5229
star-wars-banner.jpg
  • Serpa
    gondolom a klasszikus zenék benne lesznek.
    ti írtattok hozzá?

milyen hosszú a film?
  • deep
    Aznap még biztos nem.
    Gyertek el és nézzétek meg:)
    Szerintem még kell egy kis idő, amig majd kitesszük netre.
  • Serpa
    közvetlenül a sci-fi nap után lesz letölthető?
    vagy még aznap?
    ^-^
  • flashX
  • deep
    Na, ez lesz az:)
    Készüljetek, büntetünk:)
    starwars.hu hír a Second Strike-ról
  • bigapó
    ezért kérdeztem, mert a profiknak is több óra egy ilyen elkészítése. Grat mindenesetre:)
  • deep
    A sminket nem én csináltam, úgy is nehéz, hogy más csinálta:)
    4-5 órába tellt általában a teljes make-up, öltözéssel:)
  • deep
    Köszi:)
    A film hamarosan kész lesz, figyeljétek az sw.hu-t, lesz hírezés.
    Május 8 előtt nem hozzáférhető, a sci-fi napon lesz a bemutató, utána fent lesz neten.
  • Serpa
    elismerésem.
    ez télleg ott van.
  • flashX
    Ecsém ez kurvajó!
  • bigapó
    Ez nagyon állat!! ki csinálta a sminket? saját magad? A filmeket meg lehet tekinteni valahol?
  • deep
    Tettem fel pár képet magamról a galériába, amint épp Star Wars filmben szerepelek:)
    Érdemes megtekinteni.
    Ha minden jól megy, május 8-án bemutató.
  • ZDorF
    Hali, nincs köztetek olyasvalaki aki Miskolcra megy moziba május 18én éjfélkor a premierre...
    Huuuhha ne tuggyátok meg mennyire mennék, csak nincs jogsim, és így nem okes lemenni, meg előadás után jönnék is haza egyből mert másnap suli! Nincs valaki aki Mezőkövesd környéki és esetleg el tudna vinni kocsival...???
  • _Vegeta_
    Nallam epp forditott a helyzet. :) Az ep2 inkabb hasonlitn nekem szamitogepes grafikai eroprobanak mintsem starwarsra. Az ep1 egy viszont teccettsztory. :))
  • deep
    Ja, az egész Birodalom fajgyűlölő volt
  • Punkerwork
    a testőrök? emberek, a császár köztudottan nem szerette a többi fajt.
  • Serpa
    ^-^
    azt gondoltam, hogy nem jedik.
    csak csúnya lett volna a kérdés, hogy "mik" ők.
    (kérdezhetem volna, hogy vmi: különleges lények stb.)

télleg, milyen fajhoz tartoznak?
  • Punkerwork
    a Császári testőrségről olvashatsz a starwars.hu-n a többi csak tanácsadó volt.
  • deep
    Ha összeálltak az Uralkodóval, bizonyosan nem Jedik:)
    Amugy úgy tudom "erőérzékenyek"...
  • Serpa
    fehér/szürke az arcbőrük; nagy, hosszúkás sapka/sötét tonusú ruha volt rajtuk.

személyi testőrség tagjai is sithek?
  • deep
    A sápadt arcúak alatt nem tudom kikre gondolsz, a "piros csuhások" a Császár személyi testőrségének tagjai.
  • Serpa
    Palpatine mellett kik voltak azok a sápadt arcuak, valamint a piros csuhások?
  • Dynamic
    az epII-nek jobban örülnék, szvsz az epI. nagyon gyenge lett.
  • HiPPoNaX
    Victory Celebration - End Credits
    A duplalemezes ROTJ OST 2. CDjenek 10. szama :]
  • Seth
    ep II is jöhetne akár nem??
  • Kingsley
    heló...lenne egy kérdésem:) nemtudja valaki mi annak a számnak a címe ami a Jedi visszatérben a végén az ünnepléskor megy? :)
  • Dynamic
    na gratulálok, úgy látom az ep.I-et is le fogják adni 10-edjére.
  • Seth
    ez az utolsó csata megunhatatlan,. Ha az egészet nem is nézem, de ezt a részt mindíg
  • nimfas
    DeathStar Repairmen nagyon jó poén :)
    Troops Szintén....
    Bounty Trail... ha ez a képregényes fejvadászos, akkor tényleg jó....
    Duality számgépes grafika az egész... ha jól emléxem...

a sötét oldal... mindegyikből egy kicsi.... de nagyon "magyar" lett, nagyon olcsó, nagyon gagyi... de a MIENK :-D
  • deep
    A Dark Redemption is remek igen, de van azon kívül is még jópár, amiben vannak értékelhető részek.Egy rövid lista(mind elérhető a theforce.net-ről):Knightquest, The Vorzyd Gambit, Ryan vs Dorkman, Reciprocity, A Question of a Faith, Legacy of the Jedi, Jedi Saga, Jango, Essence of the Force, Emergence of the Sith, DeathStar Repairmen, Broken Allegiance, Alternate Lightsaber Duel, Contract of Evil, Art of the Saber 1-2, Troops, Bounty Trail, Sins of the Jedi, Duality. Ezekben vagy jó effektek vannak, vagy jó sztori, vagy szép jelmezek, vagy remek párbaj.De együtt minden, egyikben sincs...

