10
-
M2 #10 Szerintem meddő harc. Aki tudja, hogyan kell reklámblokkolót használni, és használja is, azt nem elérni fogják a rákényszerített reklámok, hanem piszokmód idegesíteni.
Nálam például ami így átszökik, azt a terméket és márkát egy életre kerülni fogom, mert veszélynek és támadásnak minősítem. -
Zsombor99 #8 Legfrissebb Firefox verziót használok, lehet, hogy kissé túllihegem, de nálam egyszerre van telepítve az "AdBlock Plus", "uBlock Origin" és a "Bluehell Firewall" is ‒ nem bízom a véletlenre. -
t_robert #8 Igen pont arra való az Ublock is, mint az AdBlock. Mára valamivel hatékonyabb, mint az AdBlock. Jobban megfogja a reklámokat és kevésbbé akadnak el rajta az oldalak beugatva, hogy reklámblokkoló miatt nem akarja mutatni az oldal tartalmát. Ezért mára népszerűbb, mint az AdBlock. -
Macropus Rufus #7 érdekes vége lehet ennek a qurva sok reklámnak... -
Andrevv #6 A Firefox és a Chromium is nyílt forráskódú, a többi böngésző nagy változtatásokkal használja és a legtöbb már beépített reklámblokkolóval rendelkezik, pl. Brave, Vivaldi stb. Nem hiszem, hogy rájuk tudják kényszeríteni az akaratukat, legfeljebb piacot veszítenek. Amúgy még mindig vannak böngészők amik egyiket sem használjak alapnak (Goanna). Az is elképzelhető, hogy ezek a kevésbbé ismert böngészők nagyobb tamogatást fognak majd kapni. -
Vanek úr #5 Értelmezés. Nem azt mondta, hogy 'nem vágja', hanem felvetette azt, hogy van más böngésző is, meg más más bővítmény is (erre reagáltam is előtted). Az meg, hogy neked nem mond semmit, és nem is hallottál róla, az csak a te szegénységi bizonyítványod (én nem lennék erre büszke, pláne hogy mekkora arccal írtad le a hozzászólásod).
Egyébként nekem is az AdBlock volt fent még régebben, de aztán váltottam a uBlockra már jópár éve. Már nem emlékszem miért, hazudni meg nem akarok - de biztosan nem azért váltottam, mert rosszabb lett volna.
Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2024.10.22. 04:00:59 -
Vanek úr #4 Nem az egyetlen blokkoló, de az általad is linkelt oldal szerint is az egyik legjobb (nem mellesleg az egyik legjobban elterjedt is). És nem csak két böngésző van, de a két böngésző motorja fut szinte minden böngésző alapjaiban, így szinte mindenkit is érint a dolog (pl. a Brave ugyanúgy Chromiumot használ, mint pl. a Chrome, az Edge, vagy az Opera; így ott ugyanez fog lejátszódni - a FF mellett meg pl. a Tor használ FF alapot). Ezért lehet az, hogy ez egy hír... -
#3 Én se vágom.
Mi az az uBlock?
Azon a pár cikken kívül, ami itt megemlíti, soha nem hallottam róla.
Az alap az AdBlock volt, aztán lett pluszos meg talán 2-es, már nem tudom. Még akkor ismertem meg, mikor csak egyedül volt és amikor reklámblokkoló bővítményt kerestem, akkor első helyen tanyázott. Az uBlock látóhatáron sem volt.
Szóval nekem nem mond semmit és nem jelent semmit. Másikat használok. Ha esetleg befuccsolna a böngészős verzió, akkor már készenlétben áll egy Pi, hogy átvegye a feladatot. -
Frekvency #2 ha tudnák hogy mennyire telibe szarják az emberek ezeket a pofába tolt reklámokat...én is elköltöttem egy valag pénzt fészbúkos reklámokra, 0 bevétellel, aztán a normális hirdetési oldalon meg jöttek a fogyasztók, -
silwar #1 Reklámmentes böngészés ez oximoron ;-DDDDDDDD
Mintha a uBlock lenne az egyetlen blokkoló, és csak két böngésző lenne elérhető más nem....
Utoljára szerkesztette: silwar, 2024.10.21. 20:10:40