5229
star-wars-banner.jpg
  • Punkerwork
    EP III-nak külön topic van.
  • Esrohnoil
    Miért? Ez nem az? :)
  • Punkerwork
    a film topicjában van link
  • Esrohnoil
    Trailer hol van fent?
  • Alien
    Nekem is a 95-ös kiadású VHS van meg :) Szerintem ott sokkal jobb a szinkron mint a 97-es SE kiadásban. Különben megvan nekem is mind a 3 rész dvd-n + a bonus dvd, nem semmik azok a trailerek :) Furcsa lenne úgy nézni a filmet.
  • Punker
  • _Vegeta_
    mien trailer ?
  • Adam5
    jaja, nagyon király csak a zene alatta lehetne egy kicsit pergősebb
  • VGQ
    Kinn a trailer!!!!!!!!!
  • _Vegeta_
    Ok, ugyanazd dumaltuk.

" Talán majd a HD-DVD-s kiadásban."
    Hat remeljuk mihamarabb bekovetkezik, talan luci bacsi mar el is tervezte a dolgokat. Csak egyenlore a dvdkbol kell kisajtolni penzt, meg megvarni meg elterjed a HD DVD. Bar lehet a Blueray kozbeszol. :D
  • HoTDoG
    Nem is vettem sértésnek.
    Az én 95-es verziómra is az van írva, h THX, digitálisan felújított, kép és hangminőség.
    "A trailerek az extra dvdn korabeliek. :) Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel. "
    Valahogy mintha ugyanezt írtam volna le, csak más formában.
    De mind1. Igazából annak örültem volna, ha a makettes jeleneteket számgéppel újraforgatják... Talán majd a HD-DVD-s kiadásban.
  • HoTDoG
    Valahogy úgy értettem, h azokat újra megcsinálják számgépen. Szép is lenne...
  • _Vegeta_
    Nem serto szandekkal mondtam amit mondtam de,
    Nekem megvan mind a 95os 97es kiadott, de a 95os nem az SE, nincsennek benne az uj reszek es a szinkron is mas. Akkor kicsit idegesitett is, h mi a fene ez h nincsennek benne azok a reszek amit a moziba lattam. Szvsz csak kiadtak a regit felujjitott keppel, mielott kinyomtak volna az ujat. Viszont a dvdn levo verzionak lathatoan szebb a kepe. Csak figyeld meg sokkal élesebb, es a szinek is elenkebbek. Raadasul ez mar digitalis.
    A trailerek az extra dvdn korabeliek. :) Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel.
    Szamitogepes resz nagggyon keves van 4-5-6ban. Mivelhogy a csatajeleneteket mint azt Punker is mondta makettekkel csinaltak. Az SE tartalmaz nehany szamgepes animaciot, de nem jelentos es szvsz felesleges lett volna megcsinalni. Ilyen jelenet pl, a jediben az eneklo kis idegen csajszi Jabbanal.
    Jol olvastad egyebkent egy reszet meg is csinaltak, csak nezd meg Jabbat a New Hopeban. Teljesen lecsereltek a regit.
  • Punker
    számítóhépes jelenet? ember ott a trükökk nagy rész makett.....
  • HoTDoG
    De igazából csak az zavar az egészben, h még magad sem vagy biztos az állításodban(lehet te biztos vagy benne, csak épp rosszulinformált), és máris ilyen-olyan megjegyzéseket teszel, elítéled az embert...
  • HoTDoG
    Hát, márpedig a VHS dobozára 95 van ráírva. Ez volt az első felújított változat. Én ezt vettem meg.
    A 97-es körüli annyiban különbözött az enyémtől, h abba már beletettek pár kihagyott jelenetet. Vagyis nemtom h kihagyott e, vagy újraforgatták, már nem emléxem.
    De egyébként tisztán emlékszem rá, h megvettem 95 környékén, aztán rá 1-2 évre olvastam 1 újságban, h nemsokára star wars trilógia, pár új jelenettel. Gondoltam magamban, dejó h megvettem...
    Ja a trailerek az extra dvd-n... Gondolom rájöttél, h reklámok voltak, és sztem igencsak régiek...
    A kép minőségét lehet felújították, de nem 1 helyen olvastam, h a számítógépes jelenetek 1 részét is felújítják. Ha meg is csinálták volna, akkor a minősége a Baljós Árnyak/Klónok TÁmadása -val akár 1 szinten is lehetne...
    Hogy ki star wars fan, ki nem, azt sztem hagyjuk.
    Valakinek a könyvek olvasása, valakinek a bábuk/makettek gyűjtögetése, kinek miből áll.
  • _Vegeta_
    Nagy star wars fan lehecc aranyapam. :)
    Lehet nem vetted eszre de az 1997es!! felujitottnal sokkal gyonyorubb a kepe, mondhatni tueles. A hangok se rosszak epp, bar azt kicsit nehezkesebb felujjitani, csodat nem lehet vele muvelni.
    Csak nezd meg a bonuszdvdn a trailereket es meglatod mirol dumcsizok.
  • Esrohnoil
    Az erő részévé vált.
    Magyarul meghalt. :)
  • HoTDoG
    Most nézem a felújított dvd változatot... Hát, sztem nem 1 nagy szám.
    Még 95 körül vettem meg az akkor megjelent THX felújított VHS verziót (mind 3-at). Ahhoz képest semmit nem változott a DVD, csak pár kimaradt jelenetet tettek bele.
    A felirat kiírásában is elég sok gond volt. Volt, h 1 pillanatra látszódott, stb.
    Én azthittem, h a robbanásokat, a fénykard hangját, meg ilyen látványelemeket is felújítanak.
    Ahogy Obi Wan meg Vader küzd... Az kész. Mint két alkoholista. Tényleg régen láttam már a filmet. A kettőjük párbaja közben is nagyon gáz a fénykard hangja.
    Amúgy mit is jelent az, h Obi Wan teste eltűnik, amikor Vader legyőzi?
    Valami olyasmi, h szellemként segít tovább Luke-nak?
  • Esrohnoil
    Csak egy tipp ha még jobb színket szeretnél hozzá:

