Az MI-szemüvegek új korszakot nyitnak az iskolai puskázásban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én arra emlékszem, hogy főiskolán néha írtam puskát ZH-ra. Persze gy puskára nem lehet mindent ráírni, mert nem fér rá. így kénytelen voltam valami féle lényeges összefoglalót készíteni a fő dolgokról. Csakhogy mire összeraktam nagyjából meg is tanultam. Aztán a végén a ZH-nál már elő se kellett vennem a puskát mert felesleges volt. Na valami ilyesmi. ha a kölök meg tanulja hogy képes legyen valamiből a lényeget összeszedni akár Ai segítségével is. az szinte már olyan, mintha megtanulná, amit amúgy 3 nap múlva úgyis elfelejt már. 😊 Lexikális dolgokat amúgy se tanulunk meg és ha igen gyorsan el is felejtünk. Aztán amikor majd elmegy valamit dolgozni és meg kell oldani valamit, amihez elő kell bányászni dolgokat a francot se fog érdekleni, hogy tud valamit vagy ügyesen tudja összeszedni a szükséges információt. Ha racionális akarok lenni a büdös életben nem volt még rá szükségem, hogy mikor volt a mohácsi csata vagy Mikor született Petőfi és hol.... A lexikális infó még soha nem kellett a munkáimhoz nagyjából 43 év alatt egyszer sem. Szóval én nem látom olyan húúúú de tragikusnak ha valaki nem tud valamit fejből, ami amúgy is lényegtelen hanem akár Ai-val keresi meg ha szüksége van rá.