5229
star-wars-banner.jpg
  • Punkerwork
    lesz HD-DVD-n de az még odébb van bőven.
  • HoTDoG
    Vajon lesz olyan kiadás, amiben mind a 6 rész benne lesz?
    Erről még nem lehet tudni semmit?
  • Punkerwork
    olyan nincs :) a 97-es VHS-ből volt DIVX verzió abból csinálhattak DVD-t
  • HoTDoG
    Találtam 1 oldalt (warez), ahonnan 2.0-s magyar hanggal lehet letölteni. Legalábbis így reklámozzák:

Star.Wars.A.New.Hope.1977.PAL.HUN.DVDR-SCP
    magyar cím: Star Wars - Egy új remény
    hang: magyar--DS 2.0, angol--DD 5.1
    felirat: magyar, angol
    menü: van
    extrák: nincs

DVD warez oldal, szal csak DVD-ket lehet letölteni. Elképzelhető, h a régi változatnak a dvd kiadása?
  • Punkerwork
    hang mindegyiken ugyanaz (csak angol)
  • bandia
    szúrva bocs:)
  • bandia
    Sziasztok! Szóval a Magyar kiadás el van szórva? Én jelenleg Csehországban vagyok, és meg tudnám venni az ittenit. Inkább tegyem azt? Ezen nincs ilyen sárga pecsét, a hangról viszont nem tudok!
    Mit javasoltok? Köszi
  • RaveAir
    Van utalás. Az 4. részben, amikor fénykarkard párbaj közben Vader azt mondja: "Most már én vagyok a mester!"
  • Punker
    első rész végén padawan-ból rögtön mester lesz???
  • _Vegeta_
    Ertem en, de miert nekem mondod ?
  • Mhosah Myth
    Az 1 végén Yoda mondja, hogy elnyerte a mesteri címet és hogy kitaníthatja Anakint... A 2-ben is Obi-van mesternek emlegetik de a 4-5-6 -ban tényleg nincs utalás arra, hogy mester lenne. Ott max Kenobi tábornok mivel ő vezette a klónokat a csatába 3.-ik részben ha jól tom...
  • Johnyy
    Én akármenyire mondják hogy a sw már nem mai dolog,, negem annakideén,, (nálam a 97 ben a felujitásnál futott be) amikor megismertem ez t a hihetetlenül összetett világrendszert történelni minőséget és részletességben gazdag világrendszert,, az ismeret len egy olyan korrekt megmagyarázása amiben az emberi elkülcsök a gonosz és a jó csap ösze , és ugyanakkor senki sem számít je jónak se gonosznak,,, Gyönyörő az erő hitvalása, a mivolta ,,v nembeszélve a technikai globalitásról és a viszonyok álltal teremtett monumentalitás mindíg pontos és gyönyörűűűűű

Annak ideén ezt nem tudom ki alkotta de George ugye , minden elismerésem neki, még ehhez foghatót nem lááttam!!!!

Ja és ott van azis hogy akármeikr rész akár a trilógián kívül is ha megnézzük még a 1000 "ték"(:D) kor is fedezhetünk fel kapcsolatokat egymásból következő dolgokat , titokratosságot,, hogy a Film megnézése után még sokadik alkalomra is egy ojan Katharsis lép fel aki megnézi hogy mindíg ujabb késztetést érez az ujra megnézésre

