5229
-
és még sok más meg van változtatva -
Ez több, mint a korábban kiadott változat. Tele van apróbb változtatásokkal. Elvileg Jabba is "fel van javítva". -
ennyire magváltozott volna a rendezői változat? nem biztos, hogy ennek mindenki örül, gondolok itt a fanatikus rajongókra... -
Nézd meg a korábbi verziók feliratát, és olvasd el ezt. Ennek kevésbé van meg a dallama, és a hangulata. Még csak idáig jutottam, mert többre nem volt időm.
Jahh, és még megnéztem, hogy "ki lő először", és döntetlen. -
ez alatt mit értesz? -
Az Új reménynek a nyitó feliratát hangulatilag nagyon elrontották... :( -
ez marhajó, nem is tudtam :) -
ja és mindig 1138-as kóddal lehet előhozni őket (a THX 1138 volt Lucas első filmje innen jön a kód) -
minden Star Wars DVD-n vannak ilyen extrák, nincsenek feltüntetve a borítón és a menüben sem, úgyhogy keresgélni kell őket :) -
ezt honnan tudtad meg, ha rejtett? ráírták valahová? -
igen :) -
ebbe? -
a rejtett extrák:
1. Bonus lemez betesz
2. Video games & still kivalaszt
3. beüti a 11-et (asztalin 10+ aztán 1, nekem a gépben siman beutottem hogy 1 1
4. var egy kicsit ha jol csinalta akkor R2 mellett egy dobozka sárga színű lesz
5. beüti külön-külön a 3asat es a 8asat
6. röhögcsél :) -
Je je je! Meghozták a dvd-t! -
Olyan, mintha a közepén egy vöröscsillag lenne... :) -
és már meg is jött :)))))) a postás a melóhelyre kihozta nekem :))))))) -
tegnap kaptam mail-t hogy már hétfőn kipostázzák :) -
ha a posta "gyors" szállítását is számítjuk akkor már csak 1 hét :) -
up -
Prof William #237 Egy fenét!
Ez egy titkos Birodalmi harci állomás! -
vicces a természet (vagy Lucas nyúlta az ötletet) :
-
jól emlékeztem. -
még 2 hét -
én úgy emlékszek mind 3-at ő írta, Birodalom Örökösei + Sötét Erők Ébredése + Utolsó Parancs, majd megnézem otthon -
Mentol #232 Az SLP-n ennyit találtam Zahntól:
Zahn, Timothy - A Birodalom örökösei
Zahn, Timothy - A hódítók öröksége (ez nem SW)
Zahn, Timothy - A múlt kísértete
-
VII-VIII megvan de a IX. a könyv súllyának 2x-ese aranyban :( 8 éve nem tudom megvenni -
Mentol #230 Jól írtad a nevét, ha ő volt az. A Sötét erőt ő írta.
Valaki egy lelőhelyet tud a könyvhöz? -
az a IX. EP igaz? Timothy Zahn talán az író. (lehet rosszul írtam a nevét majd ha haza értem megnézem) -
Mentol #228 Csá!
Az utolsó Parancs c.könyvhöz tud valaki linket? Azt ki írta? -
még 20 nap -
Ez igen! Nem semmi kis trailert dobtak össze, olyan aminek kell lennie: izgalmas lényegretörö! Nemtudom hogyvagytok vele de akárhányszor néztem meg az eredeti trilogiát videon mindig valami ujjat tudott mutatni. DVD-t már megrendeltem én is, alig várom már h 5.1 EX surroundba halljam a csodát -
még 3 hét és jön! -
Return of The Jedi DVD
Anakint berakta Lucas a végére, Yoda és Obi-Wan mellé. -
Star Wars Trilogy DVD trailer !
