5229
-
lesz HD-DVD-n de az még odébb van bőven. -
HoTDoG #415 Vajon lesz olyan kiadás, amiben mind a 6 rész benne lesz?
Erről még nem lehet tudni semmit? -
olyan nincs :) a 97-es VHS-ből volt DIVX verzió abból csinálhattak DVD-t -
HoTDoG #413 Találtam 1 oldalt (warez), ahonnan 2.0-s magyar hanggal lehet letölteni. Legalábbis így reklámozzák:
Star.Wars.A.New.Hope.1977.PAL.HUN.DVDR-SCP
magyar cím: Star Wars - Egy új remény
hang: magyar--DS 2.0, angol--DD 5.1
felirat: magyar, angol
menü: van
extrák: nincs
DVD warez oldal, szal csak DVD-ket lehet letölteni. Elképzelhető, h a régi változatnak a dvd kiadása? -
hang mindegyiken ugyanaz (csak angol) -
bandia #411 szúrva bocs:) -
bandia #410 Sziasztok! Szóval a Magyar kiadás el van szórva? Én jelenleg Csehországban vagyok, és meg tudnám venni az ittenit. Inkább tegyem azt? Ezen nincs ilyen sárga pecsét, a hangról viszont nem tudok!
Mit javasoltok? Köszi -
Van utalás. Az 4. részben, amikor fénykarkard párbaj közben Vader azt mondja: "Most már én vagyok a mester!" -
első rész végén padawan-ból rögtön mester lesz??? -
_Vegeta_ #407 Ertem en, de miert nekem mondod ? -
Az 1 végén Yoda mondja, hogy elnyerte a mesteri címet és hogy kitaníthatja Anakint... A 2-ben is Obi-van mesternek emlegetik de a 4-5-6 -ban tényleg nincs utalás arra, hogy mester lenne. Ott max Kenobi tábornok mivel ő vezette a klónokat a csatába 3.-ik részben ha jól tom... -
Én akármenyire mondják hogy a sw már nem mai dolog,, negem annakideén,, (nálam a 97 ben a felujitásnál futott be) amikor megismertem ez t a hihetetlenül összetett világrendszert történelni minőséget és részletességben gazdag világrendszert,, az ismeret len egy olyan korrekt megmagyarázása amiben az emberi elkülcsök a gonosz és a jó csap ösze , és ugyanakkor senki sem számít je jónak se gonosznak,,, Gyönyörő az erő hitvalása, a mivolta ,,v nembeszélve a technikai globalitásról és a viszonyok álltal teremtett monumentalitás mindíg pontos és gyönyörűűűűű
Annak ideén ezt nem tudom ki alkotta de George ugye , minden elismerésem neki, még ehhez foghatót nem lááttam!!!!
Ja és ott van azis hogy akármeikr rész akár a trilógián kívül is ha megnézzük még a 1000 "ték"(:D) kor is fedezhetünk fel kapcsolatokat egymásból következő dolgokat , titokratosságot,, hogy a Film megnézése után még sokadik alkalomra is egy ojan Katharsis lép fel aki megnézi hogy mindíg ujabb késztetést érez az ujra megnézésre
(Akit meg nem köt le, és csak a damilon lógó maketteket látja az ne alkosson véleményt) -
_Vegeta_ #404 En nem tertem volna at. Ez az egesz nem arrol szol.
Ugyanugy minthogy a shaolin szerzetesek se tamadnak le mindenkit, mivel csak vedekezesre hasznalhatjak a tudasukat. A jedi tarsadalom is ilyen. -
Én áttértem volna,, na mindegy ez magánvélemény.... Még az 10 000 dik megnézésre is drukkolok luknek hogy térjen át...
