12
  • Kryon
    Szerintem túlvállalta magát. Ennyi céget + DOGE nem bír egyszerre vezetni. Úgy tudom alig alszik, plusz ehhez jönnek a pszichés betegségek és a ketamin. Nem csoda, hogy kifordult önmagából. Lehet, hogy érdemes lenne neki a Spacex-re koncentrálni, mert egyértelműen az a kedvence, a többi cég vezetését pedig kiadni másnak.
  • Caro
    Nem volt ő mindig ilyen. Az utóbbi években tényleg látványos a romlás.
  • militavia
    Ez az Aspergeres valami újhullámos mentegetőzés? Simán csak ilyen a jelleme és az utolsó és más még adott ennek egy szép nagy löketet.
  • Kryon
    Aspergeres, depressziós és ketamint használ.
  • mukkelek
    Más vállalatvezetők nem futottak be ilyen tátott szájjal fszerdőbe még. Így ilyen módon legalábbis ennyire nyilvánvalóan egy se volt hülye még. Ez afféle etalon. Jobb lenne a teslától elkezdve a spacex-en át a nem tudom még mi van, ha félreraknák minden felelős pozícióból. Nem volt ez ennyire ilyen mafla, de történt valami. Értem én, hogy asperger. Vagy, nem volt ennyire szem előtt és nem tűnt ennyire nyilvánvalónak.
  • Tetsuo
    Mindegyik nagy vállalatvezető ilyen debil, különben nem lehetne vállalatverzető. Modern világunkban ez az igény. A politikusok is gátlástalan pszichopaták, hazug ...(ezt inkább nem írom le). Ilyen a világ. Normális, becsületes ember nem kerülhet olyan pozíciókba.
  • Tetsuo
    Ilyenek ezek a bulvárcikkek.
  • inkvisitor
    A ketamin túladadolásnak van egy olyan hatása hogy elszakadás a valóságtól.
  • duke
    Valoszinuleg Musk az aspengeres allapota miatt alkalmatlan a kommunikaciora. Nem erzi a korulotte levok erzelmiallapotat, es reagalni sem tud a dolgokra a helyzetnek megfeleloen. Nagy hiba akar igazgatokent vagy politikuskent ilyen szerepbe helyezni. Neki legfeljebb szovivokon keresztul kene kommunikalnia semmikep se kozvetlenul. Ezenkivul lehet hogy az aspengeren kivul egyebb pszihiatriai problemaja is van, ami kezd elhatalmasodni rajta.
  • Sippie
    "Annyi a teslának?"
    Miközben mutatja a grafikont, amin látszik, hogy októberben is pont ugyanilyen volt az árfolyama. Akkor annyi volt neki?
  • M2 #2
    Számomra mindig volt a Teslán egy szektás felár. Az nem annyira baj, ha lekerül róla.

Most úgy néz ki, hogy Elon Musk túltolta. Talán az autista túlzott lelkesedése, amit a politikai szerepében most látunk. Hiba.
  • felemelő
    De hát tudtommal nem is Musk a többségi tulajdonos a Teslaban.... és ha így van, miért nem rúgják ki a részvényesek?