5229
-
vmelyik részben szerepelt Mara ? -
én úgy tudtam hogy Mara fiatalabb mint Luke. -
Ezt nem tudtam, de most, hogy utánnanéztem Ő akkor születik, amikor Anakin-ból Darth Vader lesz (+/- 1 év). Most már csak az a kérdés, hogy a Császár mikor veszi pártfogásába? -
_Vegeta_ #453 Szoval tiszta Jedi..
Jajj nagyon szuksz ez az uj starwars. Persze imadom ezt is, csak ne star wars lenne a neve. :> -

SPOILER

"Anakin és Dooku gróf párbaja lélegzetelállító lesz. Nem egyszerűen a vívás miatt, hanem mert az egészet figyelemmel kíséri Palpatine, a háttérben pedig hatalmas ablakokon keresztül az űrcsatát láthatjuk. Vadászgépek csapnak össze, csatahajók rontanak egymásnak.....A film első vágásában Anakin nem csupán fojtogatja, hanem az Erő által a falhoz is taszajtja Padmét. Ezt azonban kivágták a filmből.
A lány ezután kómába esik, és a legújabb változat szerint nem is ébred fel többé."
-
egészségedre ! -
és letölthetme!? Ako köc hogy colc -
igen, az amcsi mozikban.
de már előtte 1 nappal kerül publikálásra. -
5. én! -
nov. 4. -én érkezik a trailer. -
_Vegeta_ #446 Vegulis igaz, lehet kitalalnak vmit h 30. szulinap. :D -
az a 20 év, 5 se lesz :) -
_Vegeta_ #444 ez jo. :D
Telleg Kyle Katarn mikor szuletett tudja vki? :D
Izee, szoval megneztem a dvdket, mind nagyon kiraly foleg h van rajta magyar hang is, hehe:) tehat szep es jo, bar a jedi vegen fura volt Christensent latni az igazi Anakin helyett. :)
Mar most varom a 20ev mulva jovo felujjitast HDDVDre. :>> -
hogy tűnne fel? még nem is él..... -
Kérdés: Mara Jade fel fog tűnni az új (azaz 3.) részben? -
ÉN megismertem csak nem jotott kapcsiból eszembe a névje!! -
Xboxman #440 meg tudnád mondani melyik oldal(jöhet privibe is)? -
HoTDoG #439 Tarkin - magyarul -
Aspyrin #438 Tarkin -
Bizonyítékot kérek, mert a kollega nem hiszi el:) -
Aspyrin #436 Áz !!!4444 Csürhe bándá !!!444
[ő sem ismerte]
-
Tarkin-t nem ismeritek meg??? ti tényleg lázadó csürhe vagytok..... -
nem az 1 részben volt az a nagy mó vagy ki -
ööö.. a jobb alsó "arc", az egész pontosan kicsoda?
mert ismerősnek ismerős, de nem tudom beazonosítani (csak annyi biztos, hogy birodalmi:)) -

-
Aspyrin #431 Nesztek ;-)
-
VAgy ez!:
-
Nekem ez a véder dizájn már már gyönyörű nagyon hangulatos melankólikus dark -
hát persze a gyengékben félemet kelt a sötétoldal ereje :) -
Húú!
most megijedtem:))) -
-
Meg a rajzfilmeket is. :) -
Kenobi max. tábornok volt.
-
HoTDoG #423 Future DVD -
HoTDoG #422 Star Wars-os kisfilmeket, rajongó filmeket keresek. Az SWgalaxies magyar oldalán található ebből pár. Némelyik 3d-s, animációs rövidfilm, vagy teljesen élethű, stb.
Valaki tudna ebben segíteni? -
MI a címe?? -
nimfas #420 nekem is ez a módosított változat van meg :-)
haver megvette a gyárit... leszedtem róla a videót, és az angol 5.1 hangot, feliratokat.... és hozzápakoltam a magyar szinkront, és sirály lett :) még forced magyar és angolt is csináltam hozzá. -
Különben nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a felújított szinkron nem jön be :( A nem felújított változatoknál (tehát pl amiben az Episode 4-ben nincs benne a Jabba) sokkal jobban bejön a szinkron, pedig a legtöbb hang ugyanaz, de mégis más :( Pl Darth Vader hangja sokkal jobban mélyebbre van véve, C3-PO hangja is sokkal jobb... -
_Vegeta_ #418 A kutyafáját! Ezt szajkozom mar miota.. Ez a DVD es van alatta 2.0as szal STEREO magyar hang. A felujitott szinkronja.
Bah.. -
Ez nem a régi verzió, ez az új, csak hozzápakolták a szinkront ;)