5229
-
Hello!
Csináltunk egy kis fénykard párbajt, aki gondolja, töltse le.
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php -
semmi :(
mondjuk melózok szal nagyon keresgélni nincs időm -
én eddig fals ftp -ket találtam.
te ? -
Star Wars: Republic Commando demo kint van!!! -
Ez nagyon komoly kép:) -
Cat #611
-
Cat #610 http://www.jalopnik.com/cars/novelties/who-put-the-donk-in-the-jl421-badonkadonk-029757.php
-
_Vegeta_ #609 Fuu, akkor beszerzendo a cucc. Asszem még kapni vhol. Lattam eccer tescoba :D -
Van bizony...mekkora poén.
Egy szerencsétlen rohamosztagoson lehet kipróbálni a fegyvereket, de sajna csak 5-6 db van ha jól emlékszem.
lézerpisztoly,lézerkard,kődarabok(amit az ewokok dobáltak),thermal detonator,megmég nemtom mi....ja halálcsillag :) -
jaja, meg ugye mondta hogy "mondtam hogy sikerülni fog! sikerült is lúk"
akkor ennek van valami előpzménye -
meg egy akkori modell csajt is kivágtak a véglegesből.
Luke nagynénjének a hangját 2x is lecserélték. -
azt a haverját nyírják ki a végén a halál csillagnál :) -
tegnap adták le a fix.tv -n.
a srác azt mondta a netről szedte le, de már nincs a helyén.
álítólag a teljeset is kiadják majd felújított verzióban, mert amit tegnap leadtak nem volt épp tökéletes minőségű.
meg pl. az is volt, hogy Luke vmi "söröző" -be megy a haverokhoz, hogy elmesélje láttott két hajót.
itt az egyik barátja elmondja neki, hogy csatlakozik a lázadókhoz.
+ rengeteg info is van.
-
passz, én csak a kivágott jeleneteket néztem meg anno -
_Vegeta_ #602 Jajj, igen Behind the magic. Mar tudom, de nekem sose volt meg. Elvileg raktak bele vmi "jatekot" amibe kilehetett probalni az sw univerzum fegyvereit. Van benne ilyen? -
2 cd-s lexikon szerűség. -
Behind The Magic, a 90-es végén jelent meg asszem. -
_Vegeta_ #599 Kicsit levagyok maradva meg álmos is vagyok. BTM CD ? -
van 1 verzió, amibe berakták a BTM CD-ken lévő kimaradt jeleneteket. -
_Vegeta_ #597 Pont ez erdekelne engemis. :)
Amugy igen tudtuk. :) -
te ezt a nyers változatot honnan szerezted? -
én tegnap láttam egy "nyers" Star Wars EP I -et (vagyis annak az első 30 percét)
rengeteg kulissza volt benne.
gyártási hangok, zörejek.
meg pl. az film elején egy birodalmi katona megbotlik és elesik egy lázadó holttestében.
kicsit vicces volt, nem igazán láthattak abban a sisakban.
:)
Luke sokkal hamarabb feltünik a filmben, mint a végleges változatban.
már akkor láthatjuk, amikor a 2 hajó lövi egymást, épp a bolygóról figyeli egy kukkerral. -
az 1. résznek, tujajdonképpen star wars a címe, az uj remény csak ien bevezető mondatocska volt!!! -
tudtátok, hogy eredetileg teljesen más volt az EPI bevezető szövege ?
és nem volt, hogy: A New Hope, csak szimplán, hogy STAR WARS. -
jaja, engem is érdekelne, több részlet!! -
_Vegeta_ #591 Jah, azlehet, de nagyon jonak tunik igy 2kep alapjan. :) -
de ez az AT-AT nagy király!!! -
fan filmből részlet vagy valami hasonló -
_Vegeta_ #588 E-mi ? -
-
Nemrég birtokomban van a nemrég megjelent Star Wars trilogia DVD-k 2.1 es magyar szinkronnal,, és most ki tudja hanyadszor nézem meg ujjra és csodálatomra most fedeztem fel hogy az uj reményben az 1. tatoini jelenetek közt láthatunk egy hatalmas homoksárkány csontvázat, és még sok egyéb apróságra tudok odafigyelni mint pl akár az orvosi droid szemében a fényszálak hajlásszöge,, stb akárhányszor nézem meg ezt a trilógiát mindig megtudok valami ujjat és ezért csodálom ezt a hihetetlen pontos és csodálatos világot!
