22
  • manypet
    Erősen félremész. Én nem mondtam, hogy baj van a zsidózással! Csak megjegyeztem, hogy az zsidózás. Mert tényleg az. Ennyi, nem több.
  • Tetsuo
    Ja értem. Tehát akkor te az első mondatodban nemtudomozol, magadozol, hazudozol, másokozol... Ezen logika alapján a zsidózással semmi baj nincs. Hogy valami pejoratív vagy nem, szubjektív megítélés. Valakinek ez még nem sértő, valakinek már az, valaki a kákán is csomót keres... Mondjuk ez utóbbi a zsidókra és az általuk terjesztett bomlasztó, felforgató eszmék illózióiban élőkre jellemző. ;-)
  • manypet
    Azt nem tudom csak, hogy magadnak is et hazudod, vagy csak másoknak.
    Négerezés az, ha négernek nevezek valakit. Fehérezés az, ha fehérnek nevezek valakit. Magyarozás az, ha magyarnak, angolozás az, ha angolnak. Ezen nincs mit mellébeszélni. (Bár lehet, mint azt a példa is jól mutatja.)
    Megint más, ha pejoratív értelemben teszi ezt valaki (a magyarozást is - azt is szoktak egyesek, még ha te nem is hallottál még ilyet). Azaz zsidózás az is, ha pejoratív értelemben teszi ezt valaki, meg megint az, ha nem pejoratív értelemben teszi.
    (Megjegyzendő, hogy te úgy tetted. Ezáltal még a te értelezésed szerint is zsidózás, amit írtál.)
  • Tetsuo
    Dehogy. Hülyeséget beszélsz már megint. Olyan, hogy magyarozás vagy németezés nincs is, illetve teljesen mást jelent, pl. nyelvtanulást, mert a zsidók "egyenlőbbek". Ők akkor határozzák meg magukat származási és akkor vallási alapon, ha éppen az kedvezőbb számukra és elvárják másoktól ugyanezt. Nem szabad belemenni a játszmájukba, felvenni a retorikájukat, engedni a nyelvromlást.
  • manypet
    Ha azt írod, hogy zsidó, akkor zsidózol. Mint ahogy ha azt írod, hogy magyar, akkor magyarozol. Persze reszelgetheted a fingot, de attól még a zsidózás zsidózás marad.
  • Tetsuo
    Amit írtál, az zagyvaság igen. Az érvek hiánya helyett pedig elhúzod a csíkot. Egészségedre.
  • Vanek úr
    Zagyvaság. Ja. De nem baj, zsidóztál, libsiztél, most már örülhetsz. Sőt, még meg is próbálod kimagyarázni magad, ami nem sikerül, mert mindenki (rajtad kívül) látja/tudja, mit is írtál, és mire. De legyél boldog kedves troll elvtárs (még kommunistázni nem kommunistáztál, most kapsz lehetőséget rá), ide már nem nézek (én sem) vissza. :)
  • Tetsuo
    Mi ez a zagyvaság? Zsidó származásról nem hallottál? Ezt nem én találtam ki, ők mondják: Link.
  • Vanek úr
    Egyrészt 1 embert neveztél meg, mint aki ebből hasznot húz, pedig említették, hogy nem 1 ember van ott (ráadásul honnan tudod, hogy milyen vallású ő/ők? ja, sehonnan, csak zsidózol, mert 'bankár'...).
    Másrészt ha egy adott ország embereiről beszélsz, akkor azzal semmi baj nincs. Pl.: indiai vagy akár izraeli. A zsidó viszont egy vallás, és ha vallás alapon kötöd bármihez, akkor igenis 'zsidózol'. Mert a zsidó vallásban semmi nincs arról, amit te tulajdonítasz neki.
    És most már legalább a libsizés is kijött. Igaz, ez már új hét, de mit is vártunk tőled a zsidózásod után?!
  • Tetsuo
    Hülyeséget beszélsz. A libsi Újbeszél nyelvre normális ember magasról tesz. Minden ne'pről lehet besze'lni, lehet kritizálni jogosan vagy jogtalanul. A zsidók nem kive'telesek. Egye'bke'nt meg nem ne'pet jellemeztem, hanem a bankkártyarendszer tulajdonosait.
  • manypet
    "Az nem zsidózás, ha leírom hogy zsidó."
    De, az. Főleg, ha lenne vagy 200akárhány különféle nemzet, akit említhettél volna haszonélvezőként. Lehetett volna azt írnod, hogy a világ másik felén egy brazil, egy orosz, egy kanadai vagy éppen japán. De neked - hogy, hogynem - éppen a zsidó jutott az eszedbe. :-)

