5229
-
hát én 2007et láttam a linken, na most döntsd el te -
Ez akkor már a közeli jövő?! -
Star Wars 3Dben
na az ostoba jogvédőknek akkor majd nem kell aggódniuk a kalózmásolatok miatt, ez teljesen más élmény lesz
(csak még nem tudni, hogy mi) -
_Vegeta_ #695 Akinek tellik ra. 
-
minek? majd megveszem az eredetit és kész..... -
Star.Wars.Clone.Wars.Volume.1.WS.DVDRip.AC3.XviD-SFM
lehet keresgélni.
^-^ -
Aspyrin #692 micsoda esküvő
-
Sw figurák -
-
a felujított változat szinkronya! namsot vanak benne gixerek de én ezzel a szinkronal látam először és ezzel imádtam meg tehát nekem mindíg is ez volt és lesz a legyobb szinkron! -
sz@r szinkron volt. -
Jól hallottam, hogy át is volt szinkronizálva az eredetihez képest? Nem néztem csak fél szemmel, de megragadta a fülem, mikor C3PO azt mondta, hogy "Ember-kiborg píár", emlékeim szerint itt régen "Ember-kiborg kapcsolatok" volt (ami sokkal jobb fordítás). Vagy tévedek? -
yayayaya! azóta is aRA A FÁYTRA VAN A BESZZT! -
az eddigi leglátványosabb lightsaber-párbajt akkoris ott kaptuk
-
Hát jobb is mint az episode 1:D -
benne vannak az uj jelenetek szal extended
-
Hát vannak benne rontho-k vagy mik:)) Mikor Mos Eisley-ba mennek, mutattak párat. Akkor gondolom Jabba is az új formáját mutatja. -
mi? mikor? -
ha volt gyík a rohamosztagosokkal akkor a bővített. -
Na és ez most melik verzió?? -
NA megnézem, mert még nem láttam...mi ez , jó film???
-
Na kezdődik minyá RTLk-on -
természetesen dart véder szeméye mindíg a legnagyobb és a legmagasabban áll -
Szerintem nem azt adja, mert azon a számomra rendes szinkron van, de a bemutató alapján nem. Szóvall a kibővített jelenetes lesz, amiben a Jabba is benne van a negyedik részben. Én sokkal jobban birom azt a változatot amiben nincsenek plusz jelenetek, mert ott sokkal jobb a szinkron szvsz.
Mondjuk dvd-n a bővített van meg, de ott angol hang rlz végül is :) -
nem, csak furcsa az emberi lustaság ott van a filmnek külön topic de ha 2 sorral lejebb van akkor már nem oda mennek az emberek..... -
De Star Wars. Már ez is baj? -
Akkor így:
plakát -
1. rossz link
2. ez nem az új film topic-ja..... -
Lenne:( -
_Vegeta_ #668 Volt is nallam irgumburgum. :) -
Itt ugyanez volt:) Megvettem VHS-en a felújítottat hát felújított volt de nem az extended:D -
_Vegeta_ #666 Az rtl tudomasom szerint a 97es feujitott valtozatot adta.
Egyebkent ennel durvabb az h 97ben elmentem megvenni a birodalom visszavag felujitott valtozatat, boritora rairva felijitott thx meg minden kepminoseg szepis jois, de minden csak nem felujitott, a plussz jelenetek hianyoztak. Na mondom ba***** meg. :) -
Ja emléxem multkor is, nagyon lol volt, aszonták hogy spec.vált., aztán leadták az alap filmet! Hát ez lol! -
_Vegeta_ #664 Nekem ep1 tetszett. Nem starwars, de aranyos film. :) -
aham, vhogy sejtettem........ nem veszem ki, láttam már elégszer, de ha adja a tévé, akkor megnézem:-) -
Hogy a fénykardcsatákat és űrharcokat intimbetétreklámok és kenósorsolás teszik színesebbé. Egyébként valószínűleg a digitálisan feljavított változatok mennek majd, + RTL Klub kivágja a kézlevágós jeleneteket, negyogy az ORTT belekössön. Ilyen formában nem hiszem, hogy érdemes menézni, inkább vedd ki tékából. -
megint lesz a trilogia a rtlklubbon, méghozzá a "speciális változat", ahogy a tévéujság irja. ezen mit kell érteni?? -
az ilyen stílusú hozzászólásokat mellőzd mert törölni fogom, ez itt nem a gumi! -
én a most következő résztől várokhatlamas kegyetlenséget! a yóöreg DV-s roszatcsináltál kapitány megvagy foytva! nem akarsz átálni a sötét oldalra, szétrázom a feyed! vagy nayo nemölek meg mert nemfizetél hanem csakbefagyasztlak vagy rohat legyőzhetelen halálcsillag, 1 szeméyes gép és meghalsz ,enyit értél, vagy sok más igazi kegyetlenség.... -
Adrian Graves #657 Tudom, hogy vétek ilyet írni egy Star Wars topicba, de ismételten megnéztem az EP I-et, és egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy inkább Peter Jacksonra kellett volna bízni, avagy... Nem értem, miért lett a ebből az "új Star Wars trilógiából" hollywood-i film. Mindazzal a megszokott csöpögéssel, itt-ott ezek közben olyan mondatokat ejtenek meg, amik még klisének se nevezetők. Ettől függetlenül láttam mindet, de... khm.. ideadhatták volna a forgatókönyvet, hogy néhány helyen megnyirbáljam egy kicsit. Hova tűnt a jó öreg Darth Vader?? "...az a baj, hogy az emberek nem segítenek egymásnak" Meg a "gyerekkorom óta erre vágytam" - mondja egy alig pár éves kisgyerek... gyerekkora óta, mi? De a kedvencem az, hogy Ani-nak hívják. Ani. Még jó, hogy Yoda-t vagy Mace Vindu-t nem becézgetik, mert akkor kiszaladnék a moziból.
Nem, ez nem szőrszálhasogatás, csak... nem ezt vártam, amikor beültem a moziba.
Mindenesetre fogom élvezni a harmadik részt, elvégre a kis Ani-t végre lekaszabolják, aztán elkezdik formálni azok az erők, melyek azzá tették, aki.