2
  • kvp
    A google-t nem lehet szetvagni. Igazabol csak a hirdetesi reszlege termel profitot. Ha feldaraboljak, akkor jobban jar ha minden mast bezar. (youtube, gmail, maps, stb.) A masik problema, hogy az EU szinte semmilyen befolyassal nem rendelkezik a google folott, max. annyit erhet el, hogy a ceg elhagyja az EU-t es cserebe az EU blokkolhatja a szolgaltatasait. Mivel multinacionalis (allamok felett allo) cegrol van szo, ezert ez tobbe-kevesbe az USA-ra is vonatkozik, bar jelenleg meg ott van bejegyezve (es nem az EU-ban).
  • banjozsef #1
    Hát, igen. Nem akkor kellene kapcsolni, amikor már 5 milliárd körül van az ügyfelei száma. Egyébként ez nem is lenne olyan nagy baj, ha az igazságot terjesztené, de mivel még nincs rend és béke az egész bolygón, ezért egész biztos, hogy ennyit még a Google -nak sem szabadott volna megengedni, de ez nem az én dolgom most. Én csak a lassan fejlődő tkrads üzletágam miatt szomorkodom egy kicsit, de persze sok Google szolgáltatást használok én is - mint gondolom a többség - , persze egyelőre csak kényszerűségből. Ez van. Azért el kell gondolkodni azon mindenképpen, hogy a Google általában 5 milliárd ember információival rendelkezik.