Megérkeztek a robotaxik. Akkor miért nem hódítják meg a piacot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát vagy 10 éve figyelem a sztorit, oszt kb még mindíg ugyan ott tartunk: az amcsi hatóság azóta sem adott ki egy átfogó robikocsikra vonatkozó szabályozást, a Waymo még mindíg önmagát fényezi (milyen kevés kocsiba hajt bele, azt meg nem veri nagydobra, hogy mivel mobil útakadályként funkcionálnak a kocsijai, ugyanakkor viszont hányan hajtanak bele e totyogó taxikba), permanensen kb 2-3 évre vagyunk a robotautók általános elterjedésétől, az állandó "segítő" diszpécser (gyak emberi megfigyelő a kocsidban) viszont egy új elemként gyakorlatilag véglegesítésre kerül, bocs de én nem erre szavaztam.
CS.N.T.K.K.!!! NI!:D
Az lesz a vicc, amikor megsérted valamelyiket és egyik sem lesz hajlandó elfuvarozni. Vagy valami rosszabbat művelnek veled. Amúgy nem biztos, hogy nem lesz muszáj ilyenbe beleülnöd. A tömegközlekedés miért ne alakulna át, az egyéni autózást pedig lehet, hogy kiirtja a ... (itt most nem nevezek meg csoportokat, ne legyen vita) meg egyéb folyamatok...
Szerencsere totál leszarom, amúgy sem taxizom, egy ilyenbe pedig az életben nem fogok beleülni.
Ja, izé "boomer" vagyok a mai brainrot makik fogalmai szerint, vagy nem?😅
(imádom, hogy arról se tudják mit jelent, honnan jön és hogy mennyire káros faszság mindenkire kivetiteni, akinek még nem ment el teljesen az esze a mai világban)
Ja, izé "boomer" vagyok a mai brainrot makik fogalmai szerint, vagy nem?😅
(imádom, hogy arról se tudják mit jelent, honnan jön és hogy mennyire káros faszság mindenkire kivetiteni, akinek még nem ment el teljesen az esze a mai világban)