11
-
Zsombor99 #11 Korábban a Garry's Mod Workshop addon-jait akarta megtizedelni ugyancsak egy hamis ál-ügyvéd szerű "idióta", az akárcsak legkisebb mértékben Nintendo tartalmú addon-oknak ment neki, még a hivatalos levél formáját is elég megtévesztően utánozta, amit sajnos be is vettek a moderátorok, emiatt sok addon került veszélybe és/vagy törlődött értelmetlenül. >:(
Én gyorsan letöltögettem a feliratkozott Nintendo addon-jaimat, offline biztonságba helyeztem őket, hogy engem már ne érinthessen, ha esetleg a Workshop-ból törlődnének. -
Zsombor99 #10 YouTube kommentbe semmilyen link nem kerülhet, különben elküldéskor törlődik a komment, ennek tekintetében elég szigorú az automata rendszer. Én egyszer a "freesound.org" oldalt akartam megemlíteni, de semmilyen formában nem fogadta el a "free sound" szavakat, se egybe, se szóközzel. Lehet, hogy a túl sok "/" alapján linknek nézi a rendszer a Linux shell parancsokat is? -
lammaer #9 Egy ekkora adattömeget mint a youtube nem lehet kézzel moderálni, muszáj algoritmusokat használni. Azok fognak hibázni, ezt lehet felülvizsgálattal orvosolni.
6% szerintem nem is olyan nagy gáz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2025.01.01. 23:30:52 -
Gabbbbbbbbbbbb #8 > Ha a gameplay-eket minőségi tartalomgyártásnak tartod, akkor ott tényleg nagy gondok vannak a toronyban.
Szerintem te gondolkodsz ebben a kérdésben kissé beszűkülten, hogy ilyeneket leírsz. Nincs semmi baj azzal, hogy Te nem szereted ezeket, de másokat minősíteni azért nem kell. -
Gabbbbbbbbbbbb #7 Hozzászólást nem lehet normálisan írni, algoritmus valamit belelátni vél, akkor azonnal törlődik. Pl. Linux videók alatt néha meg szoktam próbálni segítséget nyújtani, kérdésekre válaszolni, de shell kódban túl sok `/` van, akkor már automata törlés azonnal befigyel.
Mostani rendszernél már sokkal jobb lenne, ha miközben gépelek figyelné mit írok és figyelmeztetne, hogy ez nem elfogadható.
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.12.31. 11:08:26 -
militavia #6 Nem csak az ő tartalmait tilthatja le bárki ilyen geci módon, halló... -
#5 Ha a gameplay-eket minőségi tartalomgyártásnak tartod, akkor ott tényleg nagy gondok vannak a toronyban.
Persze az is lehet, hogy csak mindenkinek mást jelent a minőség, meg a tartalom. Én a játékokat játszani szeretem, nem nézni, ahogy más játszik velük. Szóval számomra ez eleve nem tartalom.
Viszont eszközökről szeretek bemutató videókat nézni. Megkönnyíti a döntést, hogy jó az nekem vagy valami más kell. Itt sem minden minőségi és nem is kapok mindig, mindenől, mindenre választ.
És, ha nem lenne ilyen, akkor sem esnék kétségbe, ahogy senki nem esett kétségbe a net megjelenése előtt sem.
Nemrég láttam egy videót, amiben azt ecsetelte a készítő, hogy feladta a fejlesztő mérnöki melóját, hogy a yt-t csinálja. Nagyon sajnálom az esetet, mert szerette az állását (elmondása szerint), ráadásul beleszólhatott a világ fejlődésébe, mégha, csak kicsit is. Ehelyett mások által készített termékekkel csinál videót főállásban. -
#4 Pont így. Csak én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni :) -
militavia #3 Ha szerinted a minőségi tartalomgyártás nem munka, akkor baj van a toronyban. Nagy. -
kvp #2 Erre az lenne a megoldas, ha feherlistazna a youtube. Tehat minden olyan youtuber aki kot szerzodest veluk es ker irasos tartalomkeszitesi hozzajarulast az eredeti jogtulajdonostol biztonsagban lenne. Mindenki mas pedig meg se jelenhetne. Ezzel 100%-ban elore fel lehetne oldani az osszes jogi problemat. -
#1 El kellene menni dolgozni és rendes munkát végezni, nem naphosszat csak játszani.
Ha meg úgy gondolják egyesek, hogy ez egy munka, akkor kössenek megfelelő szerződést az adott cégekkel és akkor nincs kérdés ilyen esetben.
A yt-t megértem, hogy ő nem akar felelősséget vállalni a tárhelyeire feltöltött tartalom miatt, ezért neki sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb a törlés, tiltás.
Amúgy meg marad a feltöltő utánajárása, ha fontos neki.