A TikTokról a RedNote-ra váltó amerikaiakat pofáncsapta a kínai cenzúra valósága
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról van szó, hogy minden alapvetően hazug. Az egész modern társadalmunk hazug. A politikai szlogenek nagy lózungok. A többség a csőcselék, bólogató birkák. Szabadság, egyenlőség, testvériség hármas már a forradalmakkor is hazug volt, ma meg pláne. Szólásszabadság? Csak addig volt érdekes, amíg a libsi baromságok nem tudtak csőstül terjedni. Azután már félelmetes lett, esetleg az igazság is felszínre jutna itt-ott.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mondjuk kína is úgy van japán háborús bűneivel, ezért is tiltották be a my hero academia című animével kapcsolatos dolgok.
Viszont maga a mein kapmt című könyv bár sok magyarázzal de ki lett adva talán németeknél is (mint történelmi érdekesség) szóval talán mégsem ugyanaz a német és a kínai cenzúra. A holokauszttagadás bűntetéséről: részemről én a lapos földesek stb mellé tenném őket. Amikor bevezették a háború után hogy büntetés jár a tagadásáért, gondolom más világ lehetett, aztán utána nem volt olyan politikus aki kimondja hogy "véleményért börtön a modern világban nem kéne" ezért is maradt fent máig ilyen elavult törvény szerintem. Ami azért is baj, mert kvázi igazolja a kínai cenzúra néhány részét.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2025.01.20. 17:31:44
Viszont maga a mein kapmt című könyv bár sok magyarázzal de ki lett adva talán németeknél is (mint történelmi érdekesség) szóval talán mégsem ugyanaz a német és a kínai cenzúra. A holokauszttagadás bűntetéséről: részemről én a lapos földesek stb mellé tenném őket. Amikor bevezették a háború után hogy büntetés jár a tagadásáért, gondolom más világ lehetett, aztán utána nem volt olyan politikus aki kimondja hogy "véleményért börtön a modern világban nem kéne" ezért is maradt fent máig ilyen elavult törvény szerintem. Ami azért is baj, mert kvázi igazolja a kínai cenzúra néhány részét.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2025.01.20. 17:31:44
A
Csak Németországban sok évre börtönöznek valakit, mert megkérdőjelezi a zsidó holokauszt dogmáját. Nekem ez eléggé rákosista módszer, igaz a származás egyezik.
Persze simán jobb egy tömeggyilkos aki legalább bevallja, mint egy tolvaj aki azt mondja nem lopott.
Mert kb ennyi különbség van a kínai meg a nyugati cenzúra között. Kínában pár hónapra eltűnsz és úgy jössz vissza (jóesetben ha visszajössz, hogy imádod ezt a rendszert és sose volt jobb).
Mert kb ennyi különbség van a kínai meg a nyugati cenzúra között. Kínában pár hónapra eltűnsz és úgy jössz vissza (jóesetben ha visszajössz, hogy imádod ezt a rendszert és sose volt jobb).
Egy újabb propagandacikk az sg-től. Nyilván Kínában kínai, a nyugati világban nyugati cenzúra van. Ráadásul Kína sosem titkolta ellenben Nyugattal. Kína nem hazudja magát a szabadság földjének, "liberális demokráciának".
Leegyszerűsítve: a kínai rendszert nyugaton szabad szidni, a nyugatit pedig Kínában.
A példa kedvéért pedig:
"Egy amerikai felhasználónak elég volt annyit kérdeznie egy bejegyzésben, hogy a platform befogadja-e a melegeket. A posztot órákon belül eltávolították. Másnap új posztot töltött fel, amelyben azt írta, hogy a döntés miatt kilép a platformról, de hamarosan homofób kommentek kereszttüzébe került, egyes felhasználók pedig kulturája ráerőltetésével vádolták meg."
Pozitívnak, jobbnak tartom a nyugati woke-baromságnál. Egyébként meg számomra ez a reakció nyilvánvaló vagy elvárt arrafelé. Részben ezért, a konzervatív értékek miatt tetszik. Van, amiért nem tetszik persze.
Leegyszerűsítve: a kínai rendszert nyugaton szabad szidni, a nyugatit pedig Kínában.