Mellesleg, hogy egy kis ingyenreklámot csináljak a filmünknek, mi pont erre mentünk rá, hogy ne csak értékelhető részek legyenek benne, hanem összességében legyen jó. Nem csoda, hogy két és fél évig tartott elkészíteni:)
  • nimfas
    még jó, hogy nem a sötét oldal 2.... az egy akkora szar volt.... hogy majdnem elsírtam magam.... legjobb "poén" az volt mikor a vadáspilóta tükörképe a fülke ablakán nem szembe nézett vele, hanem elfordult :-)

nézzétek meg lécci a Dark Redemption című alkotást... régebbi mint a sötét oldal, de klasszisokkal jobb...

Nimfas
  • deep
    Sci-fi nap a Millenáris Parkban

Többek közt a Boba Fett-et alakító Jeremy Bulloch is szerepel a meghívottak listáján. Külön érdekesség, hogy a mi fan-filmünk is ott lesz először bemutatva:)
    Nem a Sötét Oldal 2, hanem a másik, a "meglepetés".

Érdemes lesz benézni...:)
  • Serpa
    Lego Star Wars Mini-Movie a Cartoon Network-ön.
    címe:
    Star Wars: Revenge of the Brick

május 8, este 7től.

• Punker
    majd HDTV szabványban, az eredetit arra javították fel é sutánna butították le DVD-re
  • tigeroo
    ha "lelepleződik" végre a reverenge of the sith, akkor szerintetek a Lucasék belevágnak abba, hogy a I-VI. részt egy "platinum változatban" megvásárolhassuk..? jó lenne 1 gyűjteményben látni a 2 trilógiát..:P
  • Serpa
    na?
  • Mhosah Myth
    Múlt hétvége óta vetítik az amerikai tévécsatornák a Csillagok háborúja befejező részének, A Sithek bosszújának három különböző tévéreklámját. A film hivatalos oldalán is megnézhető spotok három témát dolgoznak fel.

A Teaser című a november elején debütált kedvcsináló mozielőzetes (teaser trailer) rövidített változata. Néhány új jelenet ebbe is bekerült, de a lényeg továbbra is Vader átalakulása, a fekete páncélos nagyúr felemelkedése. A rajongók által csak "lordvader-yesmaster-rise" néven emlegetett testgyakorlat még mindig nagyon hatásos.

A Dark Side Unleashed című tévéreklám szerint "május 19-én elszabadul a sötét oldal". Ebben már több új jelenetet láthatunk a filmből, a fő témája pedig Anakin a klónokból álló halálbrigád élén, amint a jedi templomba tartanak. A kétségbeesett Threepión és a vad űrcsatán kívül többek között láthatunk egy újabb részt Anakin és Obi-Wan fénykardpárbajából is, méghozzá egy a lávafolyamon vadul sodródó kőtábla tetején.

A harmadik reklám a Tragedy címet viseli viseli, témája pedig Anakin átfordulása a sötét oldalra. Ez tartalmazza a legtöbb párbeszédet, köztük egy talán túl banálisra sikeredettet is Padmá szájából: "Anakin, összetöröd a szívemet!". Összesességében persze ez is átadja a címéhez méltó tragikus hangulatot.

Ezek mellett április 2-án beindult a premier előtti szokásos kereskedelmi kampány is. A nyitónapon több száz amerikai üzlet úgynevezett midnight madness keretében már éjfélkor kinyitott. A betóduló rajongók a Star Wars-termékek százaiból tudtak kedvükre valót választani: játékfigurák, képregények, könyvek, kitűzők, de még párnak, bögrék, uzsonnás táskák, ágyneműk, és ki tudja még, mik lepték el a polcokat. Az aznapi eseményekről itt láthatunk fényképes beszámolót.

És hogy a két témát összekapcsoljuk, álljanak itt a merchandisinghoz kapcsolódó tévéreklámok is:

Az M&M's idétlen kerek Star Wars-szereplőkkel rukkolt elő. A kampánynak van azonban egy ötletes része is, az eddig megszokott tejcsokis cukorkák mellett ugyanis most megjelennek a keserűcsokisak (dark chocolate) is, azaz Anakin Skywalkerhez hasonlóan őket is elnyeli a sötét oldal. A reklámfilm megtekinthető az M&M's Chocolate Mpire oldalán.

A másik reklámban egy fénykard-chipset lenyúló Csubakka szerepel (arrgh!), ez pedig a Pringles weboldaláról tölthető le. Akinek a gyomrát nem fekszik meg a Star Wars-kampány ehhez hasonló csilis-hagymás ízei, jutalmul néhány újabb képkockát csíphet el A Sithek bosszújá-ból.
  • rezsofiz
    Ok megnézem thx
  • Serpa
    sztem a "The Battle of Endor II" -on belül a "The Duel begins" a címe.
  • rezsofiz
    Valaki segitsen már plz.. Keresem azt a Star Wars zenét ami hallhato volt a 6. rész végén amikor küzdött Luke és Vader.. Tudjátok az a nagyon sötét, nagyon mély. Elég a cime is