" A cikk indiaizik, az nem zavar?"
    Eleve nem zavar, még az sem, ha zsidózol. Csak nem kéne játszani a képmutatót, mert nem áll jól. Ha már zsidózol egy jóízűt, akkor legyen már benned annyi gerinc, hogy felvállalod, nem pedig nekiállsz magyarázkodni.
    Egyébként mivel India hoz különböző módszereket a VISA kiszorítására, így még kevésbé zavar, ha szóba kerülnek az indiaiak. Mint ahogy ha Izraelről lenne szó, sokkal kevésbé lenne furcsa, ha szóba kerülnek a zsidók.

De tudod te ezt, nem kell ezt magyaráznom. Csak próbálod mosdatni a szerecsent. :-)
  • opinion #11
    Miféle igazság van benne? Minek az igazsága? Az, hogy hatalmas vagyonokat halmoztak fel és ezt felhasználják arra, hogy még többet szerezzenek? Ez elmondható sok más nemzet embereire is, őket mégsem utálod, mégsem emeled ki. Ez mitől lehet? Ja tudom. Mert a brain washing eljárásodban nincs ilyen trigger.
  • t_robert
    Ezzel csak egy apró gond van. A VISA Mastercard és ilyenek nemzetközileg elismert rendszerek. Kvázi használják az egész világon és elfogadják. Na most helyette egy indiai bankártya rendszer legfeljebb indiában működik. Baxhatják az indiai bankkártyát, ha máshol akarnának vele fizetni a világban. A széllel szemben hugyozni mindig kellemetlen dolog...
  • kvp
    A helyes megfogalmazas az lett volna, hogy "haszna egy globalis cegnek". Ugyanis a tulajdonsok globalista cegek, nem maganemberek. (pl. VISA eseten a Vanguard es a Black Rock)

Az, hogy lecserelik egy helyi megoldasra pedig egyertelmu, az EU is ezt tervezi a kozponti jegybanki digitalis euroval. (mindenki a telefonjaba betoltott digitalis szemelyi igazolvanyaval fizethetne mindenutt, ami a jegybanknal levo "digitalis keszpenzes" szamlajarol jonne, lasd meg pl. a SZEP kartya mukodeset) Ha az EU nem lenne ennyire bena, akkor az eurozona orszagai mar reges regen kivaltottak volna a visa/mastercard kartyakat.
  • Tetsuo
    Ja, hogy "mindenki tudja"? Akkor lehet benne valami igazság, nem?
    Tehát mások szerint is igaz, amit én nonszensznek tartok, csak ő szerintük ez normális, de nem illik szóvátenni.
    Hogy jövedelmforrás számukra mindenki a bolygón... És ez az agymosott, szervilis csőcselék szerint normális. Ugyanez a tömeg meg sem nyikkanna, ha mindezt a németekről, franciákról vagy kínaiakról mondaná valaki, mert az a brain washing eljárásban nem volt trigger.
  • opinion #7
    Csak kár, hogy mindenki tudja, hogy te pejoratív értelemben írtad a zsidó szót.
  • Tetsuo
    Az nem zsidózás, ha leírom hogy zsidó. A cikk indiaizik, az nem zavar?
  • manypet
    Nehéz nem zsidózásnak betudni a zsidózást.
    Ezt írtad:
    "jutaléka legyen a világ másik felén egy zsidónak"
    Utoljára szerkesztette: manypet, 2025.01.14. 00:08:58
  • Tetsuo
    Ha neked ez zsidózás, akkor te örülhetsz, végre találtál valamit.
  • Vanek úr
    Na, örülhetsz, a napi zsidózásodat letudtad...
  • end3
    Ezt hívják globalizmusnak!
  • Tetsuo
    Eleve nonszensz, hogy ha egy indiai vásárol egy indiai terméket egy másik indiaitól, abból jutaléka legyen a világ másik felén egy zsidónak.