És valahol még ha tudom is hogy csak maketteket látok meg most már feltűnnek apró bakik mégis úgy érzem hogy ennél tökéletesebb film még nem született és nem is fog és valószínűleg még sokáig fogja az embereket foglalkoztatni ! Ja és egyre jobban rájövök arra hogy nagy pusztítást végez egy sugárvető, vagy egy lézerstukker meg hogy minek vannak a birodalmi rohamosztagoson az az egyenruha ha semmit nem véd, és talán örök rejtély hogy a jabák hogy nézhetnek ki és hogy a hulladékzúzóba hova lett a szörny? Csak le kellet volna merülniük és kiszabadultak volna, és elég jól beégeti a lézerkard a vágott sebet…..
Mindezeket öszevetve aszem ez a star egy reneszánsz mű, a rózsa ablakait különös figyelemmel nézve:D !!!
JA és még mindig 100 % ig nem jöttem rá hogy mit akart jelenteni a dagobai barlang!!
Meg ugye ha azt nézzük igazából a birodalom meg a maga a sötét sith se gonosz csak könnyebb és véder sem a halált akarja hanem egy háborúmentes társadalmat ami a maga módján békésebb mint a köztársaság mivel egy diktatórikus rendszer mint azt a ep2 ben is mondta sokkal békésebb és célratörőbb, csak ugye ott van az a fojtogatás ami megint egy olyan dolog hogy azok között a hatalmas birodalmi népek közt a rendet fenn kell tartani mint azt a szenátusi gyűlésen is mondták az uj reményben ja és azt sem értem hogy ha tudják hogy simán ki lehet ütni a halálcsillagot egy kis x wingel akkor Tarkin nagymo(U)ff miért nem látta be hogy nem ártana lelépni, ja és akkor meg az uj halálcsillagba mér tettek egy ugyanilyen lyukat na mindegy szóval nekem továbbra is kedvenc karakterem Anakin meg dart véder meg dart maul csak kár hogy nem lehetett nagyon megismerni a jellemét ,,,,,,
-
"A kiadvány hazai megjelenéséről egyelőre nincs hír, de az 1. régióban piacra kerülő korongon a következők kapnak majd helyet:
- 16:9-es (mérsékelten szélesvásznú) képarányban a mikroepizódok
- angol, francia és spanyol Dolby 2.0 Surround hangzás
- angol feliratozás
- rajongói kommentár
- rendezői kommentár
- riportfilm (George Lucasszal)
- Clone Wars Connections (7:00)
- a III. Epizód videojátékának előzetese (3:00)
- Republic Commando X-Box Demo (15:00)
- képgalériák: poszterek, vázlatok, storyboardok (7:00)
- Electronic Press Kit (4:00)
Hangsúlyozom, hogy ezek az amerikai lemez paraméterei. Remélhetőleg a közép-európai piacra is készül egy változat." -
_Vegeta_ #584 Ez a CW nekem nagyon nem jott be. :\ -
-
_Vegeta_ #582 Jo, de akkoris az egesz olyan más... Persze ez csak az en nezopontom.
Egyebkent nem akarom en leszoni az uj sw reszeket, mert szeretem. Csak mashogy. :) -
lépegető fejlesztés -
első részre ez jogos, de már a másodikban is sok minden emlékeztet, a 3-ban pedig már szinte az összes birodalmi cucc "prototipusát" láthatjuk majd :) -
_Vegeta_ #579 igazad van valamelyest, dee en meg hozzatennem, h azokat a karaktereket szerettuk meg akik anno voltak. han solo, luke, dart vodor, at-at, millenium falcon, stb.. ez az egesz uj ugy teljesen masnak hat, mintha nem starwars lenne. (szvsz) -
_Vegeta_ #578 az biztos h az, de mibol vontad le ezt a kovetkeztetest ? :) -
lacxox #577 Van benne valami, bár ezzel sem értek egyet teljesen. A birodalmi, bocsánat, köztársasági űrhajók jó, hogy fényesek, a királyi ruhák jó áéllípotúak stb., mert azok gazdag királyság kezében vannak. Ugyanígy egy klónozó labor helyszíne tűnjön is sterilnek, mert laborról van szó. De ha pl a Naboo-i csatát nézzük, ott nincs olyan robot, amelyik ne lenne kopott legalább kis mértékben, stb. Az eredeti trilógia helyszínei, résztvevői ellenben alapból nem voltak efféle "gazdag", vagy "kélnyelmes" helyzetben. A birodalom (pl. a halálcsillag) viszont ugyanilyen steril volt...
(Mindezek ellenére továbbra sem állítom, hogy az új trilógia megfelelne a régi minőségének)