15
  • FICEK9
    Kiküldeném én az Antarktiszra havat lapátolni 60 órában.
    Ha olyan jó lenne az AI-juk akkor inkább csökkentenie kellene a munkaidőt! Ha növelnie kell, akkor az számomra mint "potenciális vevő" számára azt sugallja, hogy nem túl acélos a produkt ha a saját munkájukat se tudja meggyorsítani. Akkor meg minek is?
  • militavia
    Túltolni nem kell. Simán csak eszementen vadkapitalista. De nem kötelező a G-nél dolgozni. Majd, ha felállnak az emberei ilyen duma és elvárás után, akkor lehet majd pilogni.
  • Arnika19
    A +20 óra miatt a fizetésemelést miért nem említi ez a ruszki származású milliárdos? 79-ben "menekültek" az USA-ba, akár alvó ügynök is lehet.
    Utoljára szerkesztette: Arnika19, 2025.03.03. 08:44:05
  • Tetsuo
    Amerikában alapból több a túlóra, mint Európában. Annyit dolgoznak, mint a barom, az egész életük egy felszínes rohanás.
    Szóval a Google az amcsi életérzés esszenciája. :-)
  • militavia
    És milyen sokáig? Hány napos munkahéttel? Én többre tartom a szabadidőmet, minthogy 30%-kal többet keressek heti 40 órához képest.

2011-ben volt, hogy sürgős tervezés és tervleadás miatt két hétig 11-12-13 órákat voltam bent. A munkanap abból állt, hogy felkeltem, dolgoztam, haza, kaja, fekvés, alvás. Majd holnap újra.

Kösz. Nem. A hobbimat sem űzném így, nemhogy a főállásomat.

• dyra
    Szerintem van az a lové amiért dolgozik az ember akár heti 60 órát.
  • Tetsuo
    Én is azt várom, hogy a dolgozóknak kötelező legyen megcsókolniuk Brin lábát.
  • CommieSlayer
    Nem midnegy ki hány órát vár el? Úgy csináltok, mintha kötelező lenne a google-nél dolgozni.
  • Palinko
    Jó de most miért adjanak ilyen rekord fizetéseket? Jótékonysági alapon? Örülhet aki ott dolgozhat heti 60 órát.
  • 0Fritz
    Jöttem zsidózni.
  • lammaer
    "toljátok a szekeremet g*cik, nincs még elég pénzem"
    Sergey Brin
  • kvp
    Ne felejtsuk el, hogy eloszor toroltek a ceges szabalyzatbol, hogy "Ne legyel gonosz". Nemreg pedig toroltek azt is, hogy nem vesznek reszt MI alapu fegyverfejlesztesben. A ket fenti okbol a fejlesztok eleg jelentos resze otthagyta a ceget, maradtak a DEI-vel felvett emberek. Ok viszont meg heti 60 ora munka mellett sem fognak semmi ertekelhetot kesziteni. Erre szepen lassan a Google vezetesenek egy resze is kezd talan rajonni.
  • Bruce_Willis
    60 órát egy olyan techóriásnál, amely gigabevételeket produkál?
    A jó édes anyjukat!
  • gosub
    Dolgozzátok magatokat halálra hogy aztán kirúghassunk, mert az MI mellett már nem lesz szükségünk rátok. Barvo!

Az is érdekes, hogy pár éve még az otthoni munkát ecsetelték haladóék, hogy az mennyire hatékony, irodába járni mennyire maradi, konzervatív. Sőt még az irodai asztalok számát is csökkentették, sőt nem volt személyes asztala még a főnöknek sem. Hollywoodi filmekben is ezt sugallták, pl. De Niro A kezdőben. Most meg ugyan ezen szivárványos haladárok szerint nem hogy néha be kellene menni, hanem legyen az 60 óra! Mert a profitjukat féltik.
  • tom_pika
    Köszönjük, MI, hogy heti 60 órában kell dolgozni érted!