ez van -
de én azért vettem meg a VHS-t mert azt mondták nem lesz dvd.... Ha tudom, hogy lesz dvd akkor megvárom azt... -
Addig még elhalálozhat a rendező :) -
Szeptemberben jön.... -
én is megvettem a VHS-t és örülök hogy kijön DVD-n ugyanis a VHS minősége kissé romlik... -
Ki is adták már?
Mert ha nem, akkor addig még meghalhat az öreg.
-
Mert 1,5 évvel ezelőtt mondta azt, hogy nem lesz dvd kiadás az első triológiából amíg ő életben van. Jó mondtam így megvettem a VHS-en..... Akkor mi a tökömnek vettem meg VHS-en ha mégis lesz dvd kiadás????????? Menjen a fenébe.... Hülye pénzsóvár.............. Áhh hagyom a picsába szót sem érdemel....
-
20 van össz. Több nem lesz.
Matrix hubon tuti megvan vkinek.
Én 1 hét alatt leszedtem. -
megnyugtatlak, én ugy tudom hogy copy, mert máshol is láttam már ezt a szövegt, és akkor én is nagyot röhögtem rajta, hogy ilyen kérdéseket feltesznek:-) -
Hazo #188 nekem 1-14-ig van meg angolul, a többit sajna nem találom :((( -
mert? -
Én meg nem találtam 10-20-ig egyik magyar hub-on se...:-( -
"Sikeres lesz-e Palpatine gonosz terve? Elnyeli-e Anakint a sötét oldal hatalma? Többek között ezek a kérdések kerülnek majd megválaszolásra májusban "
Ki az az ütődött, aki ilyen kérdéseket feltesz?????
Ezzel a "megmutatom a film előzményét" koncepcióval csak épp annyi a fő gond, hogy MINDENKI TISZTÁBAN VAN A VÉGÉVEL (azaz a trillógia elejével).
Ilyen hülye hatásvadász kérdéseket feltenni szánalom...
Remélem nem Cat írta, hanem copy-zta vhonnan. :-) -
Méghogy amíg Lucas él nem lesz First Triology DVD repack.... Dugja f*l magának Lucas és még utánna is rúgok....
-
Én megnéztem mind a 20-at.
Nekem tetszettek. :) -
Star Wars Trilogy DVD -
-

-
Cat #179
-
Hazo #178 sziasztok!
nem tudjátok véletlen, hogy honnan tudnám leölteni a clone wars rajzfilmsorozat eddig megjelent részeit?
köszi -
Nagyon de nagyon valószínű ez lesz!!