2
  • Armagedown
    Nem értem, az Android nyitott, most is lehet külső forrásból telepíteni appokat, ha annyira akarják, feltölthetik a Fortnite.apk-t a weboldalukra, az extra tartalomért való fizetés is megoldható a Google szolgáltatásai nélkül.
  • banjozsef #1
    Nyilvánvaló, hogy ez is "eső után köpenyeg", de talán ez még megoldás lehet pár embernek az igazságtalanság, a rablás és a terror ellen. Már nem is emlékszem rá, hogy mikor dobtam ki azt a 36 appomat , amit a Google Play már több mint 2 éves - nála is - megbízható működés után egyszer csak nem megfelelőnek minősített ( mindenfajta komolyabb indoklás nélkül ), és törölt úgy, hogy még csak a fejlesztői hozzáférésemet sem használtam már hónapok óta és így semmilyen új appot sem töltöttem fel. Szerencsére azóta találtam egy jobb megoldást ( és persze először és továbbra is a Bjsoft Play -ben voltak és vannak elérhetőek az appok ) , de még a kötelezően befizetendő díjat sem fizette vissza, a fölösleges 1-2 hónapos munkát se térítette meg, amíg a .apk formátumról átálltam az akkor már kötelező .aab -s formátumra, mert már csak így fogadta el az appokat a Google Play -be való feltöltéskor. Az most már nem érdekes, de sajnos azt pár éves fölösleges munkát sem fogja nekem kifizetni senki ( mert androidos appot valószínűleg soha többé nem csinálok, de több mint 2 évet dolgoztam rajta ) , mert jobb megoldást találtam és végre a több mint 42 éve létező appjaimat végre a saját környezetemben ( bjos ) oszthatom meg ( BjPress ) mindenkivel, most már több mint 25 éve az interneten is. bjosBjPress