A szeptember huszonegyedikén debütáló Star Wars Trilogy DVD valószínűleg nem csak a mi "megvesszük premiernapon" listánkon szerepel: a klasszikus SW trilógia DVD kiadásának mozgóképes bemutatója pár napja ugyan már elérhető a Hyperspacen (Lucasék fizetős online szolgáltatása, ugye) keresztül, de most az amerikai Amazon webáruház is felpakolta - mi meg gyorsan átrángattuk magunkhoz. Jó hosszú, közel négy perces trailerről van szó: a trilógia emblematikus jelenetein kívül elsősorban a negyedik, bónusz lemezre fókuszál - lesz itt minden, min szemnek-szájnak ingere (Making of.., audiokiommentár, interjúk, SW Battlefront Xbox demo, plusz Peter Jackson maestro is dicséri egy kicsit az SW-t), sőt, Lucasék az Episode III (a film és a játékváltozat) munkálatairól is felpakoltak némi filmanyagot (ezekből pár kockát a trailerben is láthattok, már csak ezért is érdemes letölteni). A mindenkit leginkább izgalomban (rettegésben :-) tartó témáról persze hallgat a bemutató: egy szó sem esik arról, hogy a pletykált változtatások (Hayden Christensen a Jediben, "lecserélt" uralkodó a Birodalomban, feljavított CGI Jabba a New Hopeban) benne lesznek e a DVD kiadásban. Erre tessék:
Star Wars Trilogy DVD trailer
by 576.hu -
Cat #222 Még egy év a Star Wars III. bemutatásáig
A Csillagok háborúja harmadik részét előreláthatóan 2005. május 19-én mutatják be, pedig még 2000 speciális effekt nem készült el, és sok jelenetet még nem forgattak le.
A sorozat 3. epizódjának mínusz első születésnapja alkalmából a Lucasfilm helyzetjelentést adott a készülő film állapotáról. Bár rengeteg munka van még hátra, minden a legnagyobb rendben halad, a film 2005. május 19-én a mozikban lesz, hangzik az optimista nyilatkozat.
A film jelen pillantban nagyjából félig van kész, folynak a vágási munkálatok, az ILM gőzerővel készíti a speciális effekteket, több, mint 2000 jelenettel kell még végezniük jövő április 1-jéig. De a modellkészítők sem lazsálnak Lucas saját trükkcégénél, épp a két legnagyobb maketten dolgoznak, ezek közül az egyik egy 5 méteres "kültéri környezet". Aggodalomra azonban semmi ok, a második rész készítésekor egy évvel a bemutató előtt ugyanitt tartott a gyártási folyamat.
Az augusztusra tervezett pótforgatásig sem állt le a hiányzó nyersanyag beszerzése, a hét első felében például wookie-kat fognak forgatni Ausztráliában illetve Temuera Morrison egyes jeleneteit is ekkor rögzítik. Ezután a Skywalker Ranch stúdióiban fogják felvenni a forgatott képekhez tartozó szöveget, de úgy, hogy a színésznő a déli kontinensen, a rendező pedig Észak-Amerikában tartózkodik. A Tion Meldont játszó Bruce Spence dialógusait is ezen a héten tervezik rögzíteni, erre mondják, hogy ég a kezük alatt a munka.
Az epizódnak hivatalos címe még mindig nincs, egyelőre a Star Wars - III. rész - A birodalom születése (The Birth of the Empire) tűnik a befutónak, bár a szakértők szerint az "of the" szókapcsolat nem fog egymás után 2 rész címében szerepelni. Az első előzetest a teaser plakáttal együtt csak az év vége felé láthatjukmajd, ám az ősszel megjelenő Star Wars Trilogy extrái között lesz némi néznivaló az ifjú Darth Vaderről. -
ez van, pár másodperces háttér jelenethez nem írnak full történetet. -
Cat #220 rizsa :I -
Cat #219 köszi -
nem is, a német 2. vh-s (nem náci) egyenruhákon több volt a minta/kitüntetés -
A Császári Királyi Testőrség (Imperial Royal Guard)