4
-
Mármint a talpnyalás.
Az a helyzet, hogy amíg egyesek nincsenek rákényszerítve valamire, addig járnak mások nyakára, amíg tudnak.
Lehet, hogy drasztikus lenne, de utat nyitna más lehetőségek felé.
A melóhelyen is amíg megcsináltam a vacak eszközzel a cuccot, addig nem voltak hajlandóak jobbat venni. Aztán megmondtam, hogy ezt így nem csinálom tovább, mert fájdalmat okoz. Lett jobb eszköz, igaz, az sem ment olyan egyszerűen. De addig sem fájt, mert nem csináltam meg.
Trump elintézte a hülye hozzáállásával a "szabad" kereskedelmet, ami olyan jó volt az embereknek. A politikusaink meg hagyják. -
Vanek úr #3 És akkor abban a pillanatban megszűnik az internet egyik (ha nem a nagyobbik) fele. Vagyis ez nem megoldás.
Az EU ugyan próbálkozik, hogy az általad is említett dolgok így is működjenek; de sajna, ez nem egyszerű, mert mindkét fél mást akar. Az EU védeni akarja az EU-s állampolgárok adatait (és szankcionálhatóvá tenni az országokon is átnyúló megacégeket); az USA meg a saját vállalatait akarja nyomni és védeni (meg lehetőséget hagyni, hogy belenézhessenek az EU-s polgárok adataiba). Valahogy nem jött jókor ez a trumpi elnökcsere, amelyik még mindenkit (főleg az eddigi szövetségeseit) meg is akar taposni. Vagyis marad a reménykedés. -
Kryon #2 Sajnos az EU úgy lemaradt, hogy már csak nagyjából azt döntheti el, hogy az USA vagy Kína gyarmata legyen... -
És akkor most minden amerikával összekötő adatkábelt elvágni.
Amelyik cég itt szeretne működni, annak legyen helyi irodája, helyi adatkozponttal, a helyi szabályozásokat és törvényeket betartva.
Aztán felébredek és a kezem a bilibe lóg...