A példa kedvéért pedig:
"Egy amerikai felhasználónak elég volt annyit kérdeznie egy bejegyzésben, hogy a platform befogadja-e a melegeket. A posztot órákon belül eltávolították. Másnap új posztot töltött fel, amelyben azt írta, hogy a döntés miatt kilép a platformról, de hamarosan homofób kommentek kereszttüzébe került, egyes felhasználók pedig kulturája ráerőltetésével vádolták meg."
Pozitívnak, jobbnak tartom a nyugati woke-baromságnál. Egyébként meg számomra ez a reakció nyilvánvaló vagy elvárt arrafelé. Részben ezért, a konzervatív értékek miatt tetszik. Van, amiért nem tetszik persze.
Crybabyk, hisztizzen csak a sok tatogo eloskodo ingyenelo mediabohoc. mestersegesen generalt szuksegletet reklamozo senkik. aljas,.. aljanepe.
Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2025.01.19. 10:27:51
Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2025.01.19. 10:27:51
Láttam én is régebben egy kifordított filmet, ez volt a Csaló csajok, ami a Riviéra vadorzóinak a koppintása.
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2025.01.18. 14:38:36
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2025.01.18. 14:38:36
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nem tudom, hogy mi a fenére számítottak a Ti-Tok-ról "menekülő" felhasználók, mikor kínai szabályok szerint működő alkalmazásba próbáltak átmenni. Nem meglepő, hogy beleütköztek az ottani sokkal-sokkal komolyabb szabályozásba, erre számítaniuk kellett volna. Elvileg ez is mutatja, hogy kínai appnak nem feltétlenül másik kínai app az alternatívája, főleg ha az ember nem Kínában él.
nem kell messzire menni, csak ide az SG-re a film cikkek alá kommenteljen valaki a cikk írónak nem tetsző kommentet amibe esetleg megemlíted , hogy a mostanában előszeretettel használnak woke elemeket, és mire frissíted az oldalt már törülték is a kommentedet.
Szép uj világ, szabad és cenzura mentes addig amig azt irod amit engednek.
Velem többször elöfordult , ugyhogy nem egyedi esetről van szó és csak azért mert megemlitettem, hogy sok uj filmet ujraforgatnak ellenkező nemü főhőssel és indoikolatlanul szerepeltetnek benne oda nem illö egyéneket.
Szép uj világ, szabad és cenzura mentes addig amig azt irod amit engednek.
Velem többször elöfordult , ugyhogy nem egyedi esetről van szó és csak azért mert megemlitettem, hogy sok uj filmet ujraforgatnak ellenkező nemü főhőssel és indoikolatlanul szerepeltetnek benne oda nem illö egyéneket.
Amitől még ennél is jobban irtóznak az elvtársak az az, hogy ha a népük a szénné cenzúrázott platformjukon elkezd keveredni a csúnya gonosz undorító nyugatiakkal azt elkdezdi kicsit felvenni a nyugati értékrendet.
Rácsodálkoznak a kis hópihék a világ működésére 😄
Ennyi embert nem lehet emberbarát módon kontroll alatt tartani, ez már évszáradok óta így van Kínában.
Ennyi embert nem lehet emberbarát módon kontroll alatt tartani, ez már évszáradok óta így van Kínában.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
"A RedNote csak egy verziót tart fenn alkalmazásából, ahelyett, hogy tengerentúli és belföldi alkalmazásokra osztaná azt"
Ez a kulcsmondat. Kettéosztják majd, hogy a kínaiak és az amcsik ne lássák egymás posztjait, és a nyugati verzióra más algoritmust állítanak majd be.
Ez a kulcsmondat. Kettéosztják majd, hogy a kínaiak és az amcsik ne lássák egymás posztjait, és a nyugati verzióra más algoritmust állítanak majd be.
Na majd most szembesül a sok kína meg orosz imádó nyugatgyűlőlő hogy valójában milyen szabadság is van a vasfüggönyön túl....
Kommentelnek egy két vicceset micimackóról vagy valami nem szépet kínáról, azt majd megy a permaban 😊
Kommentelnek egy két vicceset micimackóról vagy valami nem szépet kínáról, azt majd megy a permaban 😊