5229
star-wars-banner.jpg
  • deep
    Nehéz még mindig megmondani:(De most már hamarosan.Még a nyáron, az tuti. Trailert viszont 1-2 héten belül tudunk mutatni.Tartsátok nyitva a szemetek:)
  • flashX
    TRAILERT! TRAILERT! TRAILERT!
  • Mhosah Myth
    Mikorra is lesz meg a premier? :)
  • deep
    Bizony megpróbáltuk megközelíteni az eredeti filmek minőségét, amennyire csak lehetséges. Ezért is húzódik ilyen régóta a film elkészülte. Megéri várni:)
  • flashX
    Lucast alázzuk lol
  • Mhosah Myth
    Te az űrnek meg a városoknak ilyen grafja lesz vagy ez csak külön erre lett csinálva?
    Ha az egész film ilyen szép lesz leváltjuk Lucast
  • wizy
    bakker, most látom, hogy az Rtlklubbon nemsokára lesz az EPII....... na erre még kiváncsi leszek
  • deep
    Nemigen van olyan, amit nem láttam:)
    Mindegyikből kiragadtuk a jó részeket, ötleteket, így született meg a Second Strike:)
    A galériámat frissítettem, az összes eddig publikált kép ott van.
  • nimfas
    Star Wars: revelations.... látta már valaki... most szedem épp le, képek alapján nagyok cool kis rajongói film :-D
    Remélem a magyar is lesz ilyen minőségű...
  • deep
    Ahogy mondod.Ettől még mehet moziban.A mi költségünkre, és nem szedhetünk belépőt:)
  • deep
    De lesz, méghozzá veri szún:)
    Tudni fogjátok:)
  • flashX
    Szerintem, nem szabad terjesztani világ szinten.. Akkor mindenki Star Warst csinálna.
  • Mhosah Myth
    Fel kéne keresni az Intercomot és mondani nekik, hogy adják le a filmeteket moziban meg adják ki DVD-n :DD
  • tigeroo
    skacok:)
    öö nincs valamilyen oldal , ahol fenntvannak a Clone Wars Részek?:))
    [későn kezdte el nézni , kár]
  • Serpa
    tudtam, hogy Yoda erős, de hogy ennyire.
    óriási csapatszállító-járműveket mozgat meg az Erő -vel.
  • Serpa
    trailert nem dobtok ki?
  • deep
    Nem hinném, hogy egész DVD letölthető lesz. De ahhoz is hozzá tud majd férni aki akar.
    De a tartalma fent lesz neten, csak nem olyan minőségben. Gondolom én:)
    Biztos nem vagyok benne, mert akik intézik, egyelőre az utómunkákkal vannak elfoglalva, de kiaknázunk majd minden lehetőséget.
  • Serpa
    DVD is letölthető lesz?
  • deep
    Neeem, a Second Strike-ban nem.
    Majd a bonus dvd-n lesznek még ilyen poénos dolgok:)
  • Serpa
    remélem Benny Hill nem lesz a filmben.
    ^-^
  • Punkerwork
    szerintem III-IV. közötti 20 évet dolgozza majd fel.
  • Serpa
    I - IX közötti eseményeket lesznek benne?
  • Punkerwork
    "A Csillagok háborúja folytatódik, igaz, csak a tévében. George Lucas rendező ezzel a jó hírrel lepte meg a világszerte igen népszerű alkotás-sor rajongóit, akik attól tartottak, hogy a III. Epizóddal végképp befejeződik kedvenc sorozatuk.
    Lucas a napokban a Csillagok háború-jának mintegy 30 ezer rajongója előtt Indianapolisban bejelentette, hogy vállalta, hogy az HBO-nál félórás részekből álló rajzfilm-sorozatot és tévéfilm-sorozatot indít. A csillagháborús sorozat állítólag valóban utolsó, A III. epizód - A Sith bosszúja című mozifilm-részét május 19-én mutatják be.
    Lucas a csillagháborús tévésorozatot háromdimenziós kivitelben akarja elkészíteni, és az első rész bemutatóját 2007-re, vagyis csillagháborús saga 1977-es kezdetének 30. évfordulójára ígéri. A sorozat forgatási munkái jövőre kezdődnek. A rendező Indianapolisban elmondta: csak az indítást vállalja magára, utána más projektekkel kíván foglalkozni.
    A III. epizód közelgő bemutatására való tekintettel a hétvégi találkozó a Celebration III. - vagyis III. ünneplés - címet viselte, és ez volt az első alkalom, hogy Lucas - a korábbi és a legújabb epizódban szereplő több színész társaságában - a sorozat rajongóival találkozott. Warwick Davis brit színész, aki a II. epizódban Ewok Wicket szerepét alakította, úgy nyilatkozott: az összejövetel olyan volt, mint "egy nemzetközi csúcstalálkozó"."

• bigapó
    szerintem meg bádog...szerintem:))
  • _Vegeta_
    En ezust szint lattam, csak azert mondtam. :)
  • Punkerwork
    az egyik lába a többi réz/arany, a hivatalso adatok szerint.
  • _Vegeta_
    Ezustozve volt
  • deep
    igen
  • Serpa
    EPII ben már be volt aranyozva C3PO?
  • flashX
    Nagy király! Még még még...lol
  • Serpa
    nem is volt rossz.
  • Serpa
    remélem a CW lesz a legelső a CN -ön.
  • deep
    A starwars.hu újabb hírt közölt a filmünkről, melyet IDE kattintva nézhettek meg. Egyre izgalmasabb:)
  • deep
    Természetes, lesz nagy és kis méretű verzió is:)
  • nimfas
    Hi!

Remélem ha felkerül a netre, akkor normális felbontásban és minőségben.... nem ikon méretben nézhető formátumban, mert az utolsó kép mérete és minősége elég tetszetős... már-már DVD méret :-D

Üdv.
    Nimfas
  • deep
    Hmm, látom azért van akit érdekel:)
    Az itt letölthető kis film talán még jobban felkelti majd az érdeklődéseteket. Ez csak egy poénra vett dolog, de talán sugallhatja, mire lehetünk képesek élesben.
  • Nuki
    De jó! Magyar Star Wars film! Nagyon állat lesz! :)
  • HiPPoNaX
    [varja a bemutatot nagyon:D]
  • deep
    Tettem fel mégegy kedvcsináló képet a galériába a bárjelenetünkből.
    Katt
  • deep
    Klasszikus zenék is lesznek, de máshonnan is. De csak SW témájú persze:)
    70 perc környékén állunk.