24
-
Nálad valami fejben nincs rendben. -
Már az woke, hogy 1867-ben emancipálták a zsidókat és szavazhatnak a nők is. -
Nincs már woke, kár erőlködnöd srác. -
Jól leírtad, hogy mi a probléma veletek. :D Köszi. -
"Érdekes hogy te közben azon rugózol, hogy Oroszország diktatúra, amit senki nem von kétségbe"
Dehogynem, az alt-right másból se áll csak bezzegoroszország mert ott nincs woke meg migráns. Felnagyítjátok a nyugati problémákat és párhuzamba állítjátok a keleti diktatúrákkal. Ezt segítik a ruszkik a saját troll farmjaik üzemeltetésével, 24/7 okádják a dezinformációt. Sokkal jobban használják ilyen célokra az internetet mint a baloldal.
Nem mellesleg pont az nincs kétségbe vonva, hogy van mit csinálni EU-ban, UK-ban is, hogy ne menjenek félre a dolgok de jelenleg a nyugati értékrend, szabadság össztűz alatt áll keletről és keletiek által pénzelt nyugatiak által. -
Engem mondjuk nem az érdekel, hogy Oroszországban hány embert büntetnek vélemény nyilvánításért, hanem hogy az EU-ban, UK-ban van egyetlen is akivel szemben a rendőrség fellép! Érdekes hogy te közben azon rugózol, hogy Oroszország diktatúra, amit senki nem von kétségbe. -
CommieSlayer #18 "nem nekik kell beszélni erről, hanem az esetleges más olvasóknak"
Így van. Itt a fele embernek valójában tetszik ez a woke fasizmus, csak eljátszák, hogy nem tudják miről van szó. Ha elmagyarázod nekik, linkelsz cikkeket, videókat, statisztikákat, a következő beszélgetésben megint eljátszák, hogy sose hallottak róla. -
Ezeknek mondhatod. A saját, elb.szott kis buborékukban élnek, gőzük sincs a valóságról. Mindegy, nem nekik kell beszélni erről, hanem az esetleges más olvasóknak, ezek menthetetlenek. -
CommieSlayer #16 Itt nincs mit árnyalni vagy találgatni. Pontosan lehet tudni, hogy mikért büntetnek Angliában. Ha nem akarod online a férfit nőnek nevezni vagy összefüggésbe hozod a bűnözés növekedését a bevándorlással és ezt valaki jelenti, akkor az a minimum, hogy másnap meglátogat egy csapat rendőr és elbeszélgetnek veled. Ezért vezették be most az átfogó korhatárellenőrzést is az egész országban, hogy mindenki regisztrálva legyen lés mindenkiről lehessen tudni, hogy kicsoda, meg miket mondott korábban. Angliában már gyakorlatilag fasizmus van. -
Ezzel az a baj, hogy nem mindegy hogyan bírálod, ha pl. megölésre uszítasz, az nyilván lehet bűncselekmény még akár nálunk is, más kérdés, hogy nálunk nem divat, mert nincs annyi bevándorló mint Ny. Európában. Súlyos félreértés ezt összemosni az orosz helyzettel. -
Milyen felmérés? Kíváncsi vagyok kinek van hozzáférése ilyen adatokhoz OROSZORSZÁGBAN. Megint egy "trust me bro" tipusú információ. Se füle se farka. Képzeld volt egy felmérés, hogy Oroszországban tavaly 5 millió embert küldtek a Holdra, míg Angliában csak kettőt. Mekkora királyok már az oroszok, ugye? -
CommieSlayer #13 Régen megvolt az intelligencia szűrő. Aki nem találta meg a bekapcsológombot a számítógépen az nem jött ide rontani a levegőt. De ez az okostelefon elterjedésével megváltozott. Minden gőgős buta ember mindenhol ott akar lenni és követeli a hatóságoktól, hogy tiltsák be azt ami neki nem tetszik. A hatóságok meg boldogan teljesítik a kérést, felhasználva a saját céljaikhoz. Ezért ilyen lehangoló minden.
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.08.08. 05:07:21 -
CommieSlayer #12 Pár éve volt egy felmérés, hogy Angliában 3000 embert vitt el a rendőrség online véleménnyilvánítás miatt, míg Oroszországban 400 embert ugyanebben az évben. Angliában ha kritizálod a bevándorlókat vagy a transzgendereket simán bevisznek.
A Németeknél is hasonló a helyzet. -
"Úgy érted Európában nem visz el senki pusztán a véleményed miatt?"
Úgy.
"És erre fel moderátoroknál sírsz hogy nem tanultam a büntetőpontok visszavonásából?"
Igen, ez a véleményem. Cenzúráznád?
"Melyik hozzászólásomat cenzúráznád? Amelyik az EU-t kritizálja?"
Hol írtam én a hozzászólásod cenzúrázásáról? Gyere be a Napról... -
Úgy érted Európában nem visz el senki pusztán a véleményed miatt?
És erre fel moderátoroknál sírsz hogy nem tanultam a büntetőpontok visszavonásából?
Melyik hozzászólásomat cenzúráznád? Amelyik az EU-t kritizálja?
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2025.08.07. 12:21:26 -
Bizony van. Egyiknél elvisz a fekete autó, másiknál nem. -
Te nem kritizálod hanem egy lapon említed. -
Annak magyarázhatod, nem a dikatúrával van baja hanem, hogy nem azok csinálják akiket ő kedvel. -
Van a rossz és van a jó megfigyelés/cenzúra... Értem. -
Már kritizálni sem szabad az EU intézkedéseit? Akkor elnézést, elvtársak! -
Meg, közelében sincs az oroszországi helyzetnek. -
A DSA rendelet, meg a Telegram vezér letartóztatása zsarolása, amcsi közösségi szolgáltatók cenzúrára kényszerítése az ugye megvan? -
Gabbbbbbbbbbbb #2 Azért nehogy már összehasonlítsd EU internetes törvénykezését az orosz helyzettel. Nevetséges..
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2025.08.07. 07:36:46 -
Az EU is fokozza folyamatosan, az USA is...
Emlékszem a 90-es években, a 2000-es évek elején olyan szabad, felszabadult érzés volt netezni, nem, nem a bűnözés lehetőségére gondolok, annak már régen vége. Most olyan nyomasztó, meg őrült az egész net.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2025.08.07. 01:26:53