-
JA! Rájöttem! a Bespin és az a jelenet 
-
Akkor döbben rá, hogy Ő is azon az úton halad a Sötét oldal felé, mint annak idején az apja és ezt nem akarja, ezért nem öli meg az apját és ezért durran be a császár... -
EZ igaz! AZ RPG elmagyarázza ésszabályozza amit megalkottak, mert pl én anno a rtilogi 1,2,3 megnézésekor azt hittem hogy az uralkodó villámai maga er erő ami sithé változtatja az embert ,, (jedit) nem pedig csak egy fájdalmas tényező.. :) meg pl Meg most az hogy is volt amikor lúk levágja a faterja kezét és ránéz a sejátjára akkor azon azért lett fekete bevonat mert levágta vagy emléxem hogy egy sérülés miatt húzott rá egy kesztyűt.. -
nem a szabályokról beszélek hanem a világról, a könyvek/filmek sok mindent nem magyaráznak meg, az RPG-s világ sok lyukat betöm. -
pont azért érthetőbb és egyértelműbb szerintem a filmnél, mivel ott minden le van írva és ezen szabályok szerint játszhatsz. Gondolom, mert eddig csak MÁGUS-hoz volt szerencsém párszor. -
nana, ne hasonlítsd össze a szerepjátékot a Pc/konzol game-ékkal, az RPG világa sokkal teljesebben ki van dolgozva. -
mert az is játék:)) -
szerepjátékot kihagytad :) -
A sitek villámoznak a jedik elmélkednek.. :D -
Már most mi? -
dE a filmben is így van nem?? -
Eddig a kollegámmal társalogtatok, de közel egy véleményen vagyunk és lényegében én is beleszóltam mit írjon:))
Elkezdtünk beszélgetni erről, mert Ő is nagy SW-fan és nem tudtunk dönteni, erre mondtam ,hogy dobjuk fel itt is. Fel is lendült a topic forgalma:))
Azt hozzá se kell tennem, hogy csak filmről beszélünk, hiszen a játékokban eleve vannak félreérthető dolgok. Most nem akarok példákat sorolni, de vannak. Na meg aki olvasott regényt ill. képregényt azok alapján is mást állíthat, tehát ezt is hozzávehetjük, de a játék kizárva!! -
lökés/villám/fojtás mindet nem tanulják meg minden erőhasználó azt fejleszti ami legjobban illik a stílusához, a mesteri cím pedig nem a harci teljesítményt méri hanem a tudást/bölcsességet. -
Úgy hogy Maul EGy Zabrak és azok harcra szakosodnak,, mondjuk ő is simán levilámozhatta volna,, de JINI az jedi és egy villám nagyon ki vette volna az ereét mint sötét erő -
Hogyha egy mester lealáz egy darab jedilovagot, akkor Darth Maul hogytudja legyőzni Quoi-Gon Jin-t? Mert villámmal megsütné mint az újévi malacot. Ezek szerint Jin nélkülözte ezt az alapvető mesterkészséget.Valami unfrankó. -
nem tom, 1, 4,5,6,-ban tuti nem az :) -
A Ep2 ben az volt nem?? vagy rocul emlékszem... -
Obi-Wan Kenobi nem volt mester, legalábbis nincs rá sehol utalás hogy az lenne úgy emlékszek -
doku/vader nem volt igazi sith, ők csak átálltak az erő sötét oldalára. -
Igen de pééell a sitheknél nincs sith tanács és ott az a döntő hogy ha van egy tanítványa vkinek akkor már az mester lessz ,, obivan mester volt ugye (adományozási szinten is) ?? -
"Padavan=Tanítvání Lovag=álltalános futkározó fénykardos Mester=akinek van egy tanítványa", és mint már mondtam a mesteri címet csak a jedi tanács adta, de 1 lovag is taníthatott -
EZen mi a nem érthető -
na akkor ezt érthetően plz :) -
Duku mester volt??? Most ha ki akarsz nyírni egy embert lassan akkor nem fogod az egész irányítólözpontot leelektrizállni....
Padavan=Tanítvání Lovag=álltalános futkározó fénykardos Mester=akinek van egy tanítványa Ja Vader Tudott Folytogatni fénykarloret bevettni
lökés húzás!! Meg szerintem a tárgyakat csak akarattal irányította nem kellet kézmozdulatokat csinállnia -
Köszi a választ, akkor ezekszerint Vader Tudott volna villámokat szorni,ezt nem csak a mesterek kiváltsága volt.
De Vader lovag volt A Szith Fekete lovagja ezt mondták rá. -
akkor kint vedd meg!