5229
-
No ezt igaz, hogy a Star Wars III topicba akartam, de itt sem rossz. -
Visszaolvastam , és nem láttam hogy lett volna ez, szoval bátorkodom beirni:
[MOZi] Star Wars EP3 Trailer
[2005. március 05. @ 10:59 - ZeroCool]
"Goten mester nagy robajjal robbant be hozzánk, és ezüst tálcán adott át egy linket. De nem veszem el a lehetőséget, inkább megadom a szót:
"Mint azt sokan tudják, a Star Wars: Revenge of the Sith című film második, hivatalos trailerje március 11-én kerül fel a 'zinternettre. Csakdehogyviszont! Kikerűlt egy rajongói trailer, amely rengeteg exkluzív jelenetet tartalmaz (Darth Vader és Obi-Wan Kenobi párbaja, támadás a Jedi Templom ellen stb.), amivel eddig még nem talákoztunk. Bonccsad-tőccsed!"
Tökéletesen egyetértek, a mesés videót innen cibálhatjátok! "
forrás: GameStar Online -
A yó öreg Dark Jedi mester Magyarországon ünepelte xxx edik szülinapyát!!! -
Broadwayen játszik esténként színházi szerepeket nagyon nagy sikerrel!
Amúgy a leggázosabban most pont (sajnos

) Carrie Fisher néz ki. Sajnos mostanában "kicsit" el van hízva, pedig anno a generációjának egyik nagy "bálványa" volt. De mi így is szeretjük! :)
Anno ...
... és most (nem a rózsaszínű ruhában ...)
-
Azt látom, hogy Anthony Daniels az C-3PO. Azt is, hogy Peter Mayhew Chewbacca. De akkor ki R2-D2 és Darth Vader? Van tippem, de légyszi válaszoljatok:))) -
A kép érdekessége, hogy Mark Hamillt utolag vitték fel a képre, mert akkor nem ment fel amikor mindenki más(más dolga akadt:)) -
Volt ennek a Hamill csávó-nak egy jó pszichopata filmje. Na, abban nagyot alakított:)) Amúgy picit tényleg kialvatlannak tűnik (vagy másnaposnak:)) -
ne becélyünk már így egy a leglightosabb becsületbaynok jdeiről!! ;) :)))) -
yól emléxel!!! MEkörgegedett, mint mindenki! emúgy sztem egyáltalán nem pocsék;) -
már látuk de ien yó minőségban még nem! THX!!!!!!! -
Aspyrin #646 Luke(Mark Hamilton asszem)eléggé pocsékul néz ki, a többiek rendben vannak. -
csoport kép -
Öt héttel az amerikai DVD-premier után április 25-én Európában is megjelenik a klónháborúkat bemutató animációs sorozat első szezonja DVD-n. A korongon a 20 rész mellett szerepel két audiókommentár (a rendező Genndy Tartakovsky-tól, illetve az eddig kizárólag Hyperspace-n elérhető változat), egy 7 perces Clone Wars: Connections (Kapcsolatok) videó, előzetesek, galéria, valamint a Republic Commando és a Revenge of the Sith videójátékok demói.
A magyarországi terjesztésről egyelőre nincs információnk, de az erdeti 12 fontos ár minden valószínűség szerint 4500-5000 Ft lesz hazánkban. -
Egyébként, a várakozásban nagy segítségre lehetnek a rajongói filmek.Kinek melyik tetszik a legjobban?Vannak köztük egészen nézhető darabok is, épp most gyűjtöttem be az "best of"-ot:)
2 gigát nyom a 22 db:D -
volt már?
-
Rohamoszti #641 Újabb ep3 spoiler a galaxison:) -
Amúgy én atól félek hogy nem kapyuk meg amire vágyunk!! én specvégre egy igazán várbeli kemény rossz erő és fénykardharsokra számítok!!!
nem csak erőfitoktatásra mint az edigi 5 részban!!! -
Kalmika #639 Mármint, azért hozzá teszem, hogy nem negatívan rétem ezt :)) Felőlem lehetne mese is, mert ugye az...
---------------
Kis fénykard harc móka, letölthető:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php -
Kalmika #638 Nem tudom még én sem eldönteni, hogy milyen lesz :)
Én tartalmilag nem félek... Csak kivitelezésnél, hogy eltalálják e a rajz és filmszerű közti különbséget... Valamiért - annak ellenére, hogy az ILM a legnagyobb cég - nem minden munkájuknál sikerül :(( -
_Vegeta_ #637 Ez is egy felfogas. :) -
Végre a szitek nyernek,, yó ohgy yó lesz!! akármi lesz is benne!!!! -
_Vegeta_ #635 Erdekes en mindig arra jutok, mien kiba gyenge idiotasag lesz... Aztse tom erdemes lesz e kiadni penzt a mozijegyre. -
Hát, én már többször vettem a bátorságot, és belegondoltam, mennyire lesz jó ez a 3. rész. Mindig az jött ki eredményül, hogy ÚRISTEN DE MOCSKOS KEGYETLEN K*RVAJÓ LESZ! :D
Már szeretnék sorba állni a mozijegyekért:) -
ne is lesz rossz a hiányzó láncszem :) -