ld. képek
  • _Vegeta_
    Nagyon zsir, nekem nem lenne turelmem ehhez.
  • Punker

• Esrohnoil
    Képek?
  • Punker
    fotóztam YT-1300-as teherhajót a makett kiállításon :)
  • Johnyy
    De megfigyeltem hogy negyon nehér ugy ábrázolni hogy teljesen hű legyen, de szerintem ez az alsó képen nagyon jól skerült
  • Johnyy
    Sajnos nem az enyém :(((((((
  • Aspyrin
    Azt hittem a tieid de láttam a linkjét
  • Johnyy

• Johnyy
    Ugye védernek volt az a köpenye meg volt még 1 szoknyaszerű köpenye is az oldalán ugye??
  • Aspyrin
    ez egy sith mókus
  • Johnyy
  • _Vegeta_
    Tom, nemis azert mondtam. De en a filmeket es konyveket ket kulonbozo vilagnak tekintem. Thats all. :)
  • Punker
    az hogy nem lehet filmet csinálni egy dolog, de a könyvek hivatalos SW könyvek.
  • Serpa
    én pont azt hallottam, hogy ő nem akarja megcsinálni.
  • Punker
    Lucas elfogadta folytatásnak a 3 uccsó részt.....
  • Esrohnoil
    Filmen nég nincs, de tuti lesz. :)
  • _Vegeta_
    Csakhogy a reszek csak 1-6ig vannak es nincs 7. :)
  • Punkerwork
    kiről? Mara a VII. epizódban kerül elő és onnan kezdve mondhatni főszereplő.
  • Serpa
    de róla nem volt szó egyik részben sem, ha jól emléxem.
  • Punkerwork
    7-8-9 :)