2
  • csulok0000 #2
    Én is megnéztem végre. Szánalmas. Szinte semmit nem tudok a legtöbb karakterről(tudom kik ők, de az aktuális verziójukról semmit). Elméletileg ez egy új univerzum, de a karakterekről semmit nem tudunk meg. Ha meg a korábbi alkotásokra épül akkor meg nagyon más minden is. A történet hulladék, a kutya értelmetlen így, a lehető legrosszabb helyekre raktak poénokat, ahova nem illenek. Spoiler: amikor az embereknek elvileg meg kellene gyűlölniük Supermant, teljesen súlytalan, nincs következménye, kb 1 percig foglalkoznak vele aztán mintha nem is történt volna semmi. Csak ismételni tudom az előttem lévőt: "Összecsapott férc"
  • enyac
    Minden idők legjobb Superman-filmje??? Ugyanazt a mozit néztük? A főszereplő egy infantilis, hisztis tinédzser jellemét hozta. A kutya szerepe értelmezhetetlen. Láthatóan minden szereplő valamiféle lelki traumával küzd, két terápiás ülés között beugrottak forgatni. Egész végig azt vártam, mikor kezdődik végre a történet, erre már vége is lett a filmnek. Összecsapott férc, amit a látvánnyal próbálnak eladni.