SPOILER

"Most, hogy a hivatalos oldalról megtudtuk: a III. Epizód utolsó mondatát ugyanaz a szereplő mondja el, aki elsőként szólal meg a IV. Epizódban, ráadásul ugyanazon a helyszínen, ideje fellebbentenünk a fátylat arról, hogyan hangzik pontosan ez a mondat.
A Tantive IV fedélzetén Bail Organa szenátor magához rendeli hajója kapitányát, Raymus Antillest.
"Az ön gondjaira bízom ezt a két droidot." - mondja a szenátor a mellette álló Szrípióra és Artura utalva. "Tisztítsák meg, fényesítsék ki, és hozzák helyre őket a legjobb alkatrészekkel! Az újszülött lányom tulajdonában lesznek."
Antilles kapitány elvezeti a két droidot.
"Pompás!" - lelkendezik Szrípió, ahogy Artuval a folyosóra lépnek. "A lánya Anakin gazda és Amidala szenátor gyermeke. Már alig várom, hogy mindent elmeséljek neki a szüleiről! Biztos nagyon büszke lesz rájuk."
Bail utánuk szól. "Ó, ami a protokolldroidot illeti: töröljék a memóriáját!"
A kapitány jelzi, hogy vette a parancsot.
"Ó!" - kapja fel a fejét Szrípió. "Ó, tervezőm!" " -
Kalmika #631 Nagyon tök aranyos :)
nekem tetszik, igazi ütsd-vágd :) -
Rohamoszti #630 http://terhelyecske.uw.hu/duel_teaser.wmv - remélem tetszik majd ;) A teljes filmet még vagdalják.. -
Kalmika #629 Kötelező megvenni majd :)
---------------
március 22-én jön!
-
i just wanna be its less than now because i havent enough space for it!!! -
De van. Jöttek is ilyen tárgyú levelek valami G.Lucas tól, hogy Do you wanna bigger penis? - töröltem őket:D -
arra fele nincs net ?!
:)
imél. -
Kalmika #624 :))))
A helyzet az, hogy G. Lucas többszőr megkeresett már, de egyszerűen nem fogja fel, hogy amikor ő napközben telefonál onnan én már épp alszom, mert itt éjjel van.
Megmondtam neki, hogy hívjon, mikor nála éjjel... Pofátlan fickó...
:)))
---------------
yaya, asztem yobb mint az sw-ben volt _:))))) -
jó pénzért el is adhatnátok az új "endzsint"
:) -
Rohamoszti #621 A legújabb Ep3 kémjelentés és kémképek már megtekinthetőek a Galaxis-on. -
Kalmika #620 Köszi az elismerést!
A filmben azért igen, gyorsabb és profibb, ezt inkább poénból csináltuk :)
A fénykard sok munka eredménye. Mindent nem árulhatunk el, mert titok, de a lényeg, hogy egy olyan eljárás amit még sehol nem láttatok :)
Ezalatt azt értem, hogy több helyen, nagyobb siteokon le van írva, hogy kell fénykardot csinálni... Nos, mi is végigpróbáltuk ezeket, nem igazán jött be nekünk :)
Örülök, hogy tetszik :)
K -
NAGYONYO!!!!!!!!!!! Fimetek lesz!! igazán várom!!! nah most anyi kritikát írok hogy sztem a harc az legyen egy kicsit gyorsabb!!!! oan bayos árnyakbeli gyorsaságal, amúgy nagyonyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a fénykardok különösen nagyon tetszenek!!! egyébként min progival tetétek rá????? -
Köszi:)
Tanakodtunk, hogy ki haljon meg a végén, aztán e mellett döntöttünk:D
Jobb így, a komolyságot meghagytuk a "nagy" filmünkbe. A címe Second Strike, és hamarosan elkészül. Április-május környékén. -
:DDDD
Nagyon ötletes és elég profinak is néz ki, gondolok itt az egyszerű körülményekre. Van egy nagyon jó kombinációtok benne, na az űberfrankó, szerintem...:))