(Akit meg nem köt le, és csak a damilon lógó maketteket látja az ne alkosson véleményt)
  • _Vegeta_
    En nem tertem volna at. Ez az egesz nem arrol szol.
    Ugyanugy minthogy a shaolin szerzetesek se tamadnak le mindenkit, mivel csak vedekezesre hasznalhatjak a tudasukat. A jedi tarsadalom is ilyen.
  • Johnyy
    Én áttértem volna,, na mindegy ez magánvélemény.... Még az 10 000 dik megnézésre is drukkolok luknek hogy térjen át...
  • Johnyy
    JA! Rájöttem! a Bespin és az a jelenet
  • bigapó
    Akkor döbben rá, hogy Ő is azon az úton halad a Sötét oldal felé, mint annak idején az apja és ezt nem akarja, ezért nem öli meg az apját és ezért durran be a császár...
  • Johnyy
    EZ igaz! AZ RPG elmagyarázza ésszabályozza amit megalkottak, mert pl én anno a rtilogi 1,2,3 megnézésekor azt hittem hogy az uralkodó villámai maga er erő ami sithé változtatja az embert ,, (jedit) nem pedig csak egy fájdalmas tényező.. :) meg pl Meg most az hogy is volt amikor lúk levágja a faterja kezét és ránéz a sejátjára akkor azon azért lett fekete bevonat mert levágta vagy emléxem hogy egy sérülés miatt húzott rá egy kesztyűt..
  • Punkerwork
    nem a szabályokról beszélek hanem a világról, a könyvek/filmek sok mindent nem magyaráznak meg, az RPG-s világ sok lyukat betöm.
  • bigapó
    pont azért érthetőbb és egyértelműbb szerintem a filmnél, mivel ott minden le van írva és ezen szabályok szerint játszhatsz. Gondolom, mert eddig csak MÁGUS-hoz volt szerencsém párszor.
  • Punkerwork
    nana, ne hasonlítsd össze a szerepjátékot a Pc/konzol game-ékkal, az RPG világa sokkal teljesebben ki van dolgozva.
  • bigapó
    mert az is játék:))
  • Punkerwork
    szerepjátékot kihagytad :)
  • Johnyy
    A sitek villámoznak a jedik elmélkednek.. :D
  • bigapó
    Már most mi?
  • Johnyy
    dE a filmben is így van nem??
  • bigapó
    Eddig a kollegámmal társalogtatok, de közel egy véleményen vagyunk és lényegében én is beleszóltam mit írjon:))

Elkezdtünk beszélgetni erről, mert Ő is nagy SW-fan és nem tudtunk dönteni, erre mondtam ,hogy dobjuk fel itt is. Fel is lendült a topic forgalma:))

Azt hozzá se kell tennem, hogy csak filmről beszélünk, hiszen a játékokban eleve vannak félreérthető dolgok. Most nem akarok példákat sorolni, de vannak. Na meg aki olvasott regényt ill. képregényt azok alapján is mást állíthat, tehát ezt is hozzávehetjük, de a játék kizárva!!
  • Punkerwork
    lökés/villám/fojtás mindet nem tanulják meg minden erőhasználó azt fejleszti ami legjobban illik a stílusához, a mesteri cím pedig nem a harci teljesítményt méri hanem a tudást/bölcsességet.
  • Johnyy
    Úgy hogy Maul EGy Zabrak és azok harcra szakosodnak,, mondjuk ő is simán levilámozhatta volna,, de JINI az jedi és egy villám nagyon ki vette volna az ereét mint sötét erő
  • bigapó
    Hogyha egy mester lealáz egy darab jedilovagot, akkor Darth Maul hogytudja legyőzni Quoi-Gon Jin-t? Mert villámmal megsütné mint az újévi malacot. Ezek szerint Jin nélkülözte ezt az alapvető mesterkészséget.Valami unfrankó.
  • Punkerwork
    nem tom, 1, 4,5,6,-ban tuti nem az :)
  • Johnyy
    A Ep2 ben az volt nem?? vagy rocul emlékszem...
  • Punkerwork
    Obi-Wan Kenobi nem volt mester, legalábbis nincs rá sehol utalás hogy az lenne úgy emlékszek
  • Punkerwork
    doku/vader nem volt igazi sith, ők csak átálltak az erő sötét oldalára.
  • Johnyy
    Igen de pééell a sitheknél nincs sith tanács és ott az a döntő hogy ha van egy tanítványa vkinek akkor már az mester lessz ,, obivan mester volt ugye (adományozási szinten is) ??
  • Punkerwork
    "Padavan=Tanítvání Lovag=álltalános futkározó fénykardos Mester=akinek van egy tanítványa", és mint már mondtam a mesteri címet csak a jedi tanács adta, de 1 lovag is taníthatott
  • Johnyy
    EZen mi a nem érthető
  • Punkerwork
    na akkor ezt érthetően plz :)
  • Johnyy
    Duku mester volt??? Most ha ki akarsz nyírni egy embert lassan akkor nem fogod az egész irányítólözpontot leelektrizállni....
    Padavan=Tanítvání Lovag=álltalános futkározó fénykardos Mester=akinek van egy tanítványa Ja Vader Tudott Folytogatni fénykarloret bevettni
    lökés húzás!! Meg szerintem a tárgyakat csak akarattal irányította nem kellet kézmozdulatokat csinállnia
  • bigapó
    Köszi a választ, akkor ezekszerint Vader Tudott volna villámokat szorni,ezt nem csak a mesterek kiváltsága volt.
    De Vader lovag volt A Szith Fekete lovagja ezt mondták rá.
  • Punkerwork
    akkor kint vedd meg!