5229
-
Nehéz még mindig megmondani:(De most már hamarosan.Még a nyáron, az tuti. Trailert viszont 1-2 héten belül tudunk mutatni.Tartsátok nyitva a szemetek:) -
flashX #817 TRAILERT! TRAILERT! TRAILERT! -
Mikorra is lesz meg a premier? :) -
Bizony megpróbáltuk megközelíteni az eredeti filmek minőségét, amennyire csak lehetséges. Ezért is húzódik ilyen régóta a film elkészülte. Megéri várni:) -
flashX #814 Lucast alázzuk lol -
Te az űrnek meg a városoknak ilyen grafja lesz vagy ez csak külön erre lett csinálva? 
Ha az egész film ilyen szép lesz leváltjuk Lucast
-
bakker, most látom, hogy az Rtlklubbon nemsokára lesz az EPII....... na erre még kiváncsi leszek -
Nemigen van olyan, amit nem láttam:)
Mindegyikből kiragadtuk a jó részeket, ötleteket, így született meg a Second Strike:)
A galériámat frissítettem, az összes eddig publikált kép ott van. -
nimfas #810 Star Wars: revelations.... látta már valaki... most szedem épp le, képek alapján nagyok cool kis rajongói film :-D
Remélem a magyar is lesz ilyen minőségű... -
Ahogy mondod.Ettől még mehet moziban.A mi költségünkre, és nem szedhetünk belépőt:) -
De lesz, méghozzá veri szún:)
Tudni fogjátok:) -
flashX #807 Szerintem, nem szabad terjesztani világ szinten.. Akkor mindenki Star Warst csinálna. -
Fel kéne keresni az Intercomot és mondani nekik, hogy adják le a filmeteket moziban meg adják ki DVD-n :DD -
skacok:)
öö nincs valamilyen oldal , ahol fenntvannak a Clone Wars Részek?:))
[későn kezdte el nézni , kár] -
tudtam, hogy Yoda erős, de hogy ennyire.
óriási csapatszállító-járműveket mozgat meg az Erő -vel. -
trailert nem dobtok ki? -
Nem hinném, hogy egész DVD letölthető lesz. De ahhoz is hozzá tud majd férni aki akar.
De a tartalma fent lesz neten, csak nem olyan minőségben. Gondolom én:)
Biztos nem vagyok benne, mert akik intézik, egyelőre az utómunkákkal vannak elfoglalva, de kiaknázunk majd minden lehetőséget. -
DVD is letölthető lesz? -
Neeem, a Second Strike-ban nem.
Majd a bonus dvd-n lesznek még ilyen poénos dolgok:) -
remélem Benny Hill nem lesz a filmben.
^-^ -
szerintem III-IV. közötti 20 évet dolgozza majd fel. -
I - IX közötti eseményeket lesznek benne? -
"A Csillagok háborúja folytatódik, igaz, csak a tévében. George Lucas rendező ezzel a jó hírrel lepte meg a világszerte igen népszerű alkotás-sor rajongóit, akik attól tartottak, hogy a III. Epizóddal végképp befejeződik kedvenc sorozatuk.
Lucas a napokban a Csillagok háború-jának mintegy 30 ezer rajongója előtt Indianapolisban bejelentette, hogy vállalta, hogy az HBO-nál félórás részekből álló rajzfilm-sorozatot és tévéfilm-sorozatot indít. A csillagháborús sorozat állítólag valóban utolsó, A III. epizód - A Sith bosszúja című mozifilm-részét május 19-én mutatják be.
Lucas a csillagháborús tévésorozatot háromdimenziós kivitelben akarja elkészíteni, és az első rész bemutatóját 2007-re, vagyis csillagháborús saga 1977-es kezdetének 30. évfordulójára ígéri. A sorozat forgatási munkái jövőre kezdődnek. A rendező Indianapolisban elmondta: csak az indítást vállalja magára, utána más projektekkel kíván foglalkozni.
A III. epizód közelgő bemutatására való tekintettel a hétvégi találkozó a Celebration III. - vagyis III. ünneplés - címet viselte, és ez volt az első alkalom, hogy Lucas - a korábbi és a legújabb epizódban szereplő több színész társaságában - a sorozat rajongóival találkozott. Warwick Davis brit színész, aki a II. epizódban Ewok Wicket szerepét alakította, úgy nyilatkozott: az összejövetel olyan volt, mint "egy nemzetközi csúcstalálkozó"."
-
szerintem meg bádog...szerintem:)) -
_Vegeta_ #794 En ezust szint lattam, csak azert mondtam. :) -
az egyik lába a többi réz/arany, a hivatalso adatok szerint. -
_Vegeta_ #792 Ezustozve volt -
igen -
EPII ben már be volt aranyozva C3PO? -
flashX #789 Nagy király! Még még még...lol -
nem is volt rossz. -
remélem a CW lesz a legelső a CN -ön. -
A starwars.hu újabb hírt közölt a filmünkről, melyet IDE kattintva nézhettek meg. Egyre izgalmasabb:) -
Természetes, lesz nagy és kis méretű verzió is:) -
nimfas #784 Hi!
Remélem ha felkerül a netre, akkor normális felbontásban és minőségben.... nem ikon méretben nézhető formátumban, mert az utolsó kép mérete és minősége elég tetszetős... már-már DVD méret :-D
Üdv.
Nimfas -
Hmm, látom azért van akit érdekel:)
Az itt letölthető kis film talán még jobban felkelti majd az érdeklődéseteket. Ez csak egy poénra vett dolog, de talán sugallhatja, mire lehetünk képesek élesben. -
Nuki #782 De jó! Magyar Star Wars film! Nagyon állat lesz! :) -
[varja a bemutatot nagyon:D] -
Tettem fel mégegy kedvcsináló képet a galériába a bárjelenetünkből.
Katt -
Klasszikus zenék is lesznek, de máshonnan is. De csak SW témájú persze:)
70 perc környékén állunk.