Ingyenes streamingszolgáltatást fontolgat a Disney és a Netflix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(de mindig vicces, amikor fotelmatyi azt hiszi, hogy ő ért hozzá, aki meg felépítette a netflixen a 300M+ előfizetővel, nem.)
"" Addig meg marad a torrent..."

ez meg, lol. minek akarsz streaminget akkor? a torrent mindig ott lesz nulla forintért? annál sosem lesz olcsóbb. neked a pénz a fontos valamiért. más meg fizet azért, hogy mondjuk kényelme legyen és ne kelljen torrenttel meg ilyen hülyeségekkel szenvednie, csak akkor, ha máshogy nem fér hozzá. nyilván nagyságrendekkel többen streamingeznek, mert nekik az éri meg. aki torrentezni akar, torrentezzen.

minek menjen tönkre egy csomó platform, ha tudok fizetni 5-6-ért is, ha akarok?
Úristen, de nettó sötétség vagy. Igen, te ezt szeretnéd, de ne hidd, hogy más is. Minden trend, minden, minden arra mutat, hogy az emberek reklámokat akarnak. Hogy minél kevesebbe kerüljön. Ahogy bevezették a reklámokat, hatalmas részarány azokra fizetett elő, azért ilyen népszerűek az ingyenes platformok is.

"aztán ezek még reklámokat is nyomjanak a képembe poicsék felbontáson.."

mi ez a hiszti? senki nem nyom reklámot, itthon nincsenek is reklámok (sokak bánatára). max itt-ott preroll 10 másodpercre.

de a világ legnagyobb baromsága lenne, ha egy platformon minden meglenne. pont az a lényeg, hogy eldöntsd, hogy melyik platform érdekel. senki sem akar mindent látni.
takysoft
Csak nem értik 😄

Pedig nem bonyolítottuk túl... tök egyértelmű, hogy mit szeretnénk.

1: Minőségi szolgáltatást szeretnénk. Nem reklámokat, meg 720p-t, meg a többi tökönrúgást....
2: Mindezt korrekt áron. Értsd: Nem évente 10%-al drágábban.
3: Körbelicencelést. Értem-értem, de lesz**om. Oldjátok meg! A zeneiparnak sikerült. Az összes music streaming szolgáltatásban fent van az összes zene. És én a szolgáltatás minőségének megfelelően tudok választani. Hogy ilyen a zene minősége, mennyire tetszik az applikáció. Elegünk van az "exkluzív" baromságokból.

Ha ezt így sikerül megoldani, akkor örömmel kifizetek 10+ ezer forintot is egy szolgáltatásért.
De nem vagyok hajlandó 2-3-4 vagy akár több ezreket is kifizetni 5 külön szolgáltatásért egyesével, hogy aztán ezek még reklámokat is nyomjanak a képembe poicsék felbontáson... Nem. Egyszerűen nem.

Ha a TV szolgáltatások szeretnének embereket elérni, akkor ezt a shit-show-t abba kell hagyni. Addig meg marad